-
goofi - 12-04-2005
fetus napisał(a):gdyby las mógł sie zesrać obsypał by ich gówniany deszcz
mnie osobiscie to zniszczylo
-
Valhalla - 12-05-2005
^ nie tylko Ciebie (;
-
Angel of death - 12-05-2005
pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!
-
goofi - 12-05-2005
Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!
ozeszkurwajapierdole
-
Amy - 12-05-2005
goofi napisał(a):Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
ozeszkurwajapierdole 
ja pierdole ROZWALA!!!!!!!!!
-
Szyszak - 12-05-2005
To wcale nie bylo az takie smieszne.
-
goofi - 12-05-2005
Szyszak napisał(a):To wcale nie bylo az takie smieszne.
bylo
-
Delia $haddix - 12-06-2005
(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin
loooool
-
Dance Of Death - 12-06-2005
Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin
loooool

to nie jest smieszne, a bardzo zenujące...
Reaktywacja[?] -
Mruczny - 12-06-2005
Wróciłem na forum i od razu zastałem takie rarytasy ;] Podziwiam za pomysłowość wypowiedzi. Osobiście nawet ja nie jestem na tyle głupi, żeby takie oryginalne posty wymyślać.
PS: Axel ;] piwo mi się należało słyszałem ;]
-
Angelique - 12-07-2005
Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin
loooool

ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji! Ludzie! ale z ta krwią to już lekka pszesada! Niby kto dałby się na to nabrać? przecież wiadomo że za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!!
-
-lilith- - 12-07-2005
Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!
No nie, to to nie było na serio?? A ja już sobie miecz kupiłam.
-
aXe Rose - 12-07-2005
Angelique napisał(a):za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!!

A szkoda... cholerna szkoda..
-
Ghost_82 - 12-07-2005
A taka fajna zabawa mi sie szykowała
-
mal - 12-07-2005
Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!
No to było już prawdziwie żenujące, kto tu czego nie dostrzega

hock: