-
Jałokim - 11-12-2005
Acrid napisał(a):Neth klamczuchu! Niedobry wujek,..
to sa desanty:
![[Obrazek: 11312967861938st.jpg]](http://img433.imageshack.us/img433/3603/11312967861938st.jpg)
ej... serio są jebitne. W sumie to nawet całkiem podobnie szyte jak stile. Sobie wyobrazam jak fajnei byłoby chodzić w nich po śniegu (tudzież po czyjejś mordzie) :]
-
Delia $haddix - 11-13-2005
i takie swietne ślady zostawiaja
a co do glanów z rms --> ceny są strrrasznie wygórowane! ja moje glany pod kolana ze steela kupiłam za 200 :!: zł! i jak dotąd nic się z nimi nie dzieje
-
aXe Rose - 11-13-2005
Delia $haddix napisał(a):i takie swietne ślady zostawiaja
a co do glanów z rms --> ceny są strrrasznie wygórowane! ja moje glany pod kolana ze steela kupiłam za 200 :!: zł! i jak dotąd nic się z nimi nie dzieje
Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..
-
Jałokim - 11-13-2005
aXe Rose napisał(a):Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..
może własnie o to chodziło, o to że nic się nie dzieje... (stoja w szafie, wyjdzie w nich sie pokazać itp)
-
Tomash - 11-13-2005
aXe Rose napisał(a):Delia $haddix napisał(a):i takie swietne ślady zostawiaja
Podrośniesz i pójdziesz na koncert, to wtedy będziesz mogła mówić, czy się nie dzieje..
A chvj prawda, ja mam wojskowe booty z demobilu, kupione za... 80 zł już 4 rok, widziałem w nich dobrze ponad 100 koncertów, i nic im nie jest, moi znajomi kupujący martensy i inne takie za 450 zł na przykład muszą je praktycznie raz na max. 1,5 roku zmieniac. Jasne że takie glany dobrze wyglądają, ale nie są to najmocniejsze buty na świecie
-
Delia $haddix - 11-13-2005
aXe Rose napisał(a):Delia $haddix napisał(a):i takie swietne ślady zostawiaja
a właśnie, ze byłam w nich np. na metal hammer festiwal i nic sie z nimi nie stało
-
Dance Of Death - 11-21-2005
z dnia na dzień coraz wygodniejsze

po zakupieniu wkładek i piętek problem obcierania znikł, a kilka stuków młotem zmiekszyło skóre na języku wiec problem ucisku języka znikł
-
Rumian - 11-21-2005
chujowe te steele - jak dla mnie maja zbyt waska blache i beznadziejne przejscie od blachy do reszty buta do tego jeszcze blyszcza sie jak chvj - ja mam accordy i sa zajebiste z wygladu i calkiem wygodne, mocno trzymaja sie nogi (i nie obcieraja piet) i calkiem latwo sie zaklada
-
aXe Rose - 11-21-2005
Rumian napisał(a):chujowe te steele - jak dla mnie maja zbyt waska blache i beznadziejne przejscie od blachy do reszty buta do tego jeszcze blyszcza sie jak chvj - ja mam accordy i sa zajebiste z wygladu i calkiem wygodne, mocno trzymaja sie nogi (i nie obcieraja piet) i calkiem latwo sie zaklada
Acordy to jedna z większych kup, jakie pojawiły się na rynku. Nie byłem w nich na żadnym koncercie a już się rozpadły - nie przeżyły obozu wędrownego, gdzie było trochę błota. Powód? Śrubki od dołu są wkręcone bezpośrednio w gumę i nic ich nie trzyma, średnio po 3 miesiącach zaczynają wypadać, pozostawiając dziury w podeszwach (przynajmniej moje takie były).
Dla porównania Steele mam już półtora roku; przeżyły niejedno ostre pogo + "zgilotynowanie" furtką z mojego płotu prosto w czubki (moje palce nawet tego nie poczuły).
-
Loskens - 11-21-2005
Też mam Steele ( raczej Stiile niewiem czym sie różni Stiil od Steela mam nadziejej ze niczym

hock: ) mają rok ale przetrwały 2 koncert + festiwal im. Ryśka Riedla gdzie tażałem sie w nich w błocie a potem właziłem do prysznica , 2 wyprawy w góry w zimie i lecie. A za niedugo kolejny obóz i kolejna wypawa w góry

poczekamy, zobaczymy.
-
Rumian - 11-21-2005
aXe Rose napisał(a):Rumian napisał(a):chujowe te steele - jak dla mnie maja zbyt waska blache i beznadziejne przejscie od blachy do reszty buta do tego jeszcze blyszcza sie jak chvj - ja mam accordy i sa zajebiste z wygladu i calkiem wygodne, mocno trzymaja sie nogi (i nie obcieraja piet) i calkiem latwo sie zaklada
Acordy to jedna z większych kup, jakie pojawiły się na rynku. Nie byłem w nich na żadnym koncercie a już się rozpadły - nie przeżyły obozu wędrownego, gdzie było trochę błota. Powód? Śrubki od dołu są wkręcone bezpośrednio w gumę i nic ich nie trzyma, średnio po 3 miesiącach zaczynają wypadać, pozostawiając dziury w podeszwach (przynajmniej moje takie były).
Dla porównania Steele mam już półtora roku; przeżyły niejedno ostre pogo + "zgilotynowanie" furtką z mojego płotu prosto w czubki (moje palce nawet tego nie poczuły).
tak dla sprostowania - chodzilo mi o wyglad a nie o wartosc jakosciowa - jakosciowo steele zdecydowanie przebijaja accordy
-
Angel of death - 12-08-2005
ah!! wczoraj zakupilam glaniki steela ;D

no coz są wygodne , fajny mają kolor (czarne przecierane z granatem) tylko denerwuje ta strasznie grubasna zelówa.. jestem dosc wysoka (175) i jeszcze jak mi przyjdzie takie dobre 4 cm to jestem wyzsza od chlopaków ;/
-
Dance Of Death - 12-08-2005
Angel of death napisał(a):ah!! wczoraj zakupilam glaniki steela ;D
no coz są wygodne , fajny mają kolor (czarne przecierane z granatem) tylko denerwuje ta strasznie grubasna zelówa.. jestem dosc wysoka (175) i jeszcze jak mi przyjdzie takie dobre 4 cm to jestem wyzsza od chlopaków ;/

ojjj... to chyba dobrze heh... ze panujesz i dorównujesz płci brzydkiej

poza tym 175+4=179cm to nie jest az tak duzo

do mnie brakuje jeszcze z jakąs dyszke heh
-
aXe Rose - 12-08-2005
^sam jesteś płeć brzydka, a w dodatku głupia
-
Dance Of Death - 12-08-2005
no wiesz dla mnie damy są ładniejsze od facetów i widze w nich wiecej piekna niz u meżczyzn, no ale skoro ty lubisz inaczej - twoja sprawa...