Forum Rockmetalshop
Trambki ... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Trambki ... (/thread-trambki)

Strony: 1 2 3 4

- Aeroth - 07-14-2005

a nie mozecie kurewa kupic conversów czy vansow w normalnym sklepie? To samo trampki. Rozumiem jakies new rocki czy cos bo tego sie normalnie w polsce nie dostanie ale trampki bez problemu.
Wogole co to kurwa za moda na trampki?

- seelenleib - 07-14-2005

ja tez jestem za conversami
stare nike'i i adidasy tez moga byc, byle czarne Smile
a najchetniej to Nike Dunk Low Pro SB cale czarne i zamszowe Big Grin

- Pearl - 07-15-2005

Aeroth napisał(a):Wogole co to czosnek za moda na trampki?
Ja chodzę w trampkach już od dawien dawna Wink W takich zwykłych targówkach do kostki za 14 zł Tongue Wink Znów mi podeszwa odchodzi Rolleyes

- Aeroth - 07-15-2005

Pearl napisał(a):
Aeroth napisał(a):Wogole co to czosnek za moda na trampki?
Ja chodzę w trampkach już od dawien dawna Wink W takich zwykłych targówkach do kostki za 14 zł Tongue Wink Znów mi podeszwa odchodzi Rolleyes
ja też chodze w trampkach. ale tylko na próby!

- Pearl - 07-15-2005

Hehe, no widzisz Smile Ale zauważyłam, o zgrozo, że nawet technomuły się przerzuciły na trampeczki :? Nie wiem kur.wa czemu, ale jak widzę jakąś panienkę w wyyyysokich do kolana tenisówkach, na dodatek, kur.wa różowych to mam ochotę podejść i jej wyje.bać w pysk :? Ja nie wiem co się dzieje. Różowe trampki Crying or Very Sad Boże widzisz, a nie grzmisz! Crying or Very Sad Crying or Very Sad

- Aeroth - 07-15-2005

hehe a co, wyrażasz swoją ideologię za pomocą trampek? Big Grin

- mind.in.a.box - 07-20-2005

Pearl napisał(a):Hehe, no widzisz Smile Ale zauważyłam, o zgrozo, że nawet technomuły się przerzuciły na trampeczki :? Nie wiem kur.wa czemu, ale jak widzę jakąś panienkę w wyyyysokich do kolana tenisówkach, na dodatek, kur.wa różowych to mam ochotę podejść i jej wyje.bać w pysk :? Ja nie wiem co się dzieje. Różowe trampki Crying or Very Sad Boże widzisz, a nie grzmisz! Crying or Very Sad Crying or Very Sad

O_o' Chyba nie nadążam za tą naszą rzeczywistością...

- Kafi - 07-21-2005

no wlasnie tez sie dziwie co tak ludzie chca tu trampek...wpiszcie sobie na allegro ..tam jest ich duzo i sa nawet rozowe Laughing rms i tak nie sprowadzi ,bo ostatnio to maja manie brania rzeczy ,ktorych nikt nie chcial i nie chce badz chce a nie kupi ,bo za taka cene mozna u konkurencji w cos lepszego sie zaopatrzyc Surprised

- mind.in.a.box - 07-22-2005

Nie, nie. Bynajmniej, nie o to mnie chodziło, Kafi.

- Kafi - 07-22-2005

a ja nie komentowalam twojego posta,no ale co tam Surprised

- mind.in.a.box - 07-23-2005

Cóż, zdarza się...

- Pearl - 07-23-2005

Aeroth napisał(a):hehe a co, wyrażasz swoją ideologię za pomocą trampek? Big Grin
Nie Tongue Tak mi się po prostu nasunęło, a musisz wiedzieć, że jak coś mi się nasunie to muszę to powiedzieć, bądź napisać Wink Big Grin

- Slayerd - 07-23-2005

to już n-ty temat o trampeczkach, rzygać się chce.
najpierw billy/pingwin i inne jego odmiany a teraz znowu to samo... Mad
batalia o trampki Evil or Very Mad

- Flying Corpse - 07-24-2005

Jak znowu to samo ?
Wyraźnie pisze,ze to temat o trambkach ;P

- Pearl - 07-24-2005

Flying Corpse napisał(a):Jak znowu to samo ?
Wyraźnie pisze,ze to temat o trambkach ;P
I znów profesor Miodek się udzieli Big Grin
JEST NAPISANE!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing