-
Wars - 09-07-2007
Eulogy napisał(a):warsadal napisał(a):Kuszczak (Burger won z kadry za tę eLkę, którą pokazał po meczu ze Spartakiem )
Wydaje mi się, że zespół dobiera się na podstawie umiejętności, a nie osobistych uprzedzeń.
Taki żarcik, jakby ktoś nie załapał.
Cytat:warsadal napisał(a):Żurawski
Może jakby się przełamał i zaczął strzelać i GRAĆ w Celticu. Znowu. Na dzień dzisiejszy wołam - gdzie jest, kurwa, Jeleń.
Jeleń nie grywał nigdy ofensywnego pomocnika. Brak jego osoby w kadrze rzeczywiście może dziwić, ale na pewno nie wstawiłbym go w miejsce Żurawskiego, prędzej za Rasiaka.
-
The Stig - 09-08-2007
dla dobra mojego i tego forum nie skomntuje gry naszej ekipy
-
jankier - 09-08-2007
tu się z Tobą zgadzam, ale muszę też przyznać, że niedzielny kibic ze mnie, więc pewnie i tak mocno średnio by mi to wyszło
-
Eulogy - 09-08-2007
No cóż... 2:2 jest, 1 pkt jest, 1. miejsce jest, 11 drzew na boisku było...
-
Ambivalent - 09-08-2007
The Stig napisał(a):dla dobra mojego i tego forum nie skomntuje gry naszej ekipy 
w pierwszej polowie akurat grali dobrze, ładnie kryli Portugalczykow, strzelona bramka. Druga to juz mocno przecietna , brak pomyslu, bramy to wlasciwie prezenty, no i sporo szczescia. Grunt to wynik. Teraz trzeba przemyslec mecz, wyciagnac wnioski i ograc Finow najlepiej.
-
Eulogy - 09-08-2007
Dobrze... ? Kibicowałem im z całej siły, ale nawet przy najszczerszych chęciach dobrą grą tego nazwać nie można. Wysilając się można określić TO grą przeciętną...
-
The Stig - 09-08-2007
Ogólnie osiągnelismy sukces, ale jakby spojrzec na grę to katastrofa. Przy 1 bramce zdobytej zajebał i bramkarz i obrona i szczęsliwie łysemu zeszła piłka. Przy drugiej no to cóż... Ricardo Mikołaj

Gdyby nie te dwie sytuacje to byłby zajebisty blamaż
-
Ambivalent - 09-08-2007
bo sie nie znasz, to dlatego.
-
Ambivalent - 09-08-2007
The Stig napisał(a):Ogólnie osiągnelismy sukces, ale jakby spojrzec na grę to katastrofa. Przy 1 bramce zdobytej zajebał i bramkarz i obrona i szczęsliwie łysemu zeszła piłka. Przy drugiej no to cóż... Ricardo Mikołaj 
ROTFL
-
franek - 09-08-2007
Artur Boruc - 6
Marcin Wasilewski - 7
Mariusz Jop - 7
Michał Żewłakow - 6
Grzegorz Bronowicki - 6
Paweł Golański - 5
Jakub Błaszczykowski - 5
Dariusz Dudka - 3
Jacek Krzynówek - 8
Mariusz Lewandowski - 5
Euzebiusz Smolarek - 5
Wojciech Łobodziński - 3
Maciej Żurawski - 4
Radosław Matusiak - 1
ogolnie duzo szczescia mielismy (np poprzeczka no i pare zajebistych rozmontowan defensywy przez samych deco i ronaldo), niemniej wydaje mi sie ze przede wsyzstkim determinacja, walka druzyny, a przede wszystkim obrona przy takiej grze portugalczykow zasluguje na pochwale (nie no sorry pare klas wyzej - to co wyprawiali ronaldo, quaresmo, miguel i deco - najwyzsze sfery) i postac krzynowka, kurde! ten koles zawsze uratuje reprezentacji tylek, mimo ze ma juz swoje lata i w swoim klubie nawet nie gra zbyt czesto. no i radosc nie tyle z jednego punktu, tylko z tego, ze portugalia stracila dwa. teraz tylko co zrobic w meczu z serbia, kiedy obrona sie sypnela za kartki..
-
Eulogy - 09-08-2007
franek napisał(a):teraz tylko co zrobic w meczu z serbia, kiedy obrona sie sypnela za kartki..
Z Serbią, z Finlandią... teraz nie możemy sobie pozwolić na stratę pktu - proste. Chcę widzieć Biało-Czerwonych na pierwszym miejscu. Jak już wychodzić z grupy, to z klasą

.
-
Morgenstern - 09-09-2007
Z Serbią to my gramy w listopadzie. A za kartki pałzuje się jeden mecz, więc Wasyl i Bronowicki nie zagrają w środowym meczu z Finlandią.
Do końca wszystkiego wygrywać nie musimy. Awans powinny zapewnić nam zwycięstwa w dwóch najbliższych meczach. W środę z Finamy i w przyszłym miesiącu u siebie z Kazachstanem.
Później mamy jeszcze mecz u siebie z Belgią i tutaj też powinniśmy dać sobie radę. I na zakończenie z Serbią na wyjeździe. Jak dobrze pójdzie to będzie mecz o pietruszkę
I jedziemy na Euro ;]
-
Ghost_82 - 09-09-2007
The Stig napisał(a):Ogólnie osiągnelismy sukces, ale jakby spojrzec na grę to katastrofa.
Osiągneli wielki sukces. A co do gry, to może nie było piękne widowisko z naszej strony, ale w koncu graliśmy w Portugalii. Gdybyśmy sie odkryli i zaczęli grać z nimi otwarty futbol, to by nas dopiero rozjebali. Jest remis i to się najbardziej liczy, nikt teraz nie będzie rozpamiętywał w jakim stylu go siągneliśmy.
Cytat:Przy 1 bramce zdobytej zajebał i bramkarz i obrona i szczęsliwie łysemu zeszła piłka
Ale jebiesz głupoty. Gdyby tak wszyscy mieli grać idealnie, to by chyba w ogóle bramek nie było. A to nie był jakiś błąd. Błaszczykowski oddał silny strzał, a Lewandowski tylko dobił. Normalna sytuacja boiskowa.
Cytat:Przy drugiej no to cóż... Ricardo Mikołaj 
Gdyby babka miała wąsy, to by chłopem była. Gdybać to se możesz. Jest remis, a reszta się nie liczy.
-
Przemek87 - 09-09-2007
Co nie zmienia faktu że Portugalia to emo-metro cioty i symulanci. Szczególnie dziewczynka Ronaldo. W ogóle iberyjska piłka ssie.
Szczególnie to widać jak w pucharach gra jakaś angielska drużyna z hiszpańską. Wtedy sedzia nigdy nie czuje gry i wiecznie gwiżdże bo jakiś hiszpan leży i płacze
-
balzac - 09-09-2007
Przemek87 napisał(a):Polityka ssie bo zawsze jak dają drugą ligę na TVP3 to muszą przerwać przez jakąś zasraną konferencje
Przemek87 napisał(a):W ogóle iberyjska piłka ssie.
W ogóle ssie.