Forum Rockmetalshop
Lista Przebojów - Komentarze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Lista Przebojów - Komentarze (/thread-lista-przeboj%C3%B3w-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

- ReTuRn - 12-05-2006

To i dobrze

- IstnyKurwaRomantyk - 12-05-2006

Ja dodalem mega kultowy kawalek, jakim niewatpliwie jest London Calling

- Książę 2 - 12-05-2006

wreszcie coś

- Necro Desecrator - 12-09-2006

Obecna pozycja AoD to skandal

- RamzeS - 12-09-2006

Sprawa jest jasna.Stig zarejestrował sie na forum pod kilkoma(a moze nawet kilkunastoma) nickami i głosując pod tymi nickami spuscił w dól kawalki które nie pozwalały utworom przez niego nominowanym przebić się do góry.Przeca obecnie w I-szej dziesiatce jest 6 kawałków wrzuconych przez Stiga a zarazem slayer i motorhead dostały w chuj minusów... Proponuje administracji forum zeby sie tym zainteresowała. Dobrze by było też wprowadzić jakieś ograniczenia np.głosowanie na liste mozliwe dopiero po napisaniu 100-200 postów.Inaczej takie szopki bedą sie ciągle powtarzać.
Myslicie ze fantazjuję?Przejrzyjcie sobie liste userów ostatnio zarejestrowanych.Jakoś dziwnie w ostatnich dniach (6,7,8 grudnia) namnozyło sie od chuja dziwnych nicków (czesto podobnie brzmiących) i nagle tez zaczęły sie dziac na liscie różne dziwne rzeczy.

- IstnyKurwaRomantyk - 12-09-2006

Jakim trzeba byc lamusem zeby sie bawic w takie szopki, no kino
Trzeba uwazac na jego kolejne akty wysublimowanego sabotazu forumowego

- statekx - 12-09-2006

Po przeprowadzomym sledztwie, nalezy je podsumowac zbanowaniem odpowiedniego gaja.

- The Stig - 12-09-2006

spokojnie jak na wojnie... proponuję poczekać na zdanie GTW. Wiem ze ostatnio głosna seks-afera wam sie podoba, ale osadzanie na forum bez dowodów nie przejdzie.

- KISIEL - 12-09-2006

Stiggggg......... Chyba tego nie zrobiłeś, co ? Confusedhock:

- Ghost_82 - 12-09-2006

Ja już wspominałem wcześniej, że coś jest podejrzanego z tą listą :? Przecież niemożliwością jest, że utwór, który trzymał sie w czołówce i ma dobre zdanie, nagle zarobił tyle minusów i poleciał na dno. Chyba ludzie tutaj tak szybko nie zmieniają zdania Confusedhock:

- ReTuRn - 12-09-2006

Jak to kurwa spadł Ace of Spades tak nisko, wyczuwam gejowski spisek.

- Kamael - 12-10-2006

Badamy sprawę, cierpliwości ; ).

- Flying Corpse - 12-10-2006

Rib na pierwszym miejscu znów,wiekszosc wyglada prawidłowo..przywrócono liste sprzed tygodnia,czy może ktoś inny sie zrewanżowął i dał plusy z kilku kont na te kawałki co spadły ? Rolleyes

- KISIEL - 12-18-2006

W pierwszej dziesiątce mamy siedmiu Stigusów Confusedhock: Eeeeeee ?

- The Stig - 12-18-2006

KISIEL napisał(a):W pierwszej dziesiątce mamy siedmiu Stigusów Confusedhock: Eeeeeee ?

nic nowego... moje proozycje zawsze trzymają sie w czołowce.