-
Przemek87 - 05-19-2008
W środę oczywiście Manchester United zgarnia trzeci Puchar Europy.
-
Wars - 05-19-2008
Slapi napisał(a):Lecha Gdańsk
Co do rac- jestem na tak. Dużo argumentów za, ZERO przeciw. Mówienie, że jest to groźne to absurd- nikt nie daje racy do ręki osobie, która nie wie, jak się z nią obchodzić.
-
Slapi - 05-19-2008
Sorry, Poznań
-
Przemek87 - 05-20-2008
http://www.sport.pl/sport/1,65025,5228784.html
Świetna wiadomość. Co jak co, ale ME i MŚ po prostu muszą być dostępne dla każdego.
-
balzac - 05-20-2008
Wars napisał(a):Slapi napisał(a):Lecha Gdańsk
![[Obrazek: drapanie.gif]](http://punk.alternatywa.com/forum/images/smiles/drapanie.gif)
W takich momentach przypomina mi się
Lechia Gdynia, oż kurde mole łeb mi spuchł jak dynia,
[...]
a nawiasem mówiąc Areczka Gdańsk to kurwa pizda świnia
-
RamzeS - 05-20-2008
GKS czeka przeprowadzka do Jaworzna
Po środowym meczu "Gieksy" z Podbeskidziem katowicki stadion zostanie wyłączony z użytku na wiele miesięcy.
Na obiekcie przy ul. Bukowej zajdą latem poważne zmiany. Najważniejsza dotyczy instalacji podgrzewanej murawy. W związku z tą inwestycją na stadionie nie będzie można grać w piłkę być może aż do listopada! Dlatego działacze "Gieksy" rozpoczęli intensywne poszukiwania obiektu zastępczego. Gdyby go nie znaleźli, to klub nie otrzymałby licencji na występy w lidze. Wybór padł na Jaworzno. - Właściwie to nie było innej możliwości. Jaworzno bardzo nam odpowiada przede wszystkim ze względu na sporą liczbę kibiców, którą mamy w tym mieście - mówi Piotr Hyla, rzecznik GKS-u.
Prezydent Katowic Piotr Uszok obiecał już nawet, że pomoże klubowi w opłaceniu wynajęcia stadionu oraz autokarów przewożących kibiców na mecze. Jaworzno chętnie przyjmie GKS. - Konkretnych rozmów o wynajęciu stadionu jeszcze nie było. Patrzymy jednak przychylnie na ten pomysł - zapewnia Mirosław Ciołczyk, zastępca dyrektora Miejskiego Centrum Kultury i Sportu w Jaworznie.
Aby "Gieksa" mogła jednak w Jaworznie zagrać, wcześniej tamtejszy stadion musi zaakceptować komisja licencyjna PZPN-u. - Dawno tam nikt nie grał na takim poziomie, ale generalnie ten obiekt jest do zaakceptowania. Całkiem możliwe, że jest w lepszym stanie niż stadion przy Bukowej - mówi Krzysztof Smulski, członek komisji.
Nie wiadomo jeszcze, ile razy i kiedy GKS zagra w Jaworznie. Rozgrywki nowej I ligi mają ruszyć pod koniec lipca, ale szczegółowy terminarz nie jest znany.
http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,5227332.html
No to pięknie. Będziem jeździć całą jesień do Jaworzna.
-
Krzychun - 05-20-2008
RamzeS napisał(a):Będziem jeździć całą jesień do Jaworzna.
Połączenia macie dobre

Będziecie grać prawdopodobnie na stadionie GKS Victoria Jaworzno.
Masz tu kilka informacji o nim
Cytat:Pojemność- 6600 miejsc
Boisko- 105 m na 68 m
Dojazd:
*z dworca Szczakowa PKP - autobusy linii 304,307 i 314. Wysiadać na przystanku Jaworzno Krakowska
*z Katowic (dworzec autobusowy) - autobusy linii E oraz J. Wysiadać na przystanku Jaworzno Krakowska
*z Chrzanowa (dworzec autobusowy) - autobus linii E. Wysiadać na przystanku Jaworzno Krakowska
-
RamzeS - 05-20-2008
Ta pojemność mnie troche martwi , bo na co lepsze szpile może być ciężko się dostać. A co do dojazdu , to klub ma organizować autobusy , więc myślę że nie trza będzie korzystać z usług PKM Jaworzno
Może nie będzie tak źle, dojazdy na mecze są krieg

No i co ważne stężenie GieKSy w Jaworznie - i tak już prawie maksymalne - może być tam jeszcze większe.
-
RamzeS - 05-20-2008
Uszok planuje na 15 000 ale kibice nie odpuszczają.
www.25000.pl
-
jankier - 05-21-2008
tak se czytam i mam 2 wnioski:
- sznapi = prawie kamil
- wszyscy swoje, a przemek swoje. jakiś bojkot? zabawnie to wygląda
-
Wars - 05-21-2008
jankier napisał(a):sznapi = prawie kamil
Osz kurde, człowieku, nie przesadzaj. Zdarza mu się palnąć głupotę, ale ogólnie pisze całkiem do rzeczy.
-
jankier - 05-21-2008
ale jak już coś głupiego palnie, to tekst kalibru kamila (dlatego prawie). zresztą nieważne
-
Ramone - 05-22-2008
No i wygrała odpowiednia drużyna
-
Przemek87 - 05-22-2008
Jedyna słuszna wygrała
GLORY !!!
-
Przemek87 - 05-22-2008
Ogólnie cały finał można zadedykować włoskim nudziarzom i hiszpańskiemu pedalstwu jak powinna wyglądać piłka.
No i jeszcze Wengerowi. Niech wie, że bez Brytoli w składzie to se można w dupie pogrzebać.