-
Zoltan - 05-13-2010
Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.
-
IstnyKurwaRomantyk - 05-20-2010
Jaram szlugi i piję wude
- JayJay - 05-28-2010
Już nie palę. Dziś spaliłem na raz 2 mocne marlboro i to mach po machu. Tak się źle czuje, że to masakra, już więcej tego nie ruszę. Trzeba znaleźć inny sposób na odstresowanie.
-
Valhalla - 05-28-2010
^
takie gadanie..
-
Zoltan - 05-28-2010
JayJay napisał(a):Już nie palę. Dziś spaliłem na raz 2 mocne marlboro i to mach po machu. Tak się źle czuje, że to masakra, już więcej tego nie ruszę. Trzeba znaleźć inny sposób na odstresowanie.
mój kumpel stosuje tą metodę i nadal pali od lat
- JayJay - 05-28-2010
;( ;( Co zrobić, takie życie posrane to trzeba się jakoś odstresować. Przynajmniej postaram się to ograniczyć
-
Valhalla - 05-29-2010
ile masz lat, ze sie tak przejmujesz?
-
Necro Desecrator - 05-29-2010
co się smiejesz V, egzamin gimnazjalny poważna sprawa
-
Valhalla - 05-29-2010
wiesz, po tym jak mnie, tak na oko 12latek (jak nie mniej) poprosil o papierosa to mnie chyba juz nic nie zdziwi (;
- JayJay - 06-01-2010
Teraz palą nawet dzieci z podstawówki.
Nauka jest moim najmniejszym problemem, bo mam ją za przeproszeniem w dupie.
Cała magia internetu - pełno ludzi niemających znajomych, którzy siedzą i krytykują innych myśląc, że są fajni.
-
jankier - 06-01-2010
tu się krytykuje głupotę, buntowniku. i dlaczego jesteś taki nieszczęśliwy i zestresowany. czyżby któryś ze "składników szczęścia" ze wzoru w podpisie był poza zasięgiem?
ps. o 11 nie powinieneś być w szkole?
-
Jałokim - 06-01-2010
Zoltan napisał(a):Każdy zawód wiąże się z jakimś ryzykiem zdrowotnym. Ale jak jałokim robi to tylko od czasu do czasu i hobbystycznie to pewnie nic mu nie grozi, ale ostrożność jak wiadomo należy zawsze zachować.
Spawam prawie codziennie, od pół roku. Przede mną jeszcze kolejne pół, a potem pewnie zaprzestane, póki nie uzbieram kasy na postawienie warsztatu. Chyba, ze kasę zbierać na owy warsztat będę właśnie swoimi umiejętnościami. Wówczas pewnie niestety pasja będzie silniejsza od rozsądku i będę zdychać w męczarniach, ale z uśmiechem na ryju :]
-
Sacred - 06-01-2010
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=i2hd2EeJLyQ[/youtube]
-
Jałokim - 06-01-2010
tak, tak. Jak leci to z komórki podczas spawania, to mało co mi nie staje
-
Intelektualny Szatanista - 09-15-2010
Mam tylko jeden - Brak nalogow