-
Szyszak - 02-04-2005
Katiria: on powiedzial ze trawi tylko zielone, a reszta jest fuj ;>
-
fethora - 02-05-2005
A ja mam kostkę... i bardzo ją lubię i na nic nie narzekam...

Hehehe... i są naszywki i jest tak faaajnie... dobra, nie komentujcie tego, hi hi
-
Hydra[Female]™ - 02-05-2005
książki do budy - w plecaku, reszte - w miare możliwości po kieszeniach w moich best dżinsach
planuje kupic sobie
taka jakąś torbe z RMShopu..
-
Zelazny - 02-05-2005
Jak dla mnie to kostki to głupota... jest to moim zdaniem oznaka pozerstwa... ja mam normalny plecak w kolorze zgniłej zieleni z paroma naszywkami i z malutka czerwona gwiazdeczka z sierpem i młotkiem...
-
aXe Rose - 02-05-2005
Pozerstwa?? Bez przesady! Pozerstwo to noszenie koszulki Metalliki połączone z rozdziawioną szczęką na dźwięk pytania kim był Cliff Burton.
-
gabrysia - 02-05-2005
Mam takie trochę głupie pytanie. Kompletnie nie na temat...Mianowicie chciałabym wiedzieć jak się dokładnie wymawia nazwisko pałkera Metallicy Larsa Urlicha? Tak jak się pisze:Urlich? Czy może Urlik. A może jak to moja kumpela kiedyś powiedziała: Urlisz

Chociaż, to na pewno chyba nie. Hmm...Z góry dzięki za odpowiedź
-
Tuomasss - 02-05-2005
Ja mam stareńką, zniszczoną kostkę pełną dziur i poprzecieraną. Czuję w kościach, że trzeba ją będzie wkrótce wymienić.
-
MasterGrucha - 02-09-2005
Czarny skórzany plecak, służy mi już ponad 6 lat. Nie do zdarcia
-
mind.in.a.box - 02-09-2005
Kostka z ekranem ukochanego DAS ICH, ewentualnie zwykła czarna torba. Nie przepadam za naszywkami. Mam jedynie naszywkę NIN na jakiejś części garderoby, nie pamiętam.
-
Zakk Wylde - 02-10-2005
ciemny plecak
Hmmm -
\\\ AlucarD /// - 02-10-2005
Ja Sobie Ostatnio Nowke Kostke Kupilem ... Stara Niestety Ulegla Unicestwieniu

...
-
BOO - 02-11-2005
mam normalny plecak (czerwono-czarny)
-
Mario1349 - 02-13-2005
A ja mam czarną torbę (i co z tego że nie jest tru

) na której mam niedokończoną naszywkę 1349 ukrytą pod behemothem

(już widzę te ataki za behemotha

). A naszywka? hmm tylko Polska na Flejersie
-
#Darkness# - 02-13-2005
Ja mam zieloną kostkę...trochę ja nawet obszyłam, bo jakos tak łyso wygłądała
Jak dla mnie jest zajebiście wygodna i wszystko mi do niej wchodzi z wyjatkiem statywu ale to sie wytnie...Jedyne co mnie trochę qkurza to waga po całym dniu to czuć...
- Anonymous - 02-13-2005
ja mam szary plecak jansport, bardzo wygodny i wytrzymały..