-
Nevermore - 05-02-2005
Cytat:ta w takim wypadku nic bysmy nie jedli :p .. ja sie tam nie zastanwiam co jest w jogurcie serze albo na pomidorkach :p i mam weselsze zycie
obejrzyj film "poranek kojota" czy jakoś tak i stracisz wszelkie wątpliwości

-
Lech - 05-02-2005
jak dla mnie polskie miecho, nabial itd. sa "skazone" jeszcze w niewielkim stopniu. pewnie niedlugo sie to zmieni-"wymogi" zasranej UE. im dalej na zachod, tym bardziej plastikowe i gowniane zarcie
-
Emma - 05-02-2005
Nevermore napisał(a):Cytat:ta w takim wypadku nic bysmy nie jedli :p .. ja sie tam nie zastanwiam co jest w jogurcie serze albo na pomidorkach :p i mam weselsze zycie
obejrzyj film "poranek kojota" czy jakoś tak i stracisz wszelkie wątpliwości 

ogladalam

i pozniej mialam awersjie .. ale we wszystkim jest jakis syf
-
Hethell - 05-02-2005
Dokladnie. jak pomysle o tej calej chemii to jest w kazdym zarciu to mi niedobrze, no ale co bym jadla wtedy? udaje ze nie wiem

.a wracajac do tematu to mieso lubie ale nie za czesto.
-
LCF - 05-02-2005
Nie chce mi sie calosci czytac, powiem tylko ze mieso jest po to aby je jesc

I tyle w temacie wegetarianizmu.
-
ReTuRn - 05-02-2005
Cytat:ReTuRn napisał:
Wegetarianizm to jedna wielka kupa bzdur... Dowiedzione naukowo jest, ze czlowiek potrzebuje skladnikow, ktore wystepuja w miesie
jakbys zadawał sobie sprawę, co to teraz za składniki wchodzą w skład mięsa, które kupujesz w sklepie, to byś natychmiast został jaroszem
Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.
-
Frustra - 05-02-2005
eh... ja tam doskonale wiem jak, no cóż, uśmiercane są zwierzęta, co do składników mięsa to jakoś nic wielce groźnego mi się o uszy nie obiło. Szanuję wegetarianizm niektórych osób, ale niech oni szanują nasz barbarzyński wybór
-
Annunakki - 05-02-2005
ReTuRn napisał(a):Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.
zjezdzaj pindo, Biały Człowiek musi zmienić swoje przyzwyczajenia żywieniowe, albo rasa będzie się coraz bardziej upadlać
-
Neth - 05-02-2005
Annunakki napisał(a):ReTuRn napisał(a):Kolejny/a nawiedzony/a dla ktorego/ej jedynym zdrowym jedzeniem sa korzonki, popijane woda zrodlana.
zjezdzaj pindo, Biały Człowiek musi zmienić swoje przyzwyczajenia żywieniowe, albo rasa będzie się coraz bardziej upadlać
co proponujesz :>?
-
ReTuRn - 05-02-2005
A to dobre, ja tez pisze Bialy Czlowiek z duzej

Moim zdaniem za to, skoro od wiekow ow Bialy Czlowiek jadl mieso i dobrze mu to zrobilo, to powinien te tradycje kontynuowac...
-
Ajana - 05-02-2005
Ja tam bez mięcha bym żyć nie mogła.Jest mi potrzebne i je lubię.
-
Lech - 05-02-2005
ja proponuje zalozyc sobie na dzialce mala hodowle kur, swin, krow i kto co tam jeszcze lubi i zywic sie nimi- zdrowo i naturalnie, a przede wszystkim smacznie
niedawno matka kupila w sklepie kurczaka, ktory po przysmazeniu smakowal jak stara ryba- "pedza" teraz ten biedny drob na maczkach rybnych i potem takie cos trzeba wpier*
-
Ajana - 05-02-2005
Jak widzę w telewizji co oni nam w tych sklepach sprzedają,to mi się jeść odechciewa.Ja rozumiem,że coś pleśnieje, ale żeby coś takiego ludziom sprzedawać,to już przesada. :?
-
Annunakki - 05-02-2005
ReTuRn napisał(a):A to dobre, ja tez pisze Bialy Czlowiek z duzej 
Moim zdaniem za to, skoro od wiekow ow Bialy Czlowiek jadl mieso i dobrze mu to zrobilo, to powinien te tradycje kontynuowac...
100 lat temu jeszcze nie jadł mięsa faszerowanego chemią, hormonami i własnymi fekaliami
zresztą 30% ludzkości (białej), zajmującej się rolnictwem, w ogóle nie wpierdalało mięsa, tylko wytwory ziemi, i ich przyzwyczajenia żywieniowe zostały zakodowane w grupie krwi A. Nie mozna ich zmienić.
-
ReTuRn - 05-02-2005
Cytat:100 lat temu jeszcze nie jadł mięsa faszerowanego chemią, hormonami i własnymi fekaliami
Racja... Dzisiejsze mieso jest faktycznie niezbyt dobrej jakosci...