Forum Rockmetalshop
Lordi - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Heavy/Power/Thrash (https://forum.metalhead.pl/forum-heavy-power-thrash)
+--- Wątek: Lordi (/thread-lordi)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

- aXe Rose - 11-09-2004

mają ładnie wykonaną stronę... to chyba jedyna pozytywna cecha tego zespołu.

- Macias - 11-09-2004

Single do ktorych zrobili teledyski byly fajne a i te ich brzebranka nie sa zle Laughing

- Mariusz P. - 04-07-2005

Fajna kapela,można posluchać...tylko trochę dziwny
image(ale co zrobić Smile )

- Dżemik - 04-07-2005

Btw.. Czy ktos wie gdzie w Polsce mozna kupic Monsterican Dream?

- Anonymous - 04-07-2005

muzyka ma dobrym poziomie, zadziwiający image (na pierwszy rzut oka, nie słysząc muzyki można by rzec że to kapela BM Smile )

- eddie - 04-07-2005

Image mają świetny, ale to trochę kiczowaty zespółTongue mają fajne pojedyńcze kawałki... ale to zespół typu Iron Maiden... robią większą szopkę nish muzykę... ale i tak Iron Maiden rządziTongue

- Anonymous - 04-07-2005

eddie napisał(a):Image mają świetny, ale to trochę kiczowaty zespółTongue mają fajne pojedyńcze kawałki... ale to zespół typu Iron Maiden... robią większą szopkę nish muzykę... ale i tak Iron Maiden rządziTongue
ty się lepiej zastanów nad swoim postem Evil or Very Mad

- Rumian - 04-07-2005

mi tam sie to w sumie podoba Big Grin troche smiesznie wygladaja a graja hmm calkiem fajnie choc przyznac musze ze jakos szczegolnie mnie nie zachwycili

- Kellur - 04-07-2005

Jak dla mnie bardzo miłe dla ucha, ale nie ma się nad czym rozpływać. Przyznam, że podoba mi się Smile
A ich image jest zaiste baardzo ciekawy - zdecydowanie dopracowany - maski, stroje - nietandetne w swojej kiczowatości. Podoba mi się Tongue

- Dżemik - 04-07-2005

Najciekawsze jest to ze wszystkie maski i stroje robi sam Mr Lordi.. Wink Podziwam czlowieka.. ;]

- Kellur - 04-08-2005

Odwalił kawał świetnej roboty, bo kreacje te są cholernie dopracowane ... A ich muzyka coraz bardziej mi się podoba ^^

- Helu - 04-15-2005

fuuuu połączone z buehehehehe Laughing takie dzwięki wydawałem z siebie po oglądnięciu i usłyszeniu jednego teledysku (tego z kamerą).
ich muza jest dla mnie płaska (wiem nie powinienem oceniać kapeli po jednym teledysku ,ale nie sądze żeby lordi dał rade mnie czymś jeszcze zaskoczyć)

- Valhalla - 04-17-2005

Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin

- Anonymous - 04-17-2005

Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin
dobrze że nie coś innego Wink

- Kellur - 04-17-2005

DeMoN.|. napisał(a):
Valhalla napisał(a):Widzialam ich taki jeden zajebisty teledysk, normalnie siedzialam i az mi serce stanelo z wrazenia Big Grin Big Grin Big Grin
dobrze że nie coś innego Wink

To kobieta ^_-