-
Szyszak - 11-17-2005
Vomitor napisał(a):Kupy są bardziej mroczne i trv. ślinotok jest dla pozerów, nie inaczej.
NIE INACZEJ! Sam wielki ksiaze mroku i ciemnosci Dhampr masturbowal sie w "melancholijnym zapachu fekaliow"! AVE SORROW OF ROSES!
Heh, brakuje mi tamtych czasow.
-
aXe Rose - 11-18-2005
Racja... DODa to przy SOR taka komedyjka dla fryzjerczyków.
-
Angel of death - 11-18-2005
Szyszak napisał(a):Ona Twoja kolezanka? Przecie ty nie nosisz mroku w sercu... Jestes pozer i tyle, zeby sie z nia przyjaznic musialbys siedziec w ciemnym kacie i ciac sie w rytm Blink182.
o kużwa....

rozwaliło mnie to !!
-
Nightal - 11-18-2005
Nie wiem czy się orientujecie, ale ona jest Luną z SoR
-
Tuomasss - 11-18-2005
Ja się doskonale orientuję

Wszak byłem aktywnym uczestnikiem owego słynnego, jeśli nie legendarnego już forum.
-
Amy - 11-18-2005
Cytat:Cytat:
...wejrze sie obwies...
Ojciec Makumba byc krolem wioski ?
to mnie rozwala na maxa
-
ZenithalMan - 11-18-2005
Patyk napisał(a):Vomitor napisał(a):forumowy przygłup napisał(a):tego sie nie da czytać... ksiązki w szkole sie łatwiej czyta niz te twoje madrosci...
Wobec niepodważalnego faktu twego zatrzymania się na poziomie edukacji w szkole podstawowej (który mieliśmy ci okazję nie tak dawno udowodnić) wnoszę o przyznanie ci racji. Albowiem książki które "czytasz" zapewne zawierają od 87-94% materiału ikonograficznego (obrazków).
Cytat:jebie pozorowaną inteligencją na odległość !!
Mało ludzi już udowodniło ci twą głupotę w rzeczowej dyskusji?
Necro Corectator napisał(a):3 godziny tego posta pisales?
To, że Ty byś pisał nie znaczy, że ja też. Pobiegłeś już po słownik wyrazów obych by zacząć pisać kolejną odpowiedź? A może już zacząłeś ją pisać? 
patyk napisał(a):Kiedy czytam twoje wypowiedzi to dochodze do wniosku ze nie dosc ze gowno wiesz o muzyce
Jak dotąd to tylko ja miałem ci to okazję udowodnić w rzeczowej dyskusji zakompleksiony gówniarzu. Zatem daruj sobie teskty nie mające pokrycie w argumentacji, czekam na przykłady postów z których wynika, że gówno wiem o muzyce pedale.
Cytat:to w dodatku jestes tepy.
twoja stara i twój stary, że cię zrobili. reszta jak wyżej.
pedał w dupę pchany napisał(a):Wracaj lepiej do sciagania kolejnych empetrojek Cradle of Filth zamiast sie tu "udzielac".
Wszystko ma swoje granice. Tym oklepany tekstem przesrałeś sprawę do reszty, raz za napisanie tego gówna z dyużych liter, dwa za imputowanie mi wspomnianej czynności z tym gównem związanej. Gwarantuję ci buraku zakompleksiony wpierdol gdzie tylko się da na tym forum bo przegięłeś pałę z tymi kredkami i to zdrowo.
Cytat:Kazda twoja wypowiedz nic nie wnosi do tematu badz jest bezuzyteczna.
Bezurzyteczne to są w społeczeństwie takie wypierdy jak ty, twoja stara, twoj stary i twoj pies. Będzie mnie gej od fanów kredek wyzywał...
Wszystko ladnie i pieknie, z tym ze moja wypowiedz dotyczyla cytatu uzytkownika Dance of Death a nie ciebie.Takze to co napisales jest bez pokrycia.Pzdr.
No comment
-
Vomitor - 11-18-2005
Nie inaczej, sam chciałem autonominować ten tekst
![[Obrazek: hahaha.gif]](http://www.bravo.gliwice.pl/forum/images/smiles/hahaha.gif)
![[Obrazek: hahaha.gif]](http://www.bravo.gliwice.pl/forum/images/smiles/hahaha.gif)
-
Hethell - 11-19-2005
ZenithalMan napisał(a):^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata? 
nie chciala sie stawic na wroclawskim spotkaniu forumowym to wlasciwie nie wiemy czy napewno tyle ma
-
Szyszak - 11-19-2005
22? Raczej 12...
-
Pandora - 11-19-2005
Szyszak napisał(a):22? Raczej 12...
Gdzieś już powiedziałam dokładnie to samo...
Wniosek sam się nasuwa.
-
Valhalla - 11-20-2005
Hethell napisał(a):ZenithalMan napisał(a):^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata? 
nie chciala sie stawic na wroclawskim spotkaniu forumowym to wlasciwie nie wiemy czy napewno tyle ma
Twarzy tez pokazac nie chciala..
-
aXe Rose - 11-20-2005
Valhalla napisał(a):Hethell napisał(a):ZenithalMan napisał(a):^Ej, ale ona, podobno, ma 22 lata? 
Twarzy tez pokazac nie chciala.. 
Widocznie ma pryszczatą i w dodatku ze sznytami, które robiła sobie, bo uważała się za nie-tru.
-
Amy - 11-20-2005
Cytat:Ave Bracie !
Mieszasz farbe z krwia mlodego baranka. Nastepnie dodajesz kropelke swojej spermy i szczypte wlosa łonowego swojej starej. Otrzymujesz kurewsko mroczna barwe i ten zapach... mhmmm. Kolor zajebiscie lezy (moj ksiadz z parafii moze potwierdzic) !!
Polecam ! Nie inaczej !
LOL
-
aXe Rose - 11-20-2005
Blackfox napisał(a):Avril Vagine? 
Za bezpośredniość wypowiedzi - post dnia 8)