-
gabrysia - 10-07-2004
no te larwy...tak kolesie ze slipknot mówią na swoich fanów. nie pamiętam kto to wymyślił. chyba joey. wiesz, ja też nie wyglądam jak larwa

. i nie mam zamiaru.
-
the_trooper - 10-11-2004
może być choć nie przepadam za tym ...
-
Naz - 10-11-2004
Jak dla mnie straszny shit... nie podoba mi się.
-
eWeL - 12-28-2004
ooph....mhmmmm..........niezbyt dla mnie to

facet sie glupio maluje
-
Lyra - 12-30-2004
eWeL napisał(a):facet sie glupio maluje 
no wiesz, moze facet ma jakiś zszcególny zamiar w tych swoich makijarzach???
-
eWeL - 12-31-2004
odpowiedz brzmi : nie
-
Emma - 12-31-2004
Moga byc .. ja nienawidze niemca ale w ich wykonania i w wykonaniu die toten hosen przezyje
-
Ajana - 01-23-2005
Nie znam zbyt wiele ich utworów, ale mogę śmiało powiedzieć, że są super.
... -
BoRyS - 02-16-2005
Co do tej kapelki no ta takie mile dla ucha granie tak jak rammstein ...nie jestem ich jakims tam wielkim fanem ale posluchac... owszem
-
WaMpIrKa - 02-16-2005
Mam ich jedną płyte (Wahrheit oder Pflicht czy coś w tym stylu). Na początku mi sie podabała i słuchałam jej non stop, polubiłam ten zespół do tego stopnia że nawet do nich napisałam... list miał jakieś 3 strony A4, a oni w odpowiedzi pokwapili się żeby mi wysłać zdjęcie z autografami... które teraz i tak sie gdzieś wala
Teraz dla mnie ta kapelka po prostu nie istnieje, nie słucham jej już po najzwyczjniej w świecie stwierdziłam że ciency są goście. Pozdrawiam wszystkich fanów SOAD, KoRna i Static-x
-
jankier - 12-22-2006
dobrzy są w cholere!! 8) lubie jak rammsteina, soada, come, sweet noise, disturbed, fronsida, lacune coil, monnspella i timata!! GOTT IST EIN POPSTAR!!!
-
Przemek87 - 12-22-2006
Beznadziejny zespół. Rammstein sie na nich wzoruje. Obydwa zespoły są siebie warte....junk
-
Danzig - 12-22-2006
jankier błagam cie idź z tego forum ...
-
Wars - 12-22-2006
Przemek87 napisał(a):Beznadziejny zespół. Rammstein sie na nich wzoruje. Obydwa zespoły są siebie warte....junk 
Jak pieprze, co za koleś. To, że nie czaisz elekroniki, nie znaczy jeszcze, że zespół poruszający się w tych klimatach, jest słaby. OOMPH! złe nie jest, choć oczywiście klasa Rammstain to nie jest.
-
jankier - 12-29-2006
hmmm... musze stwierdzić, że już nigdy nie wejdę na forum z więcej niż 1.5 promila alk. we krwi... swoją opinie o oomph! podtrzymuje ale w troche innej formie niz powyżej