Forum Rockmetalshop
Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach? - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach? (/thread-na-kogo-by%C5%9B-zag%C5%82osowa%C5%82-w-nast%C4%99pnych-wyborach)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

- Acrid - 10-18-2005

Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".

No ladne cacko,....

- Kamael - 10-18-2005

Ciekawe co Kaczyński w zamian za to mu obiecał ; ).

- franek - 10-18-2005

Pewno brak poparcia dla Balcerowicza jako prezesa NBP na kolejną kadencję.

- statekx - 10-18-2005

Acrid napisał(a):Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".

No ladne cacko,....

a wiec przewidywania okazaly sie prawda...fuck

- doktorek - 10-18-2005

Elvis napisał(a):
doktorek napisał(a):Może i lewak, ale przynajmniej ma odwagę pogonić sodomitów.

Daj spokój... Laughing W sumie nie powinienem się naigrywać, ale takie podejście mnie po prostu rozpierdala, ba! uważam jest za idiotyczne.
Patrząc przez pryzmat nikłych możliwości ingerencji prezydenta w działania parlamentu, to jest na dobrą sprawę jedyne istotne kryterium, jakim można się pokierować... .

- aXe Rose - 10-18-2005

Kamael napisał(a):Ciekawe co Kaczyński w zamian za to mu obiecał ; ).
zrobił mu loda ;P

- Sindenis - 10-19-2005

Acrid napisał(a):Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".

No ladne cacko,....
ja własnie nie wiem, musiałam chyba przegapić moment w którym PO nagle nam si.ę taka liberalna stała Laughing
PO i liberalizm.... fajnie Laughing

- KelThuz - 10-19-2005

to jest farsa, parodia i paranoja. Polska po raz kolejny zaprzepaściła szansę na jakiekolwiek zmiany na lepsze. Kurwajapierdole, jednym słowem!

- statekx - 10-19-2005

Ciekawe czy rzeczywiscie wiejscy poddani Leppera rusza ku kaczorowi jak im nakazal wodz. Miejmy nadzieje, ze te bubki sa za glupie i nie maja pojecia o drugiej turze.

- Elvis - 10-20-2005

doktorek napisał(a):Patrząc przez pryzmat nikłych możliwości ingerencji prezydenta w działania parlamentu, to jest na dobrą sprawę jedyne istotne kryterium, jakim można się pokierować... .

Ja tam nie popieram poglądów Kaczyńskiego i PiS-u w ogóle co do homoserów. Dlatego takie kryterium mnie wali i nim kierować się nie będę.
Za to prezydent może zawetować ustawę. I to kryterium mnie interesuje o wiele bardziej.

- KelThuz - 10-20-2005

Elvis napisał(a):Ja tam nie popieram poglądów Kaczyńskiego i PiS-u w ogóle co do homoserów.

boś gej

Cytat:Za to prezydent może zawetować ustawę. I to kryterium mnie interesuje o wiele bardziej.

Weto prezydenta może odrzucić wspólny głos Pis, Lpr, Psl i Samoobory, tak więc i ten element jego władzy jest fasadowy.

- Elvis - 10-20-2005

KelThuz napisał(a):boś gej

Twoja stara gej.

KelThuz napisał(a):Weto prezydenta może odrzucić wspólny głos Pis, Lpr, Psl i Samoobory, tak więc i ten element jego władzy jest fasadowy.

Może, o ile się zbiorą do kupy i tak właśnie zagłosują. A zebrać się nie muszą.

- Acrid - 10-23-2005

Nie mam pytan!

- Tomash - 10-23-2005

Narodowy socjalizm, jedna droga dla kraju! ożeszkurwajapierdolemać! :[

- statekx - 10-23-2005

co za wstyd...