Forum Rockmetalshop
POST DNIA - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Humor (https://forum.metalhead.pl/forum-humor)
+--- Wątek: POST DNIA (/thread-post-dnia)

- goofi - 12-04-2005

fetus napisał(a):gdyby las mógł sie zesrać obsypał by ich gówniany deszcz

mnie osobiscie to zniszczylo Laughing

- Valhalla - 12-05-2005

^ nie tylko Ciebie (;

- Angel of death - 12-05-2005

pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!

- goofi - 12-05-2005

Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki
Szyszak napisał(a):W napleta, dzieki czemu moja pala miazdzy pozerskie ryje i zostawia ich anusy w strzepach. KILL!

ozeszkurwajapierdole Laughing

- Amy - 12-05-2005

goofi napisał(a):
Angel of death napisał(a):pytanie bylo gdzie nabijaqsz cwieki

ozeszkurwajapierdole Laughing

ja pierdole ROZWALA!!!!!!!!!

- Szyszak - 12-05-2005

To wcale nie bylo az takie smieszne.

- goofi - 12-05-2005

Szyszak napisał(a):To wcale nie bylo az takie smieszne.

bylo Tongue

- Delia $haddix - 12-06-2005

(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin

loooool Rolleyes Big Grin Rolleyes Smile

- Dance Of Death - 12-06-2005

Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin

to nie jest smieszne, a bardzo zenujące... Rolleyes

Reaktywacja[?] - Mruczny - 12-06-2005

Wróciłem na forum i od razu zastałem takie rarytasy ;] Podziwiam za pomysłowość wypowiedzi. Osobiście nawet ja nie jestem na tyle głupi, żeby takie oryginalne posty wymyślać.

PS: Axel ;] piwo mi się należało słyszałem ;]

- Angelique - 12-07-2005

Delia $haddix napisał(a):(jak ubierać się na gotha)"Tak więc załóż czarny płaszcz do kostek, pomaluj sie na biało, zrób sobie pentagram na czole, na plecy zarzuć jakiś dwumetrowy miecz, obowiązkowo pieszczochy z 50cm kolcami, buty na wysokim obcasie, i mów wszystkim ze kochasz szatana a jak się nie zgadzają to wyzywaj ich! (chyba to Ci wychodzi najlepiej) albo ścinaj im głowy a krew spijaj z czaszek.... Wtedy będziesz Tru" - Kalin
Laughing Mad
ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji! Ludzie! ale z ta krwią to już lekka pszesada! Niby kto dałby się na to nabrać? przecież wiadomo że za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!! Wink Mad Mad

- -lilith- - 12-07-2005

Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!
No nie, to to nie było na serio?? A ja już sobie miecz kupiłam. Crying or Very Sad

- aXe Rose - 12-07-2005

Angelique napisał(a):za ścinanie głów można iść do więzienia!!!!!!!!!!!! Wink Mad Mad
A szkoda... cholerna szkoda..

- Ghost_82 - 12-07-2005

A taka fajna zabawa mi sie szykowała Crying or Very Sad

- mal - 12-07-2005

Angelique napisał(a):ciekawe ze niektórzy tutaj nie dostrzegają prowokacji!

No to było już prawdziwie żenujące, kto tu czego nie dostrzega Confusedhock: