Forum Rockmetalshop
Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: Najżałośniejszy/najgorszy film w Twoim życiu... (/thread-naj%C5%BCa%C5%82o%C5%9Bniejszy-najgorszy-film-w-twoim-%C5%BCyciu)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

- Neth - 02-19-2005

hmmm hero to basn, mnie osobiscie sie podobal. najdenniejsze filmy... atak pajakow... blob z kosmosu (Big Grin) i przerozne amerykanskie horrory tego pokroju Big Grin - dat is maj opinion.

- madpuchatek - 02-22-2005

Hmmm..."Laleczka Chuckie 3".Miał być horror a wyszła komedia.

- Dawid666 - 02-22-2005

"madpuchatek" możesz dać mi jakiś link lub co w powiękrzeniu, do tego obrazka co jets pod twoim nickiem ? z góry dziękuje. sława

- gannon - 02-22-2005

"sława" - ojaa, stary...już cie kocham Laughing

Big Grin

- Calmwater - 02-22-2005

Dżemik napisał(a):
Prisca napisał(a):5. Vanilla Sky - jak wyżej

Ahh.. bluznisz moja droga.. =P IMHO jeden z najlepszych filmow w historii kinematografii.. =] Mniam.. Kto nie ogladal- nie sluchac Priscy tylko biec do wypozyczalni.. =P
Mnie tam się podobał Smile W przeciwieństwie do np.Titanica czy Pięknego umysłu,jakoś nie wciągnęły mnie te filmy :? Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason Laughing

- Dżemik - 02-23-2005

Cytat:Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason Laughing

Ale za to jaka sciezka dzwiekowa.. Big Grin

- Slayerd - 02-24-2005

Dżemik napisał(a):
Cytat:Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason Laughing

Ale za to jaka sciezka dzwiekowa.. Big Grin
Oj tak, tylko dla tego warto zobaczyć ten film...

- ...dark soul..:) - 02-25-2005

...najgorszy film jaki ogladalam..oj..troche ich bylo..
przemysle filmowy rzadko potrafi mnie pozytywnie zaskoczyc..
Amelia-..ta narracja w tym filmie wykonczyla mnie...obejrzalam tylko pierwsze 30 min...dalej juz nie wytrzymalam
Krolowa Potepionych-..wogole czy oni ksiazke czytali..polowe zmienili..polowe opuscili...
Not another teen movie-...to to juz wogole kompletne dno..mieszanka wszytskich filmow..
Starszny film-...podziwiam ludzi ktorzy maja takie durne pomysly na filmy..(i jego kolejne czesci..tez kompletna klapa)
Dziennik Bridget Jones-..zeby nakrecic film o kobiecie ktora tylko liczy kaolrie i uzala sie nad soba..to trzeba miec swoj swiat..albo samemu byc wariatem..drugiej czesci tego filmu nawet nie mialam zamiaru ogladac..
Znaki-..tosz to juz wogole dla mnie durny film...a ten ufoludek to kurde zajebisty byl...
itp..itd...
i jak tu nie kochac przemyslu kinowego..:/

- Frustra - 02-25-2005

o Amelii, Dziennikach BJ i prawie wszystkich innych filmach przez Ciebie wymienionych nie mogę nic powiedzieć, bo po prostu z założenia ich nie widziałam - nie mój gatunek. Dalej sądzę że najgorsza była "Osada", myślałam że będzie horror - nie wyszło.

- White Rabbit - 02-25-2005

Nie lubie DzBJ, Amelli i innych filmikow dla fanek Glamura i cosmopolitana...... Evil or Very Mad

- Dzeyla - 02-25-2005

White Rabbit napisał(a):Nie lubie DzBJ, Amelli i innych filmikow dla fanek Glamura i cosmopolitana...... Evil or Very Mad

niebardzo rozumiem dlaczego tak uwazasz....(chodzi mi o Amelie) ???

- skit - 02-27-2005

Gulaczas a jak myslisz? Confusedhock:

- Vikernes - 02-27-2005

Statek Widmo
takiej sciery nie polecam nikomu!! sam na moje nieszczescie rzucilem sie na ten film :? nieswiadom tego jakie to badziewie jest! ponad godzina zycia stracona :?

- Tuomasss - 02-27-2005

O tak, Statek Wimo to tragedia jakich mało... Zabawny był tylko początek, rzeźnia na pokładzie, reszta o kant dupy...

- SiD - 03-07-2005

najgorszy film jaki oglądłem to

Van hellsing