Forum Rockmetalshop
Sex Pistols: wściekłość i brud - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (https://forum.metalhead.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: Sex Pistols: wściekłość i brud (/thread-sex-pistols-w%C5%9Bciek%C5%82o%C5%9B%C4%87-i-brud)

Strony: 1 2 3 4

- gabrysia - 12-18-2004

A ja lubię oglądać sporty ekstremalne. Znaczy się zawody, zwłaszcza na bmxSmile Niestety filmu nie obejrzę, bo moim rodzicom znudziła się kablówka Crying or Very Sad

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-10-2005

Moze Z Neta da Sie Sciagnac ??

- Emma - 02-10-2005

wlasnie wlasnie z neta mozna zassac naprawde fajne filmiki ..ekstrim sie chowa Tongue

- pINGWINdŻEKSON - 02-28-2005

co sądzice o piosence sex pistols "brown eyed girl"?

- Emma - 03-03-2005

super film o sex pistols na planete .. Smile duzo wypowiedzi czlonkow .. chyba lepszy od tego na TVP2

- metallgirl - 03-19-2005

A ja wlasnie wczoraj zakupilam te cudo,powiem tak nie zasnelam,ogladalam z zaciekawieniem,przez chwile sie zastanawialam po cholere ja to kupilam,ale widac sie oplacalo Big Grin ,coz pistolsi,jak pistolsi...hehe,tylko ta dziwczyna sida Mad nie chce nic mowic,ale naprawde przypomina mi Courtney Love,tylko ta akurat zyje Mad ,coz...sid wydalam mi sie ladniejszy Confusedhock: ,to na pewno ,ze widzialam czarno-biale zdjecia, Laughing i nie wiem,czemy johnny gadal,ze jest brzydki(obecnie tak),ale mi sie podobal Laughing i czytalam gdzies ,ze nie umie spiewac, mi sie podoba taki wokal...a muzycy,hehe pomyslec,ze nie umieli grac,ani jednego akordu i ani wybic rytmu na perkusji Wink A jak pojechali wszyscy po nich jak wydali "God Save The Queen"? ,zal mi sie zrobilo... Crying or Very Sad ,dobra juz nie chce mi sie pisac...super film Tongue Big Grin Rolleyes

- Beast King - 05-06-2005

Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam" Big Grin

- gabrysia - 05-07-2005

Beast King napisał(a):Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam" Big Grin
Jakoś nie jestem specjalnie zaskoczona Wink Laughing

- XdkyX - 05-07-2005

ja i tak uwazam ze chlopcy ze Slipknota sa przekotami jezeli chodzi o tego typu wybryki. No bo jezeli gitarzysta rzuca dawno zdechlym krukiem po publicznosci, a tamta wdychajac aromat rzyga pod siebie no to sorry.

- pchla - 05-07-2005

a ja tam lubie se ich posłuchać od czasu do czasu... niekoniecznie na żywo..

- Frustra - 05-07-2005

gabrysia napisał(a):
Beast King napisał(a):Gdzieś czytałem wypowiedź stewerdessy z samolotu, którym lecieli pistolsi: "To najobrzydliwsi ludzie, jakich kiedykolwiek spotkałam" Big Grin
Jakoś nie jestem specjalnie zaskoczona Wink Laughing

no tak, w końcu w samym filmie "wściekłość i brud" jest pokazane wyraźnie, jak wyglądało życie pistolsów. Mimo to zespół stoi u mnie w czołówce muzyki punk, mimo że ich kariera nie trwała długo, to jednak został po nich ślad. A utwory "Anarchy it the UK" i słynne Boże Chroń królową powalają. Tongue

- Anonymous - 05-07-2005

XdkyX napisał(a):ja i tak uwazam ze chlopcy ze Slipknota sa przekotami jezeli chodzi o tego typu wybryki. No bo jezeli gitarzysta rzuca dawno zdechlym krukiem po publicznosci, a tamta wdychajac aromat rzyga pod siebie no to sorry.
o jaki mroczny...

POZER! ORAĆ GO

- Kaktus. - 05-07-2005

Confusedhock: :? i nic wiecej

- ReTuRn - 05-07-2005

Wyluzujcie sobie z tym pozerstwem... :>
CZasem, jak czytam niekotre posty, to by wychodzilo, ze poza 4 osobami reszta jest pozerami :>

Co nie zmienia faktu, ze torche ich jest...

- gabrysia - 05-08-2005

Frustra napisał(a):no tak, w końcu w samym filmie "wściekłość i brud" jest pokazane wyraźnie, jak wyglądało życie pistolsów. Mimo to zespół stoi u mnie w czołówce muzyki punk, mimo że ich kariera nie trwała długo, to jednak został po nich ślad. A utwory "Anarchy it the UK" i słynne Boże Chroń królową powalają. Tongue
Yeah, to także jeden z moich ulubionych punkowych zespołów. Tylko dlaczego wszyscy tak wielbią Sida? Tego za cholerę nie potrafię zrozumieć :?