-
Acrid - 10-18-2005
Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".
No ladne cacko,....
-
Kamael - 10-18-2005
Ciekawe co Kaczyński w zamian za to mu obiecał ; ).
-
franek - 10-18-2005
Pewno brak poparcia dla Balcerowicza jako prezesa NBP na kolejną kadencję.
-
statekx - 10-18-2005
Acrid napisał(a):Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".
No ladne cacko,....
a wiec przewidywania okazaly sie prawda...fuck
-
doktorek - 10-18-2005
Elvis napisał(a):doktorek napisał(a):Może i lewak, ale przynajmniej ma odwagę pogonić sodomitów.
Daj spokój...
W sumie nie powinienem się naigrywać, ale takie podejście mnie po prostu rozpierdala, ba! uważam jest za idiotyczne.
Patrząc przez pryzmat nikłych możliwości ingerencji prezydenta w działania parlamentu, to jest na dobrą sprawę jedyne istotne kryterium, jakim można się pokierować... .
-
aXe Rose - 10-18-2005
Kamael napisał(a):Ciekawe co Kaczyński w zamian za to mu obiecał ; ).
zrobił mu loda ;P
-
Sindenis - 10-19-2005
Acrid napisał(a):Andrzej Lepper oświadczył, że w II turze wyborów prezydenckich poprze kandydaturę Lecha Kaczyńskiego. Zaapelował też do jego zwolenników z I tury, wyborców Samoobrony oraz osób, które nie głosowały, o "nieoddawanie Polski liberałom".
No ladne cacko,....
ja własnie nie wiem, musiałam chyba przegapić moment w którym PO nagle nam si.ę taka liberalna stała
PO i liberalizm.... fajnie
-
KelThuz - 10-19-2005
to jest farsa, parodia i paranoja. Polska po raz kolejny zaprzepaściła szansę na jakiekolwiek zmiany na lepsze. Kurwajapierdole, jednym słowem!
-
statekx - 10-19-2005
Ciekawe czy rzeczywiscie wiejscy poddani Leppera rusza ku kaczorowi jak im nakazal wodz. Miejmy nadzieje, ze te bubki sa za glupie i nie maja pojecia o drugiej turze.
-
Elvis - 10-20-2005
doktorek napisał(a):Patrząc przez pryzmat nikłych możliwości ingerencji prezydenta w działania parlamentu, to jest na dobrą sprawę jedyne istotne kryterium, jakim można się pokierować... .
Ja tam nie popieram poglądów Kaczyńskiego i PiS-u w ogóle co do homoserów. Dlatego takie kryterium mnie wali i nim kierować się nie będę.
Za to prezydent może zawetować ustawę. I to kryterium mnie interesuje o wiele bardziej.
-
KelThuz - 10-20-2005
Elvis napisał(a):Ja tam nie popieram poglądów Kaczyńskiego i PiS-u w ogóle co do homoserów.
boś gej
Cytat:Za to prezydent może zawetować ustawę. I to kryterium mnie interesuje o wiele bardziej.
Weto prezydenta może odrzucić wspólny głos Pis, Lpr, Psl i Samoobory, tak więc i ten element jego władzy jest fasadowy.
-
Elvis - 10-20-2005
KelThuz napisał(a):boś gej
Twoja stara gej.
KelThuz napisał(a):Weto prezydenta może odrzucić wspólny głos Pis, Lpr, Psl i Samoobory, tak więc i ten element jego władzy jest fasadowy.
Może, o ile się zbiorą do kupy i tak właśnie zagłosują. A zebrać się nie muszą.
-
Acrid - 10-23-2005
Nie mam pytan!
-
Tomash - 10-23-2005
Narodowy socjalizm, jedna droga dla kraju! ożeszkurwajapierdolemać! :[
-
statekx - 10-23-2005
co za wstyd...