Forum Rockmetalshop
Najlepsza z najlepszych - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Dział Ogólnomuzyczny (https://forum.metalhead.pl/forum-dzia%C5%82-og%C3%B3lnomuzyczny)
+--- Wątek: Najlepsza z najlepszych (/thread-najlepsza-z-najlepszych)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7

- Anonymous - 01-10-2005

heh, tak ale nie chcieliśmy pozostawić jej samej z tematem. :p

- qba32167 - 02-02-2005

Nordavind a dlatego że bardzo lubie tą płytę bo jedyna 8) Big Grin

- White Rabbit - 02-02-2005

Paradise Lost - "Gothic"
Coś jest w dźwiekach tych gitarach....... Embarrassed

- Slayerd - 02-03-2005

Hammerfall "Glory To The Brave"
Dlaczego?
Bo od tego się poważnie zaczęło.
Ech wspomnienia...

- Hydra[Female]™ - 02-05-2005

ostatnio olśnił mnie "The Book of Heavy Metal" DREAM EVILa.. świetny melodyjny heavy - to mnie w TO wciągnęło Wink

[Obrazek: dreamevil_book.jpg]

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-10-2005

Ramones - Ramones ...

Powod Prosty ... Chain Saw Fajno Sie Zaczyna ... Powaznie ... Pierwsza Plytka Ramones ...

Pewna sprawa jak dla mnie - BoRyS - 02-14-2005

Pewna znaczy nie musze sie dlugo zastanawiac ale podam dwie plytki dwoch zespolow jedna z nich to pierwsza plyta KoRn-a(KoRn) a druga to "Toxicity" Systemow kolejnosc tu nie gra zadnej roli ale sposrod nich nie umiem wybrac!!

Re: Pewna sprawa jak dla mnie - Anonymous - 02-14-2005

BoRyS napisał(a):Pewna znaczy nie musze sie dlugo zastanawiac ale podam dwie plytki dwoch zespolow jedna z nich to pierwsza plyta KoRn-a(KoRn) a druga to "Toxicity" Systemow kolejnosc tu nie gra zadnej roli ale sposrod nich nie umiem wybrac!!
a dlaczego? bo korn to numetalowe, pozerskie gówno... a Systemu to... yyyy nie będę komentował Idea

Re: Pewna sprawa jak dla mnie - \\\ AlucarD /// - 02-14-2005

Cytat:a dlaczego? bo korn to numetalowe, pozerskie gówno... a Systemu to... yyyy nie będę komentował Idea

Stary Nie Musisz Besztac Tak Od Razu ... Mis podoba Korn I Soad ... Popatrz Na Temat Tego Topicu ... I Wkurwia Mnie takie Cos ... Ze Ty Nie Sluchasz I Juz To Do Dupy Jest ...

Re: Pewna sprawa jak dla mnie - gabrysia - 02-14-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):Stary Nie Musisz Besztac Tak Od Razu ... Mis podoba Korn I Soad ... Popatrz Na Temat Tego Topicu ... I Wkurwia Mnie takie Cos ... Ze Ty Nie Sluchasz I Juz To Do Dupy Jest ...
Ej, to Ty nie wiesz, że zdanie Demona jest niepodważalne i że NIKT nie ma prawa z nim polemizować? Wink Nie no, tak poważnie, to też zaczyna mnie to wkurzać. Tylko wiesz, on wyraża SWOJĄ OPINIĘ Wink

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-15-2005

To to ja wiem, ale moim zdaniem opinia to jest takie cos jak :" ja nie slucham korna i soad bo mi sie taki rodzaj muzyki nie podoba". A Demon zwykl pisac "***********************". Troche szacunku dla innych forumowiczow.

- #Darkness# - 02-15-2005

(Czuję że zostane wysmiana Sad ) Moją ulubioną płytą jest Midian CoF...
Była to pierwsza płyta Kredek jaką usłyszałam i zrobiła na mnie zajebiste wrażenie...Jak dla mnie bajka. Big Grin

- Mario1349 - 02-15-2005

a moją (może nie ulubioną, ale płytą do której nadal często wracam już od kilku dobrych lat, mimo że od dłuższego czasu gustuję raczej w blacku) jest ......Uwaga uwaga: "Seventh Son of a Seventh Son" Maidenów TongueTongue wspaniały koncept album Surprised

Re: Hmmm - BoRyS - 02-16-2005

\\\ AlucarD /// napisał(a):To to ja wiem, ale moim zdaniem opinia to jest takie cos jak :" ja nie slucham korna i soad bo mi sie taki rodzaj muzyki nie podoba". A Demon zwykl pisac "***********************". Troche szacunku dla innych forumowiczow.
No dzieki za poparcie!Sluchaj demon czy jak ci tam nie lubisz KoRn-a spoko mówisz ze to gówno luzik (juz nie raz to slyszalem)ale pozerskie??? tego to nie zczailem wytlumacz dlaczego KoRn to pozerzy? i bez besztow prosze ja nie mam zmiaru tu nikogo wyzywac wiec niechaj i mnie wyzywa!!

Hmmm - \\\ AlucarD /// - 02-16-2005

Mi sie korn podoba ... zwlaszcza, nie wiem jak to nazwac, to takie mrabammabramba Big Grin niejakiego J. Davisa