-
aXe Rose - 11-09-2004
mają ładnie wykonaną stronę... to chyba jedyna pozytywna cecha tego zespołu.
-
Macias - 11-09-2004
Single do ktorych zrobili teledyski byly fajne a i te ich brzebranka nie sa zle
-
Mariusz P. - 04-07-2005
Fajna kapela,można posluchać...tylko trochę dziwny
image(ale co zrobić

)
-
Dżemik - 04-07-2005
Btw.. Czy ktos wie gdzie w Polsce mozna kupic Monsterican Dream?
- Anonymous - 04-07-2005
muzyka ma dobrym poziomie, zadziwiający image (na pierwszy rzut oka, nie słysząc muzyki można by rzec że to kapela BM

)
-
eddie - 04-07-2005
Image mają świetny, ale to trochę kiczowaty zespół

mają fajne pojedyńcze kawałki... ale to zespół typu Iron Maiden... robią większą szopkę nish muzykę... ale i tak Iron Maiden rządzi
- Anonymous - 04-07-2005
eddie napisał(a):Image mają świetny, ale to trochę kiczowaty zespół
mają fajne pojedyńcze kawałki... ale to zespół typu Iron Maiden... robią większą szopkę nish muzykę... ale i tak Iron Maiden rządzi
ty się lepiej zastanów nad swoim postem
-
Rumian - 04-07-2005
mi tam sie to w sumie podoba

troche smiesznie wygladaja a graja hmm calkiem fajnie choc przyznac musze ze jakos szczegolnie mnie nie zachwycili
-
Kellur - 04-07-2005
Jak dla mnie bardzo miłe dla ucha, ale nie ma się nad czym rozpływać. Przyznam, że podoba mi się
A ich image jest zaiste baardzo ciekawy - zdecydowanie dopracowany - maski, stroje - nietandetne w swojej kiczowatości. Podoba mi się
-
Dżemik - 04-07-2005
Najciekawsze jest to ze wszystkie maski i stroje robi sam Mr Lordi..

Podziwam czlowieka.. ;]
-
Kellur - 04-08-2005
Odwalił kawał świetnej roboty, bo kreacje te są cholernie dopracowane ... A ich muzyka coraz bardziej mi się podoba ^^
-
Helu - 04-15-2005
fuuuu połączone z buehehehehe

takie dzwięki wydawałem z siebie po oglądnięciu i usłyszeniu jednego teledysku (tego z kamerą).
ich muza jest dla mnie płaska (wiem nie powinienem oceniać kapeli po jednym teledysku ,ale nie sądze żeby lordi dał rade mnie czymś jeszcze zaskoczyć)
-
Valhalla - 04-17-2005
Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia
- Anonymous - 04-17-2005
Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia

dobrze że nie coś innego
-
Kellur - 04-17-2005
DeMoN.|. napisał(a):Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia

dobrze że nie coś innego 
To kobieta ^_-