Forum Rockmetalshop
Glany! i ząbki - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Glany! i ząbki (/thread-glany-i-z%C4%85bki)

Strony: 1 2 3 4

- goofi - 08-23-2005

Scully napisał(a):szare z niebieskiem znaczkiem NikeSurprised

Cos mi sie zdaje Scully ze mam identyczne Tongue Tongue

- Vlkodlak - 09-17-2005

jak dla mnie to te wszystkie oryginalne są jakieś paskudne Tongue Jeśli ja kupuję buty w typie adidasowatym, to są z nubuku lub zamszu i nigdy cenowo nie są powyżej 100zł Big Grin (wręcz poniżej) a trwałość zadowalająca ;]

- Kanibal - 09-23-2005

Co do glanów zapinanych na klamry, to powiem, że podobają mi się, ale nie wszystkie modele, a co do obuwia innego niż glany, to ostatnio zakupiłam sobie takie czarne, zamszowe buciki (na kartonie opisane jako trzewiki damskie Big Grin ) nieco ponad kostke i zapinane na zamek. Troche dziwnie się w nich chodzi, bo w przeciwieństwie do glanów są b. lekkie i czuć w nich niektóre kamyki ;], ale ogółem jestem zadowolona.

- Oskar-O - 10-26-2006

Klasyczne glany to największe ścierwo.

- IstnyKurwaRomantyk - 10-26-2006

Ja sobie fajne buty kupuje

[Obrazek: item_2031_0.jpg]

- The Stig - 10-26-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ja sobie fajne buty kupuje

fajne trampki...

- Flying Corpse - 10-26-2006

The Stig napisał(a):

fajne trampki...
to nje trampki Rolleyes

- Danzig - 10-27-2006

Flying Corpse napisał(a):
The Stig napisał(a):

fajne trampki...
to nje trampki Rolleyes
ale wysokie i białe mi sie bardziej podobajo ...

- Dżemik - 10-27-2006

Fajne kapcie. Jesli znajdziesz gdzies podobne, ino bez tych moro ubrzydzaczy to daj znac, mon. Chetnie bym sie w takowe zaopatrzyl.

- Wars - 10-27-2006

Dżemik napisał(a):

Fajne kapcie. Jesli znajdziesz gdzies podobne, ino bez tych moro ubrzydzaczy to daj znac, mon. Chetnie bym sie w takowe zaopatrzyl.
Mam dokładnie takie jak mówisz: też Reeboka i bez tych wojskowych (Wink) elementów. Są dosyć szerokie, ale bez przesady. No i nie mają tego znaczka NBA.

- Dżemik - 10-27-2006

W tym wlasnie momencie spytalbym o model, cene i adres sklepu, ale wlasnie znalazlem online shop RBK'a. ;]

- Wars - 10-27-2006

Jeśli z boku mają takie dwa, krótkie paski (szary i biały), a koło napisu Reebok flagę brytyjską, to mam ten sam model Smile

- Pearl - 10-27-2006

Dżemik napisał(a):W tym wlasnie momencie spytalbym o model, cene i adres sklepu, ale wlasnie znalazlem online shop RBK'a. ;]
Zapodaj adresem co łaska Wink

- IstnyKurwaRomantyk - 10-27-2006

Fajnie do tego pasuja sznurowki arctic moro <ok>

- KISIEL - 10-27-2006

...i cztery białe paski na golfie...