Forum Rockmetalshop
Behemoth - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (https://forum.metalhead.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Behemoth (/thread-behemoth)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36

- Krolik - 07-31-2004

teraz ma w chuj kasy i luksusowe i ciekawsze z pewnościa od ciebie życie, i powiadam to kolejny raz ma cię w dupie. I chwała mu za to.
Wybitniejsi ludzie cenią jego muzykę, czemu więc ma zwracać uwage na takie opryskiliwe komenty jakiegoś gówniarza??

A dlaczego pragną mu wrąbać?? Bo to zgraja warcholstwa, niezdolna niczego stworzyć i zainteresować szerszego gremium swoja muzyką. Czysta zawiść ot co.

- SML - 07-31-2004

Robienie z ze swojego mózgu i ideologi szmaty nazywasz zawiscią? Twoja sprawa. Dla mnie przynajmniej to nie do przyjacia. Robienie muzyki dla kasy jeszcze jeszcze... ale takie cos... nie to sprowadza na dno cały zespół....

- Vertumnus - 07-31-2004

Krolik napisał(a):teraz ma w chuj kasy i luksusowe i ciekawsze z pewnościa od ciebie życie, i powiadam to kolejny raz ma cię w dupie. I chwała mu za to.
Wybitniejsi ludzie cenią jego muzykę, czemu więc ma zwracać uwage na takie opryskiliwe komenty jakiegoś gówniarza??

A dlaczego pragną mu wrąbać?? Bo to zgraja warcholstwa, niezdolna niczego stworzyć i zainteresować szerszego gremium swoja muzyką. Czysta zawiść ot co.

Jestes idiotą. Nic wiecej.

- Krolik - 07-31-2004

ahahahaha
Jaka ideologia. Nergal był gówniarzem kiedy opowiadał pierdy o leśnych ludkach, dorósł, dojrzał i odezwała się w nim natura biznesmana, tyle.

A ty wielce genialny vermicostamusie, posil się w mądrzejszy argument, chyba cie stac??

- Vertumnus - 07-31-2004

Krolik napisał(a):ahahahaha
Jaka ideologia. Nergal był gówniarzem kiedy opowiadał pierdy o leśnych ludkach, dorósł, dojrzał i odezwała się w nim natura biznesmana, tyle.

A ty wielce genialny vermicostamusie, posil się w mądrzejszy argument, chyba cie stac??

pierdolisz glupoty - oto co mam ci do powiedzenia. Argumenty podalem, jest tchorzem i niech spierdala na szczaw. Black Metal nie jest muzyka dla lalusiow pokroju adasia d. a tym bardziej dla biznesmanow.

- Krolik - 07-31-2004

Black metal jest własnie dla lalusiów, mocnych w gebie a wąskich w barach...

- SML - 07-31-2004

Wiec może jeszcze nam powiesz, ze słuchasz HH?:-d bo skoro Black Metal jest dla lalusiów, i jest Twoim zdaniem komercyjny to co powiesz, o techno, HH i wszystkich tych gównarzach, rozbiajacych sie swiecacymi BMW? Moze mi kurwa powiesz, ze oni nie robia muzyki dla kasy, i ze to trudno zaspierwać o jak mi ciezko pod blokiem. Wymysl porzadnych tekst Black i pogadamy... nawet robienie tego dla kasy jest ciezkie....

- Vertumnus - 07-31-2004

Krolik napisał(a):Black metal jest własnie dla lalusiów, mocnych w gebie a wąskich w barach...

daj mi twoj adres to sie przekonamy kto jest lalusiem.

- Krolik - 07-31-2004

...

- SML - 07-31-2004

Dla ludzi którzy wiedza czego chcą od muzyki... nie dla półgłówków, rzadnych nawalanki i pomachania łbem pod sceną...

- Krolik - 07-31-2004

Nie dla półgłówków??
To dlaczego 3/4 fanów tej muzyki właśnie takowymi półgłówkami jest właśnie??

- SML - 08-01-2004

Pozerzy? którzy i tak za rok umrą, i zostaną prawdziwi metale... chociaż takowych już coraz mniej...

- Krolik - 08-01-2004

no i wracamy do pktu wyjścia. Kto to niby jest ten ów "PRAWDZIWY METAL"??
Czy to może jest gnojek, który oczytał się jakiś zinów i myśli iż ma zajebista wiedzę merytoryczna bezkrytycznie przy tym kopiując zachowania swoich idoli, zaznaczajac w ten sposób swój wątpliwy indywidualizm??

- Vertumnus - 08-01-2004

Krolik napisał(a):no i wracamy do pktu wyjścia. Kto to niby jest ten ów "PRAWDZIWY METAL"??
Czy to może jest gnojek, który oczytał się jakiś zinów i myśli iż ma zajebista wiedzę merytoryczna bezkrytycznie przy tym kopiując zachowania swoich idoli, zaznaczajac w ten sposób swój wątpliwy indywidualizm??

ktos kto jest szczery sam ze soba i potrafi zrozumiec ideologie black metalu - to jest prawdziwy black metalowiec.

- Vertumnus - 08-01-2004

Krolik napisał(a):Lokajskiego 6 m 4 Warszawa, Ursynów jako wskazówka. czekam

ok...