-
Wars - 08-20-2006
Dziękuje pięknie za życzenia
R_amze_S: przypomniałeś mi o dawno porzuconym pomyśle spróbowania tego kokosowego cholerstwa

No to 22, na mojej urodzinowej imprezie
-
RamzeS - 08-20-2006
Ja ci dam cholerstwa
-
Wars - 08-20-2006
Ale z pozytywnym oddźwiękiem ;) Właściwie, to już kiedyś tego próbowałem, ale... nie pamiętam ;D
-
KubusPuchatek - 08-21-2006
O tak, najlepszego dla Kamaela i Warsadala.
;D
PS. Kamaeal - to ostatecznie jedziesz na ten koncert?[/img]
-
Kamael - 08-21-2006
Dzięki raz jeszcze za życzenia, od razu dzisiaj prędzej złożę Warsadalowi - najlepszego stary

.
Kubus - na razie nic na to nie wskazuje, raczej odpuszczam. Chyba, że wygram w konkursie Onetu ;D.
-
Wars - 08-21-2006
Dzięki Kam
22-gi już od siedemnastu minut. 19 lat minelo.
-
Kamael - 08-22-2006
http://zc.polter.pl/Urodziny-Samotnika-z-Providence-w13103
Żyłem w takiej nieświadomości ;D. To jakiś znak! Zyskałem 4 punkty mroku, ale minus 1k6 poczytalności ;D.
-
Morte - 08-22-2006
Kamael napisał(a):http://zc.polter.pl/Urodziny-Samotnika-z-Providence-w13103
Żyłem w takiej nieświadomości ;D. To jakiś znak! Zyskałem 4 punkty mroku, ale minus 1k6 poczytalności ;D.
To nie zbieg okolicznosci! Wielki Cthulhu daje Ci znak iż jesteś wybrany. Oj stary teraz musisz zrobic coś by dorównać staremu Howardowi...
-
Kamael - 08-22-2006
Ciekawe tylko dlaczego dał ten znak dopiero po 19 latach ;>. To nie może być zbieg okoliczności ;D.
-
Wars - 08-22-2006
Chyba rozchodzi się o jakieś rytualne zabójstwo, a Twój guru (powstań!) uznał iż dopiero teraz do niego dojrzałeś
-
Tomash - 08-22-2006
warsadal napisał(a):Chyba rozchodzi się o jakieś rytualne zabójstwo, a Twój guru (powstań!) uznał iż dopiero teraz do niego dojrzałeś 
Musiały minąć długie eony by z zapomnianych, plugawych zakątków kosmosu(za groteskowo bluźnierczą planetą Marduk), obudziły się niewypowiedziane moce przywołane przez zdegenerowanych członków zapomnianych kultów i wtedy narodził się Kamael
Spóźnione "stooo laaaat..."
-
Wars - 08-22-2006
Tomash napisał(a):warsadal napisał(a):Chyba rozchodzi się o jakieś rytualne zabójstwo, a Twój guru (powstań!) uznał iż dopiero teraz do niego dojrzałeś 
Musiały minąć długie eony by z zapomnianych, plugawych zakątków kosmosu(za groteskowo bluźnierczą planetą Marduk), obudziły się niewypowiedziane moce przywołane przez zdegenerowanych członków zapomnianych kultów i wtedy narodził się Kamael
Spóźnione "stooo laaaat..." 
A niby taki spokojny chłopak
-
Morte - 08-22-2006
warsadal napisał(a):A niby taki spokojny chłopak 
Tacy są najgorsi
-
Tomash - 08-22-2006
Dokładnie
-
RamzeS - 08-22-2006
Mam propozycję.Postawcie Tomashowi kokosa i "Wojaka mocnego" a zobaczycie jaki jest spokojny