-
Acrid - 02-12-2007
Tomash napisał(a):no browar ponoc za 11 zeta?!
Ja dostalem info, ze dopiero dostali koncesje i maja po 9pln.
-
Dark Lord - 02-12-2007
Acrid napisał(a):Tomash napisał(a):no browar ponoc za 11 zeta?!
Ja dostalem info, ze dopiero dostali koncesje i maja po 9pln.
za takie ceny właściciele powinni zostać powieszeni... nie za głowy...
-
Tomash - 02-12-2007
Krzychun napisał(a):Te,Tomash a w Katosach w centrum tez cos podobnego stoi,ale nigdy nie bylem.Fajne to??
Zdecydowanie NIE. Drogo, żarcie z dupy, chamska obsługa. Nie polecam. W sumie poza nazwą i w pewnym sensie wystrojem z rockiem to nie ma nic wspólnego
-
raf667 - 02-12-2007
Tomash napisał(a):żarcie z dupy
O fuj!!!!
-
-Rene- - 02-12-2007
raf667 napisał(a):Tomash napisał(a):żarcie z dupy
O fuj!!!!

Raf uspokój się bo dostaniesz bana. Tymbardziej, że "admini i moderatorzy tego forum są władcami absolutnymi i oczywiście mają ZAWSZE rację".
-
Tomash - 02-12-2007
naprawde dokonuje teraz cudów powstrzymując się przed napisaniem tego co miałem ochotę napisać

EOT
-
-Rene- - 02-12-2007
Tomash napisał(a):naprawde dokonuje teraz cudów powstrzymując się przed napisaniem tego co miałem ochotę napisać
Wspieramy cię, wspieramy cię
-
pavulon90 - 02-12-2007
A wracając do tematu, to wydaje mi sie że narazie to maja i duzo klijentow, ale tylko dlatego ze jest to nowość i legenda. Ale z czasem to te ceny napewno nie przyciągną klijentów...
Chociaż może 'warszawka' będzie tam przesiadywać i szczycic sie gdzie to oni jadaja...burżuje jedne
-
sylvicious - 03-10-2007
Tomash napisał(a):no browar ponoc za 11 zeta?!

Co za shit, dobrze, że mieszkam w Rzeszowie.
Właśnie doczytałem że za 9, czyli i tak jedno piwo masz gratis.
-
Synu - 03-28-2007
Zywiec po 11 zeta.. insze napoje.. - grałem ino w "białe misie" po ile nie iwme bo za kazdym razem inną cenę podają hehhee Jedzonka nie konsumowałem... więc sie nie wypowiem.
A co do obłsugi - no obługa, młoda, niekiedy klimatyczna - waląca do Ciebie na "TY", pełen loozik. Chociaz jak siedzialem przy barze, to mlody wyżelowany barmanek podrywał 2 blond Kryski rzucając puste butelki o podłoge..( zn w gore ale mu siem nie udawało..)
Co zaś do odwiedzających.. taa masa przypadkowych Mariolek i Zygmuntów.. a juz górują tu żeliki w bluzeczkach w paski (spytaj sie takiego kto to jest Jimi Page? chcialem sie nawet z barmanem załozyc o to , no ale wiedzial ze przegrai i nici..). Troche przyglupich dziewuch, ktore na zagranicznych przychodzą, bo tych tutaj many many....
-
KubusPuchatek - 03-28-2007
Cytat:spytaj sie takiego kto to jest Jimi Page?
Sorry, ale ja też nie znam. Kto to?
-
sylvicious - 03-29-2007
Jimi Page to jest saksofonista Cradle Of Filth!
-
Synu - 04-02-2007
siem przypier.. o jedną literkę..?
James Patrick Page - pasi?
Dla mnie może być i podającym ręczniki Krzysztofowi K.
off T.
-
KubusPuchatek - 04-02-2007
Zluzuj poślady, ziomek.
-
Valhalla - 04-02-2007
lepiej nie, to moze byc grozne ;P