Forum Rockmetalshop
Plecaki - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: A teraz coś z zupełnie innej beczki... (https://forum.metalhead.pl/forum-a-teraz-co%C5%9B-z-zupe%C5%82nie-innej-beczki)
+--- Dział: Max offtopic (https://forum.metalhead.pl/forum-max-offtopic)
+--- Wątek: Plecaki (/thread-plecaki)

Strony: 1 2 3

Ja - LItlle Maggot - 09-29-2004

Ja mam zieloną kostke z naszywkami slayer , slipknot, Cradle of filth Big Grin i nie sadze żeby wyglądąły na bezguście Tongue

- kwiatuszek - 09-29-2004

a ja nie nosze plecakówTongueTongue
Mam za to torbe czarno z broszką Dżemu no ikiedys mialam tez naszywke Dzemu ale ja dalam na spodnie....SmileSmile

- Krolik - 09-30-2004

To lepiej ją zdejmij... Big Grin

- Kudlaty - 09-30-2004

Ja tam lubie mieć wieeeele naszywek na plecaku...(obecnie mam Slayera, Motorhead,2x Metallice, Iron Maiden, Black Sabbath i moją ulubioną "Sex & Drugs & Rock'n'Roll") co z tego ze to bez guście.... ale przynajmniej jest to jakis kontrast do calej (czarnej) reszty... D

- Ocean_soul - 09-30-2004

Ja mam kostke zielona obszyta czarnym materiałem do szkoły. A tak normalnie czarną torbe na ramie.
A naszywek nie mam rzadnych. Miliony naszywek to syf

- Cranmer - 10-01-2004

Jakoś z początku używałem, tak patriotycznie, kostki (bez żadnych naszywek - słucham to co lubię i innym wara od tego! Rolleyes)... Heh... aż się łeska w oku kręci na myśl o tym ile win marki "Mocny Byk" w nim uległo rozlaniu w wyniku zderzenia z twardym podłożem - oto przestroga - nie choć pić do lasu, po nocy i w środku zimy Big Grin ... Ale ostatnio przerzuciłem się na plecak Bundeswhery - może nie jest aż tak "klasyczny" jak kostka, ale zdecydowanie pakowniejszy, wytrzymalszy i, z użytkowego punktu widzenia, bije kostkę na głowę.

- paszczak - 10-02-2004

zielona kostka z naszywka Opeth

- Arion - 10-02-2004

paszczak napisał(a):zielona kostka z naszywka Opeth
Dobry wybór Smile

- aldaer - 10-02-2004

ja tez mam kosteczke ale z oznakowaniem Theriona Surprised
Kostki rzadza i tyle Surprised Surprised Surprised
(oczywisci mam na mysli tylko te autentyczne a nie jakis badziev...)

- MasterGrucha - 10-02-2004

Ja mam plecak skórzany, bez żadnych naszywek. Służy mi odp 6 klasy podstawówki czyli ponad 6 lat.
A nadal jest w dobrym stanie. Smile

- Kamael - 10-02-2004

Zero naszywek, zwykły plecak, który bez obaw można zabrać np. na wypad w góry.

- Aeroth - 10-02-2004

Kostka? Dobre dla kinderków dla których kostka jest symbolem bycia true a naszywki do pochwalenia się. Kiedys pare lat temu miałem ale już od dłuższego czasu przerzuciłem się na czarny plecak który jest o wiele pakowniejszy, użyteczniejszy i lepiej wyglądający niż kostka.

- Krolik - 10-02-2004

Co do kostki zdanie podzielam. Jednakże ty panie aeroth nie bardzo możesz sie w tej sprawie wypowiadać, gdyz w tym tandetnym, psuedo skórzanym kostiumie wygladałes nie tyle jak kinder, co największy knyp Rzeczypospolitej Smile

- aldaer - 10-03-2004

Aeroth napisał(a):Kostka? Dobre dla kinderków dla których kostka jest symbolem bycia true a naszywki do pochwalenia się. Kiedys pare lat temu miałem ale już od dłuższego czasu przerzuciłem się na czarny plecak który jest o wiele pakowniejszy, użyteczniejszy i lepiej wyglądający niż kostka.

Ja kinderem juz od bardzo dawna nie jestem Surprised
Kosta byla, jest i bedzie najlepszym, kulotwym plecakiem po sloncem a porecznosc, pakownosc i wygode to ja mam w... Laughing

ps. naszywki sluza mi jako spsob okreslania sie i ostrzeznia by nie stala sie komus krzywda Surprised

pozdrawiam prawdziwych kostkowiczow Tongue

- Hair of the dog - 10-03-2004

te kostki nie sa ani wygodne ani pakowne wg. mnie...ja tam wole miec duzo kieszonek,mniejszych i wiekszych.
jeszcze uchwyt na deske sie przydaje...no a kostki wiadomo, sa robione raczej dla tych ktorzy gardza sobie ludzmi jezdzacymi na deskachTongue(bo dla wojskowych chyba juz tego nie robia?)