Forum Rockmetalshop
Lista Przebojów - Komentarze - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Lista Przebojów - Komentarze (/thread-lista-przeboj%C3%B3w-komentarze)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

- IstnyKurwaRomantyk - 11-23-2006

dodalem skejt pąkowy kawalek - bad religion "21st century digital boy"

- The Stig - 11-23-2006

Valhalla napisał(a):stig moze wpierdol odrazu milion utworow co? bo wrzucasz ich od zajebania..

daj mi troche czasu Laughing

skoro tak to cie boli to moze powiedz jaki masz problem z tym, ze wystawiam iles tam utworów a ty o iles mniej ? broni ci ktos wystawiać ? bo mi generalnie nie...

- Valhalla - 11-23-2006

Zoltan napisał(a):czemu tak niemiłosiernie przeklinacie?
ja to w ogole jestem wulgarna nie wiem jak inni (;

The Stig napisał(a):skoro tak to cie boli to moze powiedz jaki masz problem z tym, ze wystawiam iles tam utworów a ty o iles mniej ? broni ci ktos wystawiać ? bo mi generalnie nie...
nie chodzi o to, ze niektore piosenki sa takie no 'eee', albo wrzucanie innego utworu tsa po tym jak cie ramzes zjebal, bezsens po prostu, bo sie robi tego troche za duzo..
btw nie ilosc a jakosc, jesli jestes mezczyzna wiedziec wypada Laughing

- The Stig - 11-23-2006

Za dużo czego ? Lista wyświetla 100 utworów (zazwyczaj tych debeściaków) jeżeli coś nie wypala to schodzi ponizej 100 i tego nima. Więc nie rozumiem twych zażaleń ;P Wystawiając Paranoid nie myślałem o tym, że bedzię w pierwszej trójce...

- Valhalla - 11-23-2006

tak, tylko na niektore pozcje nie zdaze zaglosowac bo jak bedzie kilka nowych i ze 2 osoby dadza minusy to piosenka wypadnie poza liste ;] o to na przyklad chodzi, a nie zagladam tam codziennie

- The Stig - 11-23-2006

Valhalla napisał(a):tak, tylko na niektore pozcje nie zdaze zaglosowac bo jak bedzie kilka nowych i ze 2 osoby dadza minusy to piosenka wypadnie poza liste ;] o to na przyklad chodzi, a nie zagladam tam codziennie

jezeli bedą minusy to oznacza ze ktos wystawił bubla, więc nie masz czego załować Wink

- Valhalla - 11-23-2006

jakbys nie zauwazyl gusta sa bardzo rozne. ja sama paru utworom, pomimo, ze Manowar lubie, walnelam minusy, bo uwazam, ze sa akurat lepsze piosenki niz te wystawione.. ;]

- The Stig - 11-23-2006

Valhalla napisał(a):jakbys nie zauwazyl gusta sa bardzo rozne. ja sama paru utworom, pomimo, ze Manowar lubie, walnelam minusy, bo uwazam, ze sa akurat lepsze piosenki niz te wystawione.. ;]

tia... po to jest te 100 pozycjli zeby kazdy miał cos dla siebie - btw. nawet Modern Talking jest Big Grin no sorry skoro nie ma już TSA - 51 a jest nadal MT to o czymś świadczy :>

- Ambivalent - 11-23-2006

MT >>>>> TSA

- The Stig - 11-23-2006

Ambivalent napisał(a):MT >>>>> TSA

to ciekawe czym Samowar bedzie przy TSA - chyba umięsnioną dodą z mieczem w piździe...

Nie rob z siebie jeszcze wiekszego idioty.

- The Stig - 11-23-2006

no to skoncz głupio gadać ;P

Alez w moich postach znajduje sie sama prawda.

- The Stig - 11-23-2006

jezeli uwazasz ze MT to TSA to z tobą jest coś nie tak.

The Stig napisał(a):jezeli uwazasz ze MT to TSA

??

idz juz spac lepiej