Forum Rockmetalshop
Farby do włosów - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Informacje o artykułach (https://forum.metalhead.pl/forum-informacje-o-artyku%C5%82ach)
+--- Wątek: Farby do włosów (/thread-farby-do-w%C5%82os%C3%B3w)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Dżemik - 12-15-2004

Co prawda nie znam sie na tym ale.. dlaczego po prostu nie przejdziecie sie do fryzjera?

- Valhalla - 12-15-2004

na ponad metrowe to z 4-5 opakowan Wink

- Hethell - 12-15-2004

Cytat:tia. bez problemów, potem machnąłem czarnogranatowe a teraz tylko czarne. I nawet włosy są całkiem zdrowe Ale stargazer to była tylko ta zielen a reszta to jakiestam inne.
musze przyznac ze niezle sie znasz na farbach do wlosow jak na faceta

- TisH - 12-15-2004

Dżemik napisał(a):Co prawda nie znam sie na tym ale.. dlaczego po prostu nie przejdziecie sie do fryzjera?
Dlatego, ze fryzjer ma bardzo ograniczony zakres kolorow Sad

- fireball - 12-15-2004

Znaczy sie nie ma sraczkowatoseledynowego rozu? Bo moze sie nie znam...

- TisH - 12-16-2004

Taki by sie pewnie akurat znalazl... Surprised

- Aeroth - 12-16-2004

Hethell napisał(a):
Cytat:tia. bez problemów, potem machnąłem czarnogranatowe a teraz tylko czarne. I nawet włosy są całkiem zdrowe Ale stargazer to była tylko ta zielen a reszta to jakiestam inne.
musze przyznac ze niezle sie znasz na farbach do wlosow jak na faceta
hehe dzięki ;] nie cierpię jak widzę jakiegoś gościa w przetłuszczonych włosach, których chyba nigdy nie rozczesywał. Moje mają coprawda tylko 50 cm ale są zadbane.

- Hethell - 12-17-2004

tylko 50 cm?? przeciez to calkiem sporo sama takie mam Smile ale ostatnio cos mi sie od farbowania rozdwajaja Crying or Very Sad a obciecie ich to ostatnia rzecz jaka moglabym zrobic...wiec ciagle inwestuje w odzywki Big Grin

- Valhalla - 12-17-2004

Farba raz farbowalam i faktycznie sie bardzo niszcza. Teraz jak mi sie zachce zmienic kolor to uzywam tylko szamponetek pallett czy jak to sie pisze Wink

- Aeroth - 12-17-2004

Hethell napisał(a):tylko 50 cm?? przeciez to calkiem sporo sama takie mam Smile ale ostatnio cos mi sie od farbowania rozdwajaja Crying or Very Sad a obciecie ich to ostatnia rzecz jaka moglabym zrobic...wiec ciagle inwestuje w odzywki Big Grin

polecam fructis, fajnie pachnie ;]
Valhalla: po palette włosy wypadają:]

- Hethell - 12-18-2004

mi wypadaly jak farbowalam na rudo albo poltrwalymi farbami. teraz sobie robie kolor trwala farba z pallete z jestem zadowolona Big Grin ladny czarny kolor Laughing a z odzywek to wole gliss kur moze nie pachna jakos bardzo ladnie ale sa dobre

- Aeroth - 12-18-2004

ja dzisiaj miałem przymusowe mycie włosów bo śnieg padał Tongue ale zaraz powinno być znowu okey. a miałem takie wspaniałe "strączki"

- Valhalla - 12-18-2004

Mi nie wypadaja Laughing
a fructis jest gowniany Tongue

- Hethell - 12-19-2004

Nienawidze jak po nocnym pobycie na koncercie wlosy mi strasznie fajkami jada...i jak musze je o 2 rano myc Mad Mad Mad . a wam wlosy sie rozdwajaja? i co wtedy robicie? obcinacie? to chyba najgorsze co moze byc Crying or Very Sad

- TisH - 12-20-2004

W celu unikniecia dymu papierosowego staram sie omijac miejsca, gdzie jest go duzo Sad Czasami mysle, ze palaczy nalezaloby zamknac w jakims szczelnym pomieszczeniu, zeby sie mogli przekonac, jak to "milo" byc wedzonym Evil or Very Mad A jesliby sie przypadkiem podusili, to juz by byla sama radosc Wink
Co do rozdwajajacych sie koncowek, to nalezy kudly po prostu regularnie podcinac ( tak z 5 cm.) i uzywac odzywek. Przy czym zgadzam sie z Valhalla, ze Fructis jest gowniany Surprised