-
Wars - 10-15-2007
Kurde, kolejny kretyn nam się objawił, miło, miło. Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury? Kulturalnym jest PZPRowski aparatczyk kreujący się na euroentuzjastę, obrońcę demokracji i człowieka, który "wprowadził Polskę do Europy"? Gratuluję.
ps.
Dla mnie głupotą jest pisanie wyrazu "kłócić" z błędem na przykład.
-
Morgenstern - 10-15-2007
warsadal napisał(a):Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury?
A czy ja gdzieś pisałem, że Kwaśniewski to szczyt kultury? Nie przypominam sobie.
Za błąd ortograficzny przepraszam.
-
Slapi - 10-15-2007
Też miałem wrażenie, że Kwas chciał rozmawiać, chociaż nie zawsze na temat, ale jednak, natmomiast Tusk ma to po kaczorze, że prawie po większości pytań dowalał fakimś epitetami o błędach przeszłości.
Zauważcie, że Kaśniewski nie krył zwycięstwa PO, mówiąc na Tuska premierze i pytał go wraz z takim tytułem o przyszłość jego działań w rządzie. Niestety Tusk obrócił to i dowalił Kwaśniwskiemu za brak wiary we własne ugrupowanie. Głupio tak wychwalać kogoś, a potem odebrać takiego kopniaka w twarz... Tusk chyba nie zczaił o co chodziło...
Walka bokserska.
Na punkty.
Róznicą 3 pkt wygrywa Kwaśniewski.
finito...
-
Wars - 10-15-2007
Morgenstern napisał(a):warsadal napisał(a):Tusk jest cham? Rozumiem, że Kwas szczyt kultury?
A czy ja gdzieś pisałem, że Kwaśniewski to szczyt kultury? Nie przypominam sobie.
Za błąd ortograficzny przepraszam.
1. Tak to odebrałem w kontekście Twoich poprzednich wypowiedzi.
2. Kurde, ze spokojem podszedłeś do sprawy, a miałem ochotę się z kimś pożreć, bom wybitnie nie w sosie. Trudno idę szukać dalej.
Slapi napisał(a):Zauważcie, że Kaśniewski nie krył zwycięstwa PO, mówiąc na Tuska premierze i pytał go wraz z takim tytułem o przyszłość jego działań w rządzie. Niestety Tusk obrócił to i dowalił Kwaśniwskiemu za brak wiary we własne ugrupowanie. Głupio tak wychwalać kogoś, a potem odebrać takiego kopniaka w twarz... Tusk chyba nie zczaił o co chodziło...
Oj, Slapi, to chyba Ty nie zczaiłeś, o co chodziło Kwaśniewskiemu
-
KlaudiaVanKilmister - 10-15-2007
ĘĄ
http://partiaea.blog.onet.pl/
edit*
niektorzy naprawde mysleli,ze ta partia jest na serio.
-
Sobota - 10-16-2007
To tak na rozluźnienie

.
-
Wars - 10-16-2007
http://latarnik.gazeta.pl/compass/
Jeszcze jeden kompas wyborczy.
-
Tomash - 10-16-2007
^to samo mi wyszło co w tamtym, czyli PO i LiD po równo mniej więcej, a na 3m miejscu - polska partia pracy, możecie mnie zapisać na czarną listę lewaków
-
jankier - 10-16-2007
chujnia... PPP mi wyszło. na dodatek na każde z zaznaczonych najważniejszych dla mnie spraw mam odmienne zdanie
-
balzac - 10-16-2007
Po raz kolejny okazałem się lewakiem.
Jednak głosuję na PO.
Teraz tylko czekam na naiwnych sympatyków UPR-u, którzy zarzucają reszcie forum naiwność, zresztą nie tylko naiwność...
-
Axel - 10-16-2007
http://latarnik.gazeta.pl/compass/app/poll_result.html
Lewak ;> jak zawsze
-
Corpseone - 10-16-2007
Haha mnie też wyszedł LiD :] Na drugim miejscu PPP, później PO, a na końcu partia rządząca.
-
Morgenstern - 10-16-2007
Mi też na pierwszym LiD

Na drugim PO, trzeci LPR, dalej PiS.
-
Necro Desecrator - 10-16-2007
Powinniście być trzymani z dala od cywilizacji białego człowieka
-
Tomash - 10-17-2007
a Ty z dala od komputera