-
SuicideKaiten - 03-02-2006
XdkyX napisał(a):trzecie primo - tylko winni sie tlumacza
A niewinni wyjaśniają.
Bezmózg z ciebie.
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-02-2006
Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
-
Dżemik - 03-02-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
Wlasnie.

Zatem skonczie juz, panowie Return i XdkyX. Albo przejdzta na pw.
Btw: Troche smutne, ze jedna z najwazniejszych plyt ostatnich 15 lat dostaje wciry od dobrej, acz nie najlepszej plyty, niezlej, acz nie wybitnej kapeli power metalowej.
-
ReTuRn - 03-02-2006
Cytat:Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
Dużo masz jeszcze kól tekścików na podoredziu?
-
IstnyKurwaRomantyk - 03-02-2006
^
chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami? Wypnij klate, wystarczy
-
XdkyX - 03-02-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Po co ta cala gadka, wiadomo ze menołor kill
pochyl sie przed majestatem samowara!
-
Scully - 03-02-2006
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):^

Chcesz mieć czym zaszpanować przed kolegami? Napluj na Manowar, którego muzyki i tak nigdy nie zrozumiesz. ;>
-
ReTuRn - 03-02-2006
Cytat:chcesz miec czym zaszpanowac przed kolegami?
Tak, spisuję sobie wszystkie i chwalę się, że ciebie znam, ponoć niektórzy już na twoje teksty wyrywają sobie dziewczyny
-
Wars - 03-02-2006
Scully napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):^

Chcesz mieć czym zaszpanować przed kolegami? Napluj na Manowar, którego muzyki i tak nigdy nie zrozumiesz. ;>
Oooo tak, nie każdemu dane jest zrozumiec trv epic przesłanie muzyki Samowara ;>
-
Scully - 03-02-2006
warsadal napisał(a):Scully napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):^

Oooo tak, nie każdemu dane jest zrozumiec trv epic przesłanie muzyki Samowara ;>
ba ;>
Wy to nie czujecie potęgi śpiewania Mountains pod prysznicem.
-
RamzeS - 03-02-2006
Cytat:Wy to nie czujecie potęgi śpiewania Mountains pod prysznicem.
Uwierz mi ze pod prysznicem lepiej się śpiewa "Born To Raise Hell" albo "Ace Of Spades" wiadomo kogo (kto nie wie ten gej)
-
Scully - 03-02-2006
wiem, wiem, bez gógli, wbrew pozorom. Ja lubię jeszcze Under Jolly Roger (wiadomo kogo, kto nie wie, gej). W sam raz energiczne do wykonywania masażu wodą z prysznica. <;
-
SuicideKaiten - 03-02-2006
Wolę wydzierać się COUNTEEEEEEEEEEEESS BATHORY przy goleniu : P czy inne szlagiery Venom
A jak kurfa nie słucham Manowar i nie mam poważnych powodów ku temu (prócz tego że mi nie podchodzi i troche mnie śmieszy) to nie gadam o nim... Romantyk i te drugie coś, to przykre, ale jednak jesteście debilami. Nie dlatego, że nie lubicie Manowar - sam nie lubię. Dlatego, że jesteście żałośni w swoich żartach, które w pewnym momencie przestały bawić.
-
RamzeS - 03-02-2006
Cytat:Ja lubię jeszcze Under Jolly Roger (wiadomo kogo, kto nie wie, gej)
A jakże,też dobry przykładzik,dorzuciłbym jeszcze "Raise Your Fist" - oczywiscie cały mowa o przyśpiewkach prysznicowych
-
Scully - 03-02-2006
I 'Into The Arena', lubię tak wyciągać 'ariiiinaaaa' do słuchawki, jak najcieniej ;>