-
Dżemik - 12-15-2004
Co prawda nie znam sie na tym ale.. dlaczego po prostu nie przejdziecie sie do fryzjera?
-
Valhalla - 12-15-2004
na ponad metrowe to z 4-5 opakowan
-
Hethell - 12-15-2004
Cytat:tia. bez problemów, potem machnąłem czarnogranatowe a teraz tylko czarne. I nawet włosy są całkiem zdrowe Ale stargazer to była tylko ta zielen a reszta to jakiestam inne.
musze przyznac ze niezle sie znasz na farbach do wlosow jak na faceta
-
TisH - 12-15-2004
Dżemik napisał(a):Co prawda nie znam sie na tym ale.. dlaczego po prostu nie przejdziecie sie do fryzjera?
Dlatego, ze fryzjer ma bardzo ograniczony zakres kolorow
-
fireball - 12-15-2004
Znaczy sie nie ma sraczkowatoseledynowego rozu? Bo moze sie nie znam...
-
TisH - 12-16-2004
Taki by sie pewnie akurat znalazl...
-
Aeroth - 12-16-2004
Hethell napisał(a):Cytat:tia. bez problemów, potem machnąłem czarnogranatowe a teraz tylko czarne. I nawet włosy są całkiem zdrowe Ale stargazer to była tylko ta zielen a reszta to jakiestam inne.
musze przyznac ze niezle sie znasz na farbach do wlosow jak na faceta
hehe dzięki ;] nie cierpię jak widzę jakiegoś gościa w przetłuszczonych włosach, których chyba nigdy nie rozczesywał. Moje mają coprawda tylko 50 cm ale są zadbane.
-
Hethell - 12-17-2004
tylko 50 cm?? przeciez to calkiem sporo sama takie mam

ale ostatnio cos mi sie od farbowania rozdwajaja

a obciecie ich to ostatnia rzecz jaka moglabym zrobic...wiec ciagle inwestuje w odzywki
-
Valhalla - 12-17-2004
Farba raz farbowalam i faktycznie sie bardzo niszcza. Teraz jak mi sie zachce zmienic kolor to uzywam tylko szamponetek pallett czy jak to sie pisze
-
Aeroth - 12-17-2004
Hethell napisał(a):tylko 50 cm?? przeciez to calkiem sporo sama takie mam
ale ostatnio cos mi sie od farbowania rozdwajaja
a obciecie ich to ostatnia rzecz jaka moglabym zrobic...wiec ciagle inwestuje w odzywki 
polecam fructis, fajnie pachnie ;]
Valhalla: po palette włosy wypadają:]
-
Hethell - 12-18-2004
mi wypadaly jak farbowalam na rudo albo poltrwalymi farbami. teraz sobie robie kolor trwala farba z pallete z jestem zadowolona

ladny czarny kolor

a z odzywek to wole gliss kur moze nie pachna jakos bardzo ladnie ale sa dobre
-
Aeroth - 12-18-2004
ja dzisiaj miałem przymusowe mycie włosów bo śnieg padał

ale zaraz powinno być znowu okey. a miałem takie wspaniałe "strączki"
-
Valhalla - 12-18-2004
Mi nie wypadaja
a fructis jest gowniany
-
Hethell - 12-19-2004
Nienawidze jak po nocnym pobycie na koncercie wlosy mi strasznie fajkami jada...i jak musze je o 2 rano myc

. a wam wlosy sie rozdwajaja? i co wtedy robicie? obcinacie? to chyba najgorsze co moze byc
-
TisH - 12-20-2004
W celu unikniecia dymu papierosowego staram sie omijac miejsca, gdzie jest go duzo

Czasami mysle, ze palaczy nalezaloby zamknac w jakims szczelnym pomieszczeniu, zeby sie mogli przekonac, jak to "milo" byc wedzonym

A jesliby sie przypadkiem podusili, to juz by byla sama radosc
Co do rozdwajajacych sie koncowek, to nalezy kudly po prostu regularnie podcinac ( tak z 5 cm.) i uzywac odzywek. Przy czym zgadzam sie z Valhalla, ze Fructis jest gowniany