Forum Rockmetalshop
Piłka nozna - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Piłka nozna (/thread-pi%C5%82ka-nozna)

- Ramone - 11-17-2007

No...coś ten skład trochę dziwny.Ale bardziej zdziwiłbym się jak by Leo wystawił skład ,z którym się w pełnie zgadzam - jeszcze nigdy , za jego kadencji , tak nie było - ale zawszye wychodziło to za dobre.Tak więc i teraz mu ufam.
Mówię wam , dzisiaj będziemy świętowac awans.

- Ghost_82 - 11-17-2007

Mnie najbardziej zaskoczył brak Błaszczykowskiego. Mam nadzieje, że Don Leo wie co robi Wink

- Ramone - 11-17-2007

Po , może nie za dobrej grze , naszych orłów awansowaliśmy.Co tu dużo mówić , zwycięzców się nie ocenia.Dla mnie najważniejszy jest awans.

- IstnyKurwaRomantyk - 11-17-2007

PKP

- Tomash - 11-17-2007

wbiłem się na ostatnie 5 minut na stadion Big GrinBig GrinBig Grin

- Wars - 11-17-2007

balzac napisał(a):
Wars napisał(a):mam przeczucie, że zagra kolejny bezbarwny mecz
Ja mam inne przeczucie. Żuraw przebudzi się i strzeli bramkę. Ponadto zagra walecznie jak zawsze dla kadry.
Jak widzisz, Balzac, do dupy z tym Twoim przeczuciem Laughing
Mecz potwornie słaby, Belgia cienizna, Polska ciut mniejsza cienizna, ale na Euro z taką grą to daleko nie zajdziemy.

- balzac - 11-17-2007

Oj tam Big Grin

Ważne by Żuraw znów się poczuł tak jak kiedys.
Hmm Euro to taka impreza gdzie jednak potrzeba doświadczonych zawodników. Włosi mieli doświadczony team na mundialu i wymęczyli zwycięstwo.
Liczę na Żurawskiego Smile

- Slapi - 11-17-2007

Ale taka gra była właśnie na dzisiaj przygotowana... Jakby się nasi rzucili do ataku od samego początku, to na bank byśmy przegrali...

Ale mniejsza z tym... Polska wygrała.

Jak dla mnie sensacyjny wynik, to przegrana Rosjan z Izraelem... Nie chce mi się wierzyć w to... Taka szansa... Kibicowałem akurat Izraelowi (kontekst: Anglia), ale cała ta otoczka dookoła tego spotkania wskazywała na coś innego...

- Ghost_82 - 11-17-2007

I najgorsze to, że stracili bramke w doliczonym czasie Crying or Very Sad A tak liczyłem, że wyeliminują Anglików Evil or Very Mad

- Wars - 11-17-2007

[Obrazek: 820738874.jpg]

Pokłony dla tego gościa. Jak wiadomo, z pustego i Salomon nie naleje, więc nasza reprezentacja wciąż jest tylko średniakiem europejskim, ale z tymi do bólu przeciętnymi piłkarzami Beenhakker wywalczył awans, po drodze pokonując naszpikowaną gwiazdami Portugalię. Respect! Niech tylko Grzesiu Lato powie coś jeszcze o "polskiej myśli szkoleniowej"...

- balzac - 11-17-2007

Wars napisał(a):Niech tylko Grzesiu Lato powie coś jeszcze o "polskiej myśli szkoleniowej"...
Dokładnie.
Ex senator korwa SLD Mr. Green

- Wars - 11-17-2007

Pan były król strzelców na wszystkim zna się lepiej Big Grin Nie no, poważnie teraz, szanuje go za karierę piłkarską, bo dużo zrobił zarówno dla Stali, jak i reprezentacji, ale o trenerce to nie ma facet bladego pojęcia :]

- balzac - 11-17-2007

Oby nie był drugim Tomaszewskim

- Slayerd - 11-18-2007

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):PKP
tak, pociąg z dworca wileńskiego znów zapłonął zanim dojechał do ząbek. Laughing
co mecz to się jakiś dyliżans hajcuje Angry

- Książę - 11-18-2007

wileniak rządzi