-
Miriam - 10-20-2004
Wyznawcy metalu - jak to głupio brzmi :] A wracając do tematu: wszystko jest kwestią gustu, jesli ktoś lubi czarny kolor jego sprawa. Ja mam czarne ciuchy i lubię ten kolor, ale absolutnie nie chodzę cały rok ubrana jak "czarna wdowa". Zresztą, obok czarnego moim ulubionym kolorem jest biały i tylko w taki ubieram się w upalne dni. Lubię także khaki, granatowy oraz niebieski. Ogólnie rzecz ujmując: moja szafa jest bardziej kolorowa niż czarna =)
- Anonymous - 10-20-2004
chodzę w tym co mam, a że mam większość czarnych ubrań to chodzę w nich, a np. na wf-ie muszę ćwiczyć w białej koszulce
-
psycho - 10-20-2004
A ja słucham metalu ale po ciuchy łaże do skateshopów a żeczy związane z metalem umnie to są tylko koszulki, glanów nie lubie bo są nie wygodne wole buty do kosza a spodnie muszą być oczywiście szerokie ( a wszystko to w białym i czerwonym kolorze

) nigdzie przeciesz nie napisali JEŚLI SŁUCHASZ METALU MUSISZ UBIERAĆ SIĘ NA CZARNO

skate + metal i co wy na to

ALE DRESÓW TO NIE LUBIE TYCH Z MATERIAŁU I TYCH W MATERIALE BEZMUZGIE CIOTY KTURE TYLKO POTRAFIĄ BANSOWAĆ W RYTM TEHNO
-
Lúthien - 10-20-2004
psycho napisał(a):glanów nie lubie bo są nie wygodne
Glany sa strasznie wygodne, trzeba tylko je rozchodzic...
Ja nie ograniczam sie tylko do czerni, choc jej mam wlasnie najwiecej:]
-
Stefka - 10-21-2004
Najczęściej chodzę ubrana na czarno no ale niekiedy zdarza mi się ubrać na jakiś inny kolor - oprócz białego i różowego
-
Vlkodlak - 10-21-2004
jak byłam mała to lubiłam fioletowy

. Potem spodobał mi się czarny (zanim jeszcze zaczęłam słuchać metalu ). Jakby powiedziała Babcia Weatherwax... czarny jest praktyczny

(chyba ze ma się psa z elementami jasnej sierści który cały rok linieje), ale i to nie jest przeszkodą.
Oprócz czarnego lubię wszelkie brązy, szarości, zgaszone zielenie, kolory krwiste i burgundowe
- Anonymous - 10-22-2004
Lúthien napisał(a):psycho napisał(a):glanów nie lubie bo są nie wygodne
Glany sa strasznie wygodne, trzeba tylko je rozchodzic...
dokładnie..., chyba że masz koślawe nogi

(żartuję)
-
Windir - 10-22-2004
ja w glanach chodze praktycznie caly czas i stwierdzam ze sa najwygodniejszymi butami jakie kiedykolwiek byly ale to oczywiscie moie zdanie 8)
-
psycho - 10-23-2004
Może dla was glany są wygodne ja w nich chodziłem rok (wtedy miałem schiza na punkcie czarnych ciuchów) a przestałem w nich chodzić z paru powodów a jednym z nich był taki że mój kumpel na koncercie KSU dostał glanem po mordzie i przez miesiąc jego "twarz" była w nieciekawym stanie więc ja stwierdziłem że niechce mieć nikogo na sumieniu i przestałem w nich chodzić a pozatym najwygodniejsze są buty do kosza (niema to jak CONVERS 8)

8) )
-
Kamael - 10-23-2004
psycho napisał(a):Może dla was glany są wygodne ja w nich chodziłem rok (wtedy miałem schiza na punkcie czarnych ciuchów) a przestałem w nich chodzić z paru powodów a jednym z nich był taki że mój kumpel na koncercie KSU dostał glanem po mordzie i przez miesiąc jego "twarz" była w nieciekawym stanie więc ja stwierdziłem że niechce mieć nikogo na sumieniu i przestałem w nich chodzić a pozatym najwygodniejsze są buty do kosza (niema to jak CONVERS 8)
8) )
Takie ryzyko kiedy wskakuje się do młyna. :] Jak mniemam spadł mu ktoś z rąk?
Mówiąc szczerze ja bym się nie odważył wejść do młyna w innych butach, a nie wejść na koncercie to grzech ;]]]
-
Apocalypticaa - 10-23-2004
najwiecej mam czarnych rzeczy, ale lubie jeszcze czerwony i ubrania w tym koloze takze posiadam. Zreszta gdybym nie lubiła czerni to bym w niej nie chodziła. Ludzie przezywaja mnie od wron czy jakichs innych ptaków ale mi to zwisa. trudno zaakceptowac ze 13 letnia dziewczynka nosi czarne glany, czarna skóre i czane ubtania. life is brutal and full of zasadzkas...........and sometimes kopas w dupas..
-
aXe Rose - 10-23-2004
Ja się ogólnie też ubieram na czarno, inne kolory: nadruki na koszulkach oczywiście, no i ozdoby na rękach (czerwone gumki do włosów, czasem brązowe koraliki, pieszczocha ze srebrnymi ćwiekami). Niemniej jednak nie uważam, że absolutnie każdy metal musi chodzić na czarno
-
Naz - 10-23-2004
Macie problemy...
-
Valhalla - 10-23-2004
Jak dla mnie to glownie czarny, jakos najbardziej lubie, poza tym ciemna zielen, ciemny fiolet, niebieski w roznych odcieniach, popielaty, czasem czerwony, ale taki wisniowy, a nie obskurwialy
-
Hethell - 10-23-2004
Ja lubie każdy odcień czerwonego ,nawet taki ''osbskurwiały''
Hethell