-
Tomash - 07-04-2006
nie, też słucham empeczy, tyle że nie używam do tego pedalskich winampów i innych foobarów

poza tym większość empeczy mam niepodpisanych, więc po prostu wychodzi ze mnie zazdrość, a w dodatku jestem pozerskim lewackim ścierwem. Nie inaczej
-
ReTuRn - 07-04-2006
Jest nas troje. Tyle ze ja empeczy mam może 50 wszystkiego. (z czymże niekoniecznie)
-
Pandora - 07-04-2006
DOłączyłam, po avatarku mnie można poznać. Ale statystyki nie mam, bo last.fm się nie da nałożyć na Creative PlayCenter, a do używania winampa czy innego foobara się nie przekonam.
- Arion - 07-05-2006
u mnie statystyki stoja z powodow ogolnie wiadomych, alem sie tam skryla pod wingsdropper ;)
<znik>
-
Flame - 07-06-2006
a naprawdę nikt nie chciałby, np Acrid, nadawać w Radiu nie na last.fm tylko jak w poście
http://forum.rockmetalshop.pl/viewtopic.php?t=5179 ?;P
-
MaFFej - 07-06-2006
Hehe.. niektóre tagi mnie rozpierdzialają, np.
Cytat:not metal
absolute shit alohamora avoid crap jericho justin krachmusik mallcore my metal collection nadir neo metal new metal noise metal numetal
I jak tu się nie zgodzić?
-
Goldie - 07-21-2006
Kamael napisał(a):O, jeśli są tu jeszcze jacyś ukrywający się userzy last.fm, to zapraszamy do dołączania ; ).
Mam tylko prośbę żeby osoby nie mające rozpoznawalnych nicków tutaj się ujawniły.
po avatarze można poznać, ale jakby co, to Filczek ^^'
-
Inc0gn1tu$ - 08-09-2006
..również się dołączyłem ;]
R1X = Inc0gn1tu$
-
buubi - 08-11-2006
Krzychun napisał(a):Yogurt napisał(a):Tomash napisał(a):last fm i tego typu bajery to
SYF

argumenty albo giń! 
Tomciowi chodzi o to,ze z mp3 muzy sluchamy
Przecież z CD last.fm też zbiera. Mozna zapodawać last.fm i nie miec ani jednej mp3. Kwestia czy ktoś odtwarza płyty z kompa czy z wieży...
-
Goldie - 08-11-2006
buubi napisał(a):Krzychun napisał(a):Yogurt napisał(a):Tomash napisał(a):last fm i tego typu bajery to
SYF

argumenty albo giń! 
Tomciowi chodzi o to,ze z mp3 muzy sluchamy
Przecież z CD last.fm też zbiera. Mozna zapodawać last.fm i nie miec ani jednej mp3. Kwestia czy ktoś odtwarza płyty z kompa czy z wieży...
a poza tym what the problem w tym, że ktoś słucha mp3 na kompie jeśli ma oryginał na półce?

czasami tak lepiej
-
Acrid - 11-01-2006
Jezeli ktos odwiedza Last.Fm, moze zauwazyc pewne zmiany, ktore nastapily. Dodany zostal Taste-o-meter (fajny bajer nawet ;)), oraz strony grup prezentuja sie inaczej.
Korzystacie jeszcze? ;) Ja niestety nie tak jak kiedys, ale statystyki prowadzone sa nadal, zawsze cos ;D
-
balzac - 11-01-2006
Acrid napisał(a):Jezeli ktos odwiedza Last.Fm, moze zauwazyc pewne zmiany, ktore nastapily. Dodany zostal Taste-o-meter (fajny bajer nawet
), oraz strony grup prezentuja sie inaczej.
Korzystacie jeszcze?
Ja niestety nie tak jak kiedys, ale statystyki prowadzone sa nadal, zawsze cos ;D
Ja oczywiście korzystam. W sumie nowe bajery są fajne, ale poprzednia forma również mi się podobała, przywiązałem się do niej
-
Kamael - 11-01-2006
Mnie ciągle to bawi, więc używam, ale na zmiany mówiąc szczerze nawet nie zwróciłem uwagi ;D.
-
IstnyKurwaRomantyk - 01-20-2007
siema
wyslalem zaproszenia do tych z was na ktorych sie natknalem
-
ReTuRn - 01-20-2007
Cytat:Kwestia czy ktoś odtwarza płyty z kompa czy z wieży...
Totez właśnie ; ]