Forum Rockmetalshop
tzw. metalowcy - cała prawda! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: tzw. metalowcy - cała prawda! (/thread-tzw-metalowcy-ca%C5%82a-prawda)

Strony: 1 2 3 4 5

- Frustra - 07-01-2005

To to nie było na poważnie???? Laughing Laughing Laughing ranicie moje uczucia, koledzy Smile

- Kamael - 07-01-2005

Pandora napisał(a):
Kamael napisał(a):
Pandora napisał(a):zajebiste! Big Grin Big Grin Big Grin

Ale trochę zbyt wyraźnie widać, że ktoś sobie jaja robił (vide: ortografia...)
W sumie nawet nie patrząc na tą ortografię tekst z miejsca wydaje mi się humorystyczny i stworzony dla jaj.

Pewnie, ze tak, chociaż tekst nawet nieźle utrzymany w stylu 'radia maryja' Laughing
O tak, tak... Zdecydowanie ma ten znajomy klimat ;D.

Cytat:Moja cróka/syn jest tzw. Metalowcem, jednak zbyt często schodzi do piwnicy i późno wraca do domu. Co robić?
Bombowe.

- Abadon - 07-01-2005

a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały Evil or Very Mad ale prosze okazało sie co innego

- Abadon - 07-01-2005

Cytat:Trzeba przynać autorwi strony że genialnie sparodiował wszytskie nawiedzone poradniki organizacji typu światło-życie czy innego takiego syfu.

Wiesz co ja może też bym pomyślał że to dla jaj jest pisane ale kiedyś widziałem taki reportaż o woodstocku i był prawie identyczny.....

- G - 07-01-2005

Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały Evil or Very Mad ale prosze okazało sie co innego
Mnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service) Laughing

- Pandora - 07-01-2005

G napisał(a):
Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały Evil or Very Mad ale prosze okazało sie co innego
Mnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service) Laughing

Co to za książka była? Bo to może być całkiem ciekawe... Angry

- ReTuRn - 07-01-2005

Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy Big Grin. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.

- Kamael - 07-01-2005

ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy Big Grin. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.
No ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D

- Syska - 07-02-2005

ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy Big Grin. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.

nie lebszy jest Jackson Laughing Laughing Laughing

- ReTuRn - 07-02-2005

Cytat:No ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D

Ale nie sa true nekofilami, ich wizerunek ogranicza sie do ekstremalnego malowania gitary i ekstremalnych akcji gwalcenia 60-letnich dziewic, mimo to sa wporzo.

- Kaktus. - 07-02-2005

jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forum

- cannibal - 07-02-2005

Kaktus. napisał(a):jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forum
Tez mi się tak wydaje

- Beast King - 07-02-2005

A ja, że to marka odkurzacza Smile

Ktoś musiał mieć niezły odlot, żeby coś takiego stworzyć. Smile

- Nuillnac - 07-02-2005

Chciałem założyć temat o tym, ale ktoś mnie ubiegł. To jest z pewnością prowokacja, bo nikt - nawet katolicy - nie mógłby byc tak głupi ~~

- Beast King - 07-02-2005

Pewnie jacyś fanatycy