Forum Rockmetalshop
Za maaało Sum 41 i Avril Lavigne !!! - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Za maaało Sum 41 i Avril Lavigne !!! (/thread-za-maaa%C5%82o-sum-41-i-avril-lavigne)

Strony: 1 2 3 4 5

- metallgirl - 12-12-2004

fireball napisał(a):Chyba ktos mnie nie zrozumial...ech, nevermind...ten topic wydaje mi sie coraz bardziej bez sensu...

No wreszcie mnie ktos zrozumial.Juz bylo pelno topicow o avril,to nudne...wiem,ze ktos zaklada to dla jaj...ale chcialabym,zeby zamkneli ten temat... Laughing

- fireball - 12-12-2004

ok

przylaczam sie do metallgirl - zamknijcie ten topic, bo juz wszystko zostalo powiedziane, a kolejne posty to tylko mozliwosc poniesienia sobie statysytk ;]

- metallgirl - 12-12-2004

no wlasnie,ja bym powiedzial,ze hce kalendarze z zespolami metalowymi w tym sklepie,jak wiecej nie na temat to moze szybciej zamkna ten temat Laughing

Re: Za maaało Sum 41 i Avril Lavigne !!! - Dzeyla - 01-14-2005

Mya Av napisał(a):Czemu są tylko 2 rzeczy z Avril i kilka koszulek z Sum 41 ??? To stanowczo za maaało =(
to i tak stanowczo za duzo... Surprised

- Plastelina - 01-14-2005

Tam, wolny kraj, mozna nawet Wiśniaka wyznawać xP Z reszta, Wiśniewski jest taaki hardkorowy xD
A Avril to po prostu niegrzeczna dziewczynka na maksa. W ogole ze oni to w telewizji puszczaja! Jeszcze jakas biedna, niewinna fanka Brytnej się speszy Smile

- metallgirl - 01-15-2005

Powiem tak,gówniara lansuje sie na jakąś metalówe,ale jeszcze nie słyszałam,żadnej piosenki która chodźby ostrością brzmienia dorównywała jakiej kolwiek kapeli hard/rockowej ,a co tym bardziej metalowej... :? ,bo to słyszałam na mtv,co śpiewa o jakiś skeitach,czy "aaaa,aaaa so mach for my happy ending"niezbyt wyglądaja mi na piosenki metalowe,co założy glany ,wysmaruje się czarną kreską i co death metalówa Laughing już ta babka z evanescence lepiej od niej wygląda.A co do sum14 to niech te skeit/punki,a raczej tylko skety sie wypchają,tak samo po co tu są jeśli tylko są rzeczy z podobnymi do avrilki i sum 14 rzeczy??Sklep traci/stracił klimat.

- Tuomasss - 01-15-2005

Eee, tam... Ale wojna się rozpętałą o tą panienkę. Już chyba nie macie o czym pisać...
Taka z tej małej metalówa jak z koziej dupy trąbka, nie ulega wątpliwości, ale nei wiem czy ona kiedykolwiek chciałą się na taką kreować. Śpiewa sobie popowe pioseneczki i nic nam do tego.
A tak BTW to całkiem ładna jest i czasem można sobie na jej klip zerknąć ( uprzedno ściszając televizor na maxa ) Big Grin (teraz pewnie mi się oberwie za typowo samcze podejście do sprawy Laughing)

- Padme - 01-15-2005

Jak już tak do tego podchodzisz to ci powiem ,że są ładniejsze babki w branży metalowej Smile np. ta na moim avatarze

- aXe Rose - 01-15-2005

Tuomasss napisał(a):A tak BTW to całkiem ładna jest i czasem można sobie na jej klip zerknąć ( uprzedno ściszając televizor na maxa ) Big Grin (teraz pewnie mi się oberwie za typowo samcze podejście do sprawy Laughing)
Ładna:
http://www.deansplanet.com/nomakeup_avril.html

- Anonymous - 01-15-2005

hmmm...
co racja to racja...
ale jak ma make-up to nie jest źle... zresztą z większośią gwiazdek tak jest. sad but true

- Tuomasss - 01-15-2005

Anonymous napisał(a):hmmm...
co racja to racja...
ale jak ma make-up to nie jest źle... zresztą z większośią gwiazdek tak jest. sad but true
ale zawsze warto mieć złudzenia Big Grin

- metallgirl - 01-15-2005

to podsumujmy,osobiscie nie wiem i nie chce mi się szukać ile co kosztje w stanach,ale...

1-kosmetyki tona pudru,czarnej kredki,tuszu itd
2-pieszczochy
3-plastry (przydaja sie pewnie po jej jezdzie na deskorolce)
4-opcisle bluzeczki i spodnie typowe a'la popstar
5-farba do wlosow
6-trampki,jakies te platfusirskie skeitowe buty
7-struny do gitary
8-kosmetyczka,psycholog,dermatolog itd.

no nie wiem jakie ona ma tam jeszcze wydatki,ale sporo tego jest

skad ona ma tyle kasy na te wszystkie rzeczy,z dwoch albumow :? pewnie malzonek jej funduje Big Grin Tongue

- aXe Rose - 01-15-2005

metallgirl napisał(a):7-struny do gitary
Bez przesady Wink ja na elektryku katuję naprawdę dużo i do tej pory tylko raz poszła struna e (najcieńsza), to myślisz, że jej się zużywają cześciej, jak ona tylko UDAJE, ze gra, i to tylko w klipach?

Zapewne ona w te struny nie wali, bo byłyby fałsze w muzyce. Co najwyżej markuje ruchy kostki, tak, jak Chuck Norris ciosy Wink

- Tuomasss - 01-16-2005

Strun się nie kupuje tylko wtedy jak któraś pęknie. trzeba je od czasu do czasu wymieniać bo rdezewieją od potu, gorzej brzmią, krócej wybrzmiewają itd, wiem bo gram i słyszę co się dzieje po 4 miechach grania. poza tym przestają tak ładnie srebrzyście błyszczeć i gorzej się na klipach prezentują Big Grin... a jak wiemu u naszej "super niegrzecznej punkówy" wszystko musi być cacy Angry

- aXe Rose - 01-16-2005

Tuomasss napisał(a):Strun się nie kupuje tylko wtedy jak któraś pęknie. trzeba je od czasu do czasu wymieniać bo rdezewieją od potu, gorzej brzmią, krócej wybrzmiewają itd, wiem bo gram i słyszę co się dzieje po 4 miechach grania. poza tym przestają tak ładnie srebrzyście błyszczeć i gorzej się na klipach prezentują Big Grin... a jak wiemu u naszej "super niegrzecznej punkówy" wszystko musi być cacy Angry
Ale to może wtedy poprosić gitarzyste z zespołu, żeby jej zdjął i wygotował Tongue jak jej potrzebne tylko żeby błyszczały, to taki zabieg w zupełności wystarczy Wink