-
ReTuRn - 07-08-2005
Hmm, a coś nie tak?:>
-
hier_kommt_die_sonne - 07-08-2005
Dawno takiej fajnej odpowiedzi nie widziałam ;]
-
Kamael - 07-10-2005
warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał
Buduję zbroję 
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.
A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.
-
aXe Rose - 07-10-2005
Proszę bardzo

ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie

czyli wszystko dozwolone
-
Wars - 07-10-2005
Kamael napisał(a):warsadal napisał(a):Cholerka, gabrysia wpadająca w szał
Buduję zbroję 
Jak dla mnie na tą chwilę numer jeden ;D.
A może tak zajmiemy się oprócz śmiesznych docenianiem postów mądrych? ;D W zamierzeniu Nevermore chyba i takie miał na myśli.
Yyy... czuję się wyróżniony

hock:
-
Pearl - 07-10-2005
Dzięki komu? Dzięki mnie

Bądźmy szczerzy ... Gdyby nie ja, to Twój post nie znalazł by się tu
-
Kamael - 07-10-2005
aXe Rose napisał(a):Proszę bardzo
ja się tu zajmuję głównie tropieniem ciętych ripost, parę innych osób wstawia texty wieśniackie
czyli wszystko dozwolone 
Wy macie łatwiejsze zadanie ;D. Ja będę musiał się mocno natrudzić, żeby coś znaleźć ;D.
-
Scully - 07-12-2005
aXe Rose napisał(a):Wiadomo. Na jego widok (naszego nowego kolegi - przyp. Scully) ogłaszamy tutaj..
![[Obrazek: alert5xj.jpg]](http://img350.imageshack.us/img350/3631/alert5xj.jpg)
Post miesiąca ;P
-
aXe Rose - 07-12-2005
thx
-
Scully - 07-12-2005
Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respekt

}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!
-
aXe Rose - 07-12-2005
Scully napisał(a):Nie wiem, skąd wziąłeś ten obrazek {jeśli sam go stworzyłeś, tym większy respekt
}, ale autentycznie zakichałam się ze śmiechu...
na prezydenta! powtórzyć wybory mistera!

Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint
-
ReTuRn - 07-12-2005
Cytat:Stworzyłem go ściągając z googli zdjęcie bachora, następnie doprawiając mu koszulkę i pieszczochę, dodając napis i renderując wszystko na czerwono. Wszystko w programie Corel Photo Paint
Sława dla wielkiego aryjskiego Twórcy :].
-
aXe Rose - 07-14-2005
IMO conajmniej post kwartału:
KelThuz napisał(a):Nuillnac napisał(a):To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !
ale pierdolisz:
![[Obrazek: varg_vikernes.jpg]](http://burzum.org/img/varg_vikernes.jpg)
teraz ma zdecydowanie bardziej true wygląd, ponieważ zapuszczając brodę, wzorował się na samym Wszebądzie!
-
Tuomasss - 07-14-2005
Moim zdaniem ma wszelkie prawo pretendować do miana posta roku!
-
Lech - 07-14-2005
Po prostu mnie zabil, smierc na miejscu