-
Pandora - 01-26-2005
Ale jeśli to jaja, to nie wiem, kto ma lepszą zabawę - ci, którzy to piszą, czy my przy czytaniu
-
hier_kommt_die_sonne - 01-26-2005
............................
brak mi słów żeby opisać to zjawisko.....
jak z rodziny adamsów
-
Tuomasss - 01-26-2005
aXe Rose, Pandora, trzeba było się do nich odzywać? Teraz nas tam nie lubią

Jeszcze naślą na nasze kochane forum legion wampirów-zabójców, oraz dzieciaków masturbujących się na cmentarzach

I wtedy nasze wesołe towarzycho wpadnie w mroczny, cmentrano-wampiryczno-depresyjny nastrój. Wyssają naszą energię życiową, krew i co tam się jeszcze da wyssać. No i zaczną nam tłumaczyć że wampiryzm i satanizm są do siebie bardzo podobne.
-
Ajana - 01-26-2005
Jeśli teraz muszą się masturbować lub bzykać na cmentarzu by sie podniecić, to co będą robic za 2 lata-lizać beton?
-
Pandora - 01-26-2005
Tuomasss napisał(a):aXe Rose, Pandora, trzeba było się do nich odzywać? Teraz nas tam nie lubią
Jeszcze naślą na nasze kochane forum legion wampirów-zabójców, oraz dzieciaków masturbujących się na cmentarzach
I wtedy nasze wesołe towarzycho wpadnie w mroczny, cmentrano-wampiryczno-depresyjny nastrój. Wyssają naszą energię życiową, krew i co tam się jeszcze da wyssać. No i zaczną nam tłumaczyć że wampiryzm i satanizm są do siebie bardzo podobne.
To była taka chwila słabości, nie mogłam się powstrzymać...
Ale juz tego żałuję... pewnie mnie zaczną nawiedzać po nocach... Boję się... nie będę mogła spać...
-
Alsvartr - 01-26-2005
Hethell napisał(a):http://www.sklep.gothart.pl/
łożesz kurwa
-
Pandora - 01-26-2005
Trafne określenie...
-
Katiria - 01-26-2005
Hethell napisał(a):http://www.sklep.gothart.pl/
O_O
Już strona główna mnie odrzuca... :?
Alsvartr napisał(a):łożesz kurwa

Dokładnie
-
Medbh - 01-26-2005
Zgadzam sie z przedmówcą
-
Agape - 01-26-2005
o jejqu zawsze chciałam sie ponasmiewać z gotów-idjotów

ciesze sie teraz jak małe dziecko zarejstruje sie az i mówie powaznie bendzie niezła zabawa
-
Pandora - 01-26-2005
Raczej nie masz się co rejestrować, bo dostaniesz bana po pierwszych dwóch postach (chyba, że zamierzasz udawać Mroczną Siostrę

) Jak chcesz się z nich ponabijać, to lepiej pisz jako gość.
-
aXe Rose - 01-26-2005
Tuomasss napisał(a):aXe Rose, Pandora, trzeba było się do nich odzywać? Teraz nas tam nie lubią
Te dzieciaki to mnie rozjebały na maksa

leżę na podłodze ze śmiechu
-
Qba - 01-26-2005
-
Pandora - 01-26-2005
Hehehe... ciekawe, ile lat ma ten, kto to napisał...
Moje założenia:
- Na serio:12
- Na jaja:17
Obstawiajcie
-
Balthor - 01-26-2005
jest jeden post.. costam costam mam 12 lat ;d
wiec obstawiam na serio 12