-
ZenithalMan - 11-06-2005
Na to wychodzi :> MU gral zdyt chaotycznie, bez pomyslu (mam tu na mysli druga polowe), a do tego czeste wybijanie pilki na oslep.. Eh.. jeszcze dluuuga droga do formy, cieszy jedynie uzyskany rezultat.
Getafe 1 : 3 Barcelona
Barca idzie jak burza
-
Elvis - 11-07-2005
Kamael napisał(a):Cholera, czyżbym tylko ja był zadowolony z dzisiejszego występu MU? ;D
I ja, i ja też!

Nie wiem, jak było, ale kurwa wygrali, co jest dla mnie dość wstrząsające (w pozytywnym znaczeniu).
-
Ghost_82 - 11-07-2005
Barca znów miażdży przeciwnika

Chłopaki pną sie coraz wyżej. Już sie nie moge doczekać do wielkiego spotkania z Realem

I mam nadzieje, że Barca wyjdzie zwycięsko z tej konfrontacji.
-
buubi - 11-07-2005
Ja sie także cieszę z wygranej MU. Nie tyle że jestem ich fanem, ale po prostu ktoś tej fucken' Czelsi

musiał w końcu dokopać. Ważne jest to iż Barca rozniosła Getafe 3-1 !!! I tak ma być
-
Ghost_82 - 11-07-2005
buubi napisał(a):Ważne jest to iż Barca rozniosła Getafe 3-1 !!! I tak ma być
Jak najbardziej sie z Tobą zgadzam

8)
-
Ramone - 11-08-2005
Polska w finale w konkursie na organizacje Mistrzostw Europy !!.....Może to zmotywuje poliyków i we Wrocławiu będzie w końcu porządny stadion....
-
Dżemik - 11-08-2005
Ja sie zastanawiam jakimi kryteriami kierowala sie komisja odrzucajac kandydatury Grecji i Turcji, a przepuszczajac Polakow..

hock:
-
Ambivalent - 11-08-2005
Dżemik napisał(a):Ja sie zastanawiam jakimi kryteriami kierowala sie komisja odrzucajac kandydatury Grecji i Turcji, a przepuszczajac Polakow..
hock:
integracja ze wschodem
-
Tomash - 11-08-2005
Ramone napisał(a):Polska w finale w konkursie na organizacje Mistrzostw Eutopy !!
LOL ROTFL <lol> musieli nieźle schlać szacowną komisje chyba
-
Acrid - 11-08-2005
LOL i ROTFL to bedzie, jak wygramy organizacje ME ;)
Finalowy mecz na stadionie w Wachocku, nie inaczej! ;)
-
KubusPuchatek - 11-08-2005
Cytat:Polska w finale w konkursie na organizacje Mistrzostw Eutopy !!
ożeszkurwajapierdole
Przeciez to totalna zenada . My nie mamy nawet zadnych boisk . A te niby nasz "najlepsze" i "najwieksze" narodowe boisko w Chorzowie nie spelnia zadnych z wymogow UEFA (czy czego tam , juz nie pamietam

).
Poprostu wielki LOL .
PS. Tomash czekam na Twoja odpowiedz w watku o Led Zeppelin
-
RamzeS - 11-08-2005
Cytat:A te niby nasz "najlepsze" i "najwieksze" narodowe boisko w Chorzowie nie spelnia zadnych z wymogow UEFA (czy czego tam , juz nie pamietam Smile ).
Nie boisko,tylko stadion którego np "stolyca" oraz chociazby Kraków się nie dorobiły jak dotąd i wymogi spełnia najbardziej z wszystkich stadionów w naszym kraju.Więc nie chrzań.Inna sprawa ze faktycznie z tą naszą kandydaturą to sa niezłe jaja
-
KubusPuchatek - 11-08-2005
Cytat:Nie boisko,tylko stadion którego np "stolyca" oraz chociazby Kraków się nie dorobiły jak dotąd i wymogi spełnia najbardziej z wszystkich stadionów w naszym kraju.Więc nie chrzań
Nie chrzanie tylko ogladam Wiadomosci w ktorych podane sa takowe informacje
-
RamzeS - 11-08-2005
KubusPuchatek napisał(a):Cytat:Nie boisko,tylko stadion którego np "stolyca" oraz chociazby Kraków się nie dorobiły jak dotąd i wymogi spełnia najbardziej z wszystkich stadionów w naszym kraju.Więc nie chrzań
Nie chrzanie tylko ogladam Wiadomosci w ktorych podane sa takowe informacje 
Więc w Wiadomosciach pierdolą bez sensu,co zrozumiałe o tyle ze nadawane z warszafki;/ Mowić o Stadionie Sląskim ze nie spełnia zadnych wymogów to jakaś kpina
-
Acrid - 11-11-2005
Piłkarska reprezentacja Czech otrzyma 160 litrów piwa, jeśli zakwalifikuje się do finałów mistrzostw świata - taką ofertę złożył jeden z czeskich browarów. Czesi w barażach grać będą z Norwegią.
Hehe, taka motywacja,.. pewnie im sie uda ;)