-
Neth - 02-19-2005
hmmm hero to basn, mnie osobiscie sie podobal. najdenniejsze filmy... atak pajakow... blob z kosmosu (

) i przerozne amerykanskie horrory tego pokroju

- dat is maj opinion.
-
madpuchatek - 02-22-2005
Hmmm..."Laleczka Chuckie 3".Miał być horror a wyszła komedia.
-
Dawid666 - 02-22-2005
"madpuchatek" możesz dać mi jakiś link lub co w powiękrzeniu, do tego obrazka co jets pod twoim nickiem ? z góry dziękuje. sława
-
gannon - 02-22-2005
"sława" - ojaa, stary...już cie kocham
-
Calmwater - 02-22-2005
Dżemik napisał(a):Prisca napisał(a):5. Vanilla Sky - jak wyżej
Ahh.. bluznisz moja droga.. =P IMHO jeden z najlepszych filmow w historii kinematografii.. =] Mniam.. Kto nie ogladal- nie sluchac Priscy tylko biec do wypozyczalni.. =P
Mnie tam się podobał

W przeciwieństwie do np.Titanica czy Pięknego umysłu,jakoś nie wciągnęły mnie te filmy :? Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason
-
Dżemik - 02-23-2005
Cytat:Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason 
Ale za to jaka sciezka dzwiekowa..
-
Slayerd - 02-24-2005
Dżemik napisał(a):Cytat:Za to totalnym idiotyzmem był Fredy vs.Jason 
Ale za to jaka sciezka dzwiekowa.. 
Oj tak, tylko dla tego warto zobaczyć ten film...
-
...dark soul..:) - 02-25-2005
...najgorszy film jaki ogladalam..oj..troche ich bylo..
przemysle filmowy rzadko potrafi mnie pozytywnie zaskoczyc..
Amelia-..ta narracja w tym filmie wykonczyla mnie...obejrzalam tylko pierwsze 30 min...dalej juz nie wytrzymalam
Krolowa Potepionych-..wogole czy oni ksiazke czytali..polowe zmienili..polowe opuscili...
Not another teen movie-...to to juz wogole kompletne dno..mieszanka wszytskich filmow..
Starszny film-...podziwiam ludzi ktorzy maja takie durne pomysly na filmy..(i jego kolejne czesci..tez kompletna klapa)
Dziennik Bridget Jones-..zeby nakrecic film o kobiecie ktora tylko liczy kaolrie i uzala sie nad soba..to trzeba miec swoj swiat..albo samemu byc wariatem..drugiej czesci tego filmu nawet nie mialam zamiaru ogladac..
Znaki-..tosz to juz wogole dla mnie durny film...a ten ufoludek to kurde zajebisty byl...
itp..itd...
i jak tu nie kochac przemyslu kinowego..:/
-
Frustra - 02-25-2005
o Amelii, Dziennikach BJ i prawie wszystkich innych filmach przez Ciebie wymienionych nie mogę nic powiedzieć, bo po prostu z założenia ich nie widziałam - nie mój gatunek. Dalej sądzę że najgorsza była "Osada", myślałam że będzie horror - nie wyszło.
-
White Rabbit - 02-25-2005
Nie lubie DzBJ, Amelli i innych filmikow dla fanek Glamura i cosmopolitana......
-
Dzeyla - 02-25-2005
White Rabbit napisał(a):Nie lubie DzBJ, Amelli i innych filmikow dla fanek Glamura i cosmopolitana...... 
niebardzo rozumiem dlaczego tak uwazasz....(chodzi mi o Amelie) ???
-
skit - 02-27-2005
Gulaczas a jak myslisz?

hock:
-
Vikernes - 02-27-2005
Statek Widmo
takiej sciery nie polecam nikomu!! sam na moje nieszczescie rzucilem sie na ten film :? nieswiadom tego jakie to badziewie jest! ponad godzina zycia stracona :?
-
Tuomasss - 02-27-2005
O tak, Statek Wimo to tragedia jakich mało... Zabawny był tylko początek, rzeźnia na pokładzie, reszta o kant dupy...
-
SiD - 03-07-2005
najgorszy film jaki oglądłem to
Van hellsing