-
Frustra - 07-01-2005
To to nie było na poważnie????

ranicie moje uczucia, koledzy
-
Kamael - 07-01-2005
Pandora napisał(a):Kamael napisał(a):Pandora napisał(a):zajebiste!
Ale trochę zbyt wyraźnie widać, że ktoś sobie jaja robił (vide: ortografia...)
W sumie nawet nie patrząc na tą ortografię tekst z miejsca wydaje mi się humorystyczny i stworzony dla jaj.
Pewnie, ze tak, chociaż tekst nawet nieźle utrzymany w stylu 'radia maryja' 
O tak, tak... Zdecydowanie ma ten znajomy klimat ;D.
Cytat:Moja cróka/syn jest tzw. Metalowcem, jednak zbyt często schodzi do piwnicy i późno wraca do domu. Co robić?
Bombowe.
-
Abadon - 07-01-2005
a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały

ale prosze okazało sie co innego
-
Abadon - 07-01-2005
Cytat:Trzeba przynać autorwi strony że genialnie sparodiował wszytskie nawiedzone poradniki organizacji typu światło-życie czy innego takiego syfu.
Wiesz co ja może też bym pomyślał że to dla jaj jest pisane ale kiedyś widziałem taki reportaż o woodstocku i był prawie identyczny.....
-
G - 07-01-2005
Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały
Mnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service)
-
Pandora - 07-01-2005
G napisał(a):Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały
Mnie to nie zaskoczyło. To samo miałem w książce do religii w gimnazjum. Tak samo KISS (knight of Satan service) 
Co to za książka była? Bo to może być całkiem ciekawe...
-
ReTuRn - 07-01-2005
Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy

. To jest prawdziwy extrem true black i tyle.
-
Kamael - 07-01-2005
ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy
No ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D
-
Syska - 07-02-2005
ReTuRn napisał(a):Mimo wszystko najlepszym 'satanistycznym' zespolem sa Trubadurzy
nie lebszy jest Jackson
-
ReTuRn - 07-02-2005
Cytat:No ba, ich image świadczy o tym dobitnie. Śmiesz wątpić? ;D
Ale nie sa true nekofilami, ich wizerunek ogranicza sie do ekstremalnego malowania gitary i ekstremalnych akcji gwalcenia 60-letnich dziewic, mimo to sa wporzo.
-
Kaktus. - 07-02-2005
jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forum
-
cannibal - 07-02-2005
Kaktus. napisał(a):jak dla mnie autorem był ten który zapodał linka ani razu się nigdzie nie wypowiedział pewnie zrobił to po to aby sprawdzić zachowanie ludzi z forum
Tez mi się tak wydaje
-
Beast King - 07-02-2005
Abadon napisał(a):a ja całe życie myślałem że AC/DC to prąd zmienny/stały
A ja, że to marka odkurzacza
Ktoś musiał mieć niezły odlot, żeby coś takiego stworzyć.
-
Nuillnac - 07-02-2005
Chciałem założyć temat o tym, ale ktoś mnie ubiegł. To jest z pewnością prowokacja, bo nikt - nawet katolicy - nie mógłby byc tak głupi ~~
-
Beast King - 07-02-2005
Pewnie jacyś fanatycy