-
statekx - 12-04-2005
Podczas tegorocznej trasy koncertowej w tej miażdżącej thrashowej kapeli grało na zmianę 2 perkusistów. Na wydanym w tym roku DVD można nawet zobaczyc jeden z tych koncertow.
Jaka to kapela,jak się nazywali ci perkusiści i dlaczego grali na zmianę?
-
Ramone - 12-04-2005
w jednej gazecie czytałem wywiad z czakiem billy(testament)...stary perkusista wrócił do nich ale nie grał długi czas...więc na trasie grał jakiś inny ...a on grał prostsze partie (żeby się rozegrać)....ale nazwisk nie pamientam...a w internecie nie chce mi sie szukać
-
statekx - 12-04-2005
Leniwie odpowiedziane, lecz uznaje bo wiem, ze wiesz o co chodzi

Ci bebniarze to Louie Clemente (to własnie ten legendary perkusista, który powrócił)i Joe Tempesta.
Your turn
-
aXe Rose - 12-04-2005
Swoją drogą Ramone jest pierwszym od niepamiętnych czasów stosunkowo nowym użytkownikiem, który zna się na rzeczy. Parę osób miało rację - wakacje minęły i od razu porządni ludzie się zaczęli rejestrować
EDIT: No i jeszcze Vomitor i RamseS - też dość świeży nabytek
-
Ramone - 12-05-2005
pytanie brzmi : Kto jest ulubionym gitarzystą Zakka Wylde'a ??
-
Tomash - 12-05-2005
Ramone napisał(a):pytanie brzmi : Kto jest ulubionym gitarzystą Zakka Wylde'a ??
Tony Iommi albo Neil Young?
-
Ramone - 12-05-2005
nie ??
-
KubusPuchatek - 12-05-2005
Ja strzelam ze Jimmy Page

.
-
aXe Rose - 12-05-2005
Wiem, że Zakk od zawsze uwielbiał Hendrixa.
-
Delia $haddix - 12-06-2005
nudno sie zrobiło bo nikt nie zadaje pytań... no to ja zadaje

a więc: co spowodowało napisanie przez jacoby'ego shaddixa piosenki pt. "walking thru barbed wire"?
-
Angel of death - 12-06-2005
Delia $haddix napisał(a):nudno sie zrobiło bo nikt nie zadaje pytań... no to ja zadaje 
a więc: co spowodowało napisanie przez jacoby'ego shaddixa piosenki pt. "walking thru barbed wire"?
smierc psa

a ja tam zadam pytanie od picu... co oznacza po angielsku slowo salyer (pierwsze beznadziejne pytanie jakie pryszlo mi na mysl)
-
aXe Rose - 12-06-2005
Wypierdalać
-
Ramone - 12-06-2005
ulubionym gitarzystą zakka wylde'a jest randy rhoads
-
aXe Rose - 12-06-2005
Ramone napisał(a):ulubionym gitarzystą zakka wylde'a jest randy rhoads 
Shit

a wahałem się między Rhoadsem a Hendrixem
-