Forum Rockmetalshop
Static-X - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Rock/Hardrock (https://forum.metalhead.pl/forum-rock-hardrock)
+--- Wątek: Static-X (/thread-static-x)

Strony: 1 2 3 4 5

- Tomash - 03-15-2005

Dżemik napisał(a):Ciekawe jak on czapke nosi.. Big Grin

Może takie jak krasnoludki i święty Mikołaj? Laughing albo jak biskupi?? Laughing

- gabrysia - 03-16-2005

Hmm...mnie to bardziej ciekawi ile on spędza czasu w łazience na układaniu taaaakiej fryzury. No i ile żelu czy pianki zużywa... Wink Tongue

- Ajana - 03-16-2005

Pewnie dużo, ale efekt końcowy jest tego wart.
Wink

- WaMpIrKa - 04-02-2005

Heh mi sie bardzo podoba fryz Wayene'a Big Grin
Moim zdaniem wymiata 8)
No i trza mu przyznac że całkiem przystojny z niego gosć... Angry

- Ajana - 04-02-2005

W pełni popieram wypowiedź przedmówczyni.Wayne jest czadowy.
Big Grin

- WaMpIrKa - 04-02-2005

Heh ja kiedyś sie w nim po prostu bujałam Big Grin
Jak mój tatuś mi pokazał jego teledysk... Zaraz co to było... Question :?
Chyba the only... To zaczęłam sie drzeć ze to mój ideał i powiedziałam że chce żeby mnie adoptował Laughing

- Beast King - 05-06-2005

Static X to jak dla mnie taka podróbka Korna. Pierwszy ich kawałek, jaki usłyszałem to The Only. Wokalista ma fajny fryz, ale sam nie chciałbym takiego mieć Surprised

- Xyz - 05-06-2005

Mam płytkę Shadow Zone. (Do reszty się nie przyznaję, po powiedzmy, że mam je na 24 godziny Laughing )
Moim zdaniem fajna robota. Przyjemnie się słucha. Jeśli chodzi o teledyski to kilka wywarło na mnie pozytywne znaczenie- bardzo fajnie zrobione.
Co do fryzu Static`a - gość nosi czapki, ale wtedy nie ma "fryzury". A bez niej wygląda okropnie. Z resztą pooglądajcie sobie zdjęcia na oficjalnej stronie zespołu Laughing
Moim zdaniem przyjemna muzyczka przy wykonywaniu prac domowych Laughing

- Mruczny - 05-08-2005

Static-X, bardzo dobra kapela, kiedyś nawet myślałem nad batami Wayna czy by sobie takich nie zrobić ;]

- Nuuu - 05-21-2005

Static-X bardzo fajna kapela...pierwszy raz słyszałem ich kawałek w NFS:Underground był to All in Wait...spodobało mi się i skołowałem sobie ich płyty i spodobało mi się fajne Big Grin

- neo_vir - 05-27-2005

WaMpIrKa napisał(a):Heh ja kiedyś sie w nim po prostu bujałam Big Grin
Jak mój tatuś mi pokazał jego teledysk... Zaraz co to było... Question :?
Chyba the only... To zaczęłam sie drzeć ze to mój ideał i powiedziałam że chce żeby mnie adoptował Laughing

Kurde no zrobie se taka fryzure, zrobie se Bog mi swiadkiem Tongue ...

A brode ma wypasista !

I jak ktos moze pisac ze Static-X to nei znany zespol jak tylu ludzi gralo w NFS: Underground Tongue ... Kogo zapytam czy ojazy The Only to od razu mordka sie usmiecha Big Grin

- Pearl - 05-27-2005

Static 14 czerwca wydaje nową płytę!!!!!!!!!!!! Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin

- Ajana - 05-27-2005

To super!

Laughing

- Pearl - 05-27-2005

Zajebiście! Big Grin Ciekawe jaka będzie Question Ale na pewno genialna Laughing

- Ajana - 05-27-2005

W tej chwili słucham kawałaka "Push It".Wspaniały utwór.

Laughing