Forum Rockmetalshop
The Offspring - od tego się zaczęło. - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Punk/Hardcore (https://forum.metalhead.pl/forum-punk-hardcore)
+--- Wątek: The Offspring - od tego się zaczęło. (/thread-the-offspring-od-tego-si%C4%99-zacz%C4%99%C5%82o)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- schtoonkman - 11-01-2004

ja zaczynałem od offspringa, jednak obecnie tego nie słucham. epitaph rządziBig Grin 8)

- Slayerd - 11-01-2004

Acrid napisał(a):
schtoonkman napisał(a):fakt, dla wileu ludzi jest to kapela od której zaczyna sie przygoda z punk-rockiem.

Dla mnie byl to Rancid, i nie zaluje, huehue Angry
Che, che tak samo Angry
Offspring był potem

Re: The Offspring - od tego się zaczęło. - Norder - 11-21-2004

Hell_Alu napisał(a):The Offspring - od tego się zaczęło.
Tak zaczeło się ale raczej:
The Offspring - od tego się zaczeła klęska muzyki punkowej oraz zepchnięcie dobrych kapel do podziemi Evil or Very Mad !!!!

- mati666 - 11-24-2004

8) 8) 8) offsprin g popieram

- Calmwater - 12-03-2004

Łezka się w oku kręci-od nich zaczynałem przygodę z muzyką gitarową i odkrywanie świata rocka i metalu Smile Według mnie najfajniejsze płytki to Smash i Americana.A późniejsze już jakieś nie bardzo...Chociaż może mnie się gust zmienił? :? Teraz ich słucham sporadycznie...

- tix - 12-04-2004

ja od nich tez zaczalem Big Grin od Americany ;d oryginalna kaseta i \m/
eh offa kocham, uwielbiam wszytkie plytki (najmniej znam jednak The offspring oraz Ignition) ale kolesie rzadza poprostu Big Grin 8) 8)

- kSIąŻę krzyŻtof - 01-06-2005

Offspring? CHUj nIE PuNk

The Offspring forEver - Neira - 01-16-2005

Offspring - coś wspaniałego. Od tego się zaczęło i będzie trwać wieczne. Dla mnie: sens życia i motywacja do działania.
Kocham ich, kocham za całokształt, nie ma momentów gorszych.
Ostatnia płytka bardzo mi się podoba, śmiem nawet twierdzić, że nastapiła poprawa w stosunku do Americany (którą też zresztą bardzo lubię).
Nie ma się co tu rozwodzić, że kiedyś grali lepiej, a teraz jest "be". Poprostu - Offspring "stary" jest inny od Offspringa "nowego".
A ja i tak będę ich kochać po wsze czasy. Big Grin

- Kalin - 01-16-2005

Cytat: Poprostu - Offspring "stary" jest inny od Offspringa "nowego".
Czyli Offspring stary "dobry", a Offspring nowy "be" Laughing

- Hagall - 01-16-2005

kSIąŻę krzyŻtof napisał(a):Offspring? CHUj nIE PuNk
Dokładnie tak.

- Anonymous - 01-17-2005

zaczynałęm od nich ale na drodze rewolucji i podczas poznawania nowych zespołów offspring poszedł w kąt a szkoda bo stare albumy mają fajne
nie przepadam za dwoma najnowszymi albumami
do americany było OK

- Emma - 01-17-2005

offspringowie byli gdzies w 5 klasie podstawowki .. obleca ....czasem mozna posluchac ... ale ten prawdziwy punk jest bez porownia

- Hair of the dog - 01-19-2005

hmm a dlaczego offspring to nie punk? bo jakos nei rozumiem
offspring nei jest tylko punkrockiem...oni graja inaczej niz jakies nofx'y i inne badziewia...

- Anonymous - 01-20-2005

offspring to nie punk bo mają teledyski na vivie i mtv...

hahaha

- Emma - 01-20-2005

hmm jak dal mnei amerykansko australijski punk to nie to Tongue a sex pistols tez mieli teledysk :p(widzialm ostnio na mtv classic )