Forum Rockmetalshop
Metal/Rock Battle-Komentarze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Metal/Rock Battle-Komentarze (/thread-metal-rock-battle-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

- SuicideKaiten - 03-02-2006

XdkyX napisał(a):trzecie primo - tylko winni sie tlumacza

A niewinni wyjaśniają.

Bezmózg z ciebie.

- IstnyKurwaRomantyk - 03-02-2006

Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill

- Dżemik - 03-02-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill

Wlasnie. Wink Zatem skonczie juz, panowie Return i XdkyX. Albo przejdzta na pw.

Btw: Troche smutne, ze jedna z najwazniejszych plyt ostatnich 15 lat dostaje wciry od dobrej, acz nie najlepszej plyty, niezlej, acz nie wybitnej kapeli power metalowej.

- ReTuRn - 03-02-2006

Cytat:Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill

Dużo masz jeszcze kól tekścików na podoredziu?

- IstnyKurwaRomantyk - 03-02-2006

^
chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami? Wypnij klate, wystarczy Laughing Laughing Laughing

- XdkyX - 03-02-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill

pochyl sie przed majestatem samowara!

- Scully - 03-02-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):^
chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami? Wypnij klate, wystarczy Laughing Laughing Laughing
Chcesz mieć czym zaszpanować przed kolegami? Napluj na Manowar, którego muzyki i tak nigdy nie zrozumiesz. ;>

- ReTuRn - 03-02-2006

Cytat:chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami?

Tak, spisuję sobie wszystkie i chwalę się, że ciebie znam, ponoć niektórzy już na twoje teksty wyrywają sobie dziewczyny Wink

- Wars - 03-02-2006

Scully napisał(a):
Chcesz mieć czym zaszpanować przed kolegami? Napluj na Manowar, którego muzyki i tak nigdy nie zrozumiesz. ;>
Oooo tak, nie każdemu dane jest zrozumiec trv epic przesłanie muzyki Samowara ;>

- Scully - 03-02-2006

warsadal napisał(a):
Scully napisał(a):
Oooo tak, nie każdemu dane jest zrozumiec trv epic przesłanie muzyki Samowara ;>
ba ;>

Wy to nie czujecie potęgi śpiewania Mountains pod prysznicem.

- RamzeS - 03-02-2006

Cytat:Wy to nie czujecie potęgi śpiewania Mountains pod prysznicem.
Uwierz mi ze pod prysznicem lepiej się śpiewa "Born To Raise Hell" albo "Ace Of Spades" wiadomo kogo (kto nie wie ten gej)

- Scully - 03-02-2006

wiem, wiem, bez gógli, wbrew pozorom. Ja lubię jeszcze Under Jolly Roger (wiadomo kogo, kto nie wie, gej). W sam raz energiczne do wykonywania masażu wodą z prysznica. <;

- SuicideKaiten - 03-02-2006

Wolę wydzierać się COUNTEEEEEEEEEEEESS BATHORY przy goleniu : P czy inne szlagiery Venom

A jak kurfa nie słucham Manowar i nie mam poważnych powodów ku temu (prócz tego że mi nie podchodzi i troche mnie śmieszy) to nie gadam o nim... Romantyk i te drugie coś, to przykre, ale jednak jesteście debilami. Nie dlatego, że nie lubicie Manowar - sam nie lubię. Dlatego, że jesteście żałośni w swoich żartach, które w pewnym momencie przestały bawić.

- RamzeS - 03-02-2006

Cytat:Ja lubię jeszcze Under Jolly Roger (wiadomo kogo, kto nie wie, gej)
A jakże,też dobry przykładzik,dorzuciłbym jeszcze "Raise Your Fist" - oczywiscie cały mowa o przyśpiewkach prysznicowych Angry

- Scully - 03-02-2006

I 'Into The Arena', lubię tak wyciągać 'ariiiinaaaa' do słuchawki, jak najcieniej ;>