Forum Rockmetalshop
Marzenia - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Marzenia (/thread-marzenia)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

- The_hanged_man - 03-02-2005

Ja mam skromne życzenia:

- Chciałbym mieć skrzydła
- Wielką góre na własność
- Na górze zamek

I bym siał postrach, palił wioski i porywał dziewice.

- Arion - 03-02-2005

nie no wypas - prawie jak w opowiadaniach de Sade'a ;D

- Tuomasss - 03-02-2005

The_hanged_man napisał(a):Ja mam skromne życzenia:

- Chciałbym mieć skrzydła
- Wielką góre na własność
- Na górze zamek

I bym siał postrach, palił wioski i porywał dziewice.

Chciałbyś być smokiem?! Big Grin Big Grin

- qsiarz - 03-02-2005

chcialbym miec smoka, taki ktory by ze mna gadal i robil za taxi Angry

- Norhaji - 03-02-2005

Ja mam skromniutkie marzenia oczywiscie te realne czyli miec Dobry aparat, cyknac pareset swietnych fotek i wystawic je na jakiejs galeri ktora by byla odwiedzana przaz miliony ludzi Big Grin

- The_hanged_man - 03-02-2005

Cytat:Chciałbyś być smokiem?!

Nie,a skąd. Pozostał bym sobą, no może zmienił bym jeszcze troche detali w wygladzie, chciałbym mieć skrzydła takie jak mają anioły ale czarne, myślałem o takich pokrytych jakby błoną, lub też czarne pióra były by na miejscu.

Ja tego nie wymyslam na miejscu, "planuje" coś takiego od jakiegoś czasu , i naprawde wymyśliłem wiele detali.

To moja mała obsesja.

- gabrysia - 03-03-2005

Na dzień disiejszy mam jeszcze takie marzenie, żeby być w przyszłości psychiatrą Wink Chodziłabym w takim fajnym kitlu, miała swój gabinet...Ale fajnie. Heh, poza tym lubię słuchać opowiadań ludzi. Jeszcze jak jakiś pozchizowany się napatoczy...Cool Big Grin I fajnie by też było grać w jakimś zespole hard rockowym bądź metalowym na gitarze basowej. Chyba wychodziłabym na scenę w kitlu Laughing Wink Ale to tylko marzenia...

- Slayerd - 03-03-2005

gabrysia napisał(a):Na dzień disiejszy mam jeszcze takie marzenie, żeby być w przyszłości psychiatrą Wink Chodziłabym w takim fajnym kitlu, miała swój gabinet...Ale fajnie. Heh, poza tym lubię słuchać opowiadań ludzi. Jeszcze jak jakiś pozchizowany się napatoczy...Cool Big Grin I fajnie by też było grać w jakimś zespole hard rockowym bądź metalowym na gitarze basowej. Chyba wychodziłabym na scenę w kitlu Laughing Wink Ale to tylko marzenia...
Przy moim szczęściu byłbym twoim pacjentem... Bo do wariatkowa to się nadaje bardziej niż niektórzy co tam siedzą Angry Angry Angry

- lucretia - 03-03-2005

Poszłabym poznęcać się nad tym psychiatrą.

- gabrysia - 03-03-2005

Slayerd napisał(a):Przy moim szczęściu byłbym twoim pacjentem... Bo do wariatkowa to się nadaje bardziej niż niektórzy co tam siedzą Angry Angry Angry
Zapraszam, zapraszam Big Grin
lucretia napisał(a):Poszłabym poznęcać się nad tym psychiatrą.
Nade mną??? Why???? Wink

- lucretia - 03-03-2005

Nie wiem, mam takie "odloty".

- Arion - 03-03-2005

za Jungiem powtarzam: człowiek swoim najlepszym lekarzem.
to moje zdanie ;)
nikt tak nie rozwiąże Waszych problemów jak Wy sami.

- Norhaji - 03-03-2005

Arion napisał(a):za Jungiem powtarzam: człowiek swoim najlepszym lekarzem.
to moje zdanie Wink
nikt tak nie rozwiąże Waszych problemów jak Wy sami.
Popieram

- Balthor - 03-03-2005

psycholog/psychiatra nie jest od rozwiazywania problemow.. on jest od sluchania... wysluchiwania, okreslania swojego zdania na temat waszych problemow i czesto tez mowi jak mozecie to naprawic, daje wskazowki, ale nie robi tego za was ;p wiem to bo zamierzam psychologiem zostac Wink

- Ajana - 03-04-2005

Też chcę być psychologiem, ale chyba pójdę na angielski,bo po tym łatwiej znaleźć pracę,choć nie zamierzam z psychologii rezygnować i kiedyś ją będę studiować.
Smile