-
Pearl - 09-01-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):Pearl napisał(a):To jednak człowiek.
Udowodnij! Może jest cyborgiem, sztucznym robotem, widiząłs ją, zagladałaś jej do flaków? jaki masz dowód, że to człowiek?
Hmm ... A nie wiem nawet
-
Beast King - 09-01-2005
dlatego ta sprawa powinna trafić do archiwum x
-
Pearl - 09-01-2005
Beast King napisał(a):dlatego ta sprawa powinna trafić do archiwum x 
Tak, to zadanie dla Ejdżenta Moldera
-
Mariusz P. - 09-01-2005
Pearl napisał(a):Beast King napisał(a):dlatego ta sprawa powinna trafić do archiwum x 
Tak, to zadanie dla Ejdżenta Moldera

A może dla agentki Scully ?
-
Pearl - 09-01-2005
Niech razem rozwiążą tą zagadkę
-
Beast King - 09-01-2005
Taa, tyle że jedną Scully mamy, a Muldera ani jednego, psia jucha
-
Mariusz P. - 09-01-2005
Beast King napisał(a):Taa, tyle że jedną Scully mamy, a Muldera ani jednego, psia jucha 
Noż o tej mówię....

, a za Muldera niech robi Kel'Thuz...
-
Scully - 09-03-2005
^ nosz kurwa, tutaj o mnie takie ploteczki, a ja nic nie wiem
Mariuszku, ładnie to tak, jak stara przekupka? :> Mariuszku, pod kołdrę się nie zagląda!
nic prostszego, jak kobiecie flaki wypruć, z rozkoszą nawet, aczkolwiek trzeba mieć krótko przycięte paznokcie do rękawiczek i nie ma już takiej przyjemności
odnośnie mandaryny to przed chwilą leciał jej występ w telewizorni - rotflowate potwierdzenie linka z pierwszego posta, 10/10, nie inaczej
-
Valhalla - 09-03-2005
tez slyszalam

masakra
-
Axel - 09-03-2005
hmm tez to widzialem, masakra ... takiego falszu to dawno nie widzialem hehe normalnie dorownuje zagranicznym gwiazda ;]wstyd i zal.
-
buubi - 09-03-2005
o0oo0o Mandaryna a capella dała dziś extreme shambo vocal fuckin' massacre - ze znajomymi rotflowalismy na glebie przed TV-zorem niczym na jakimś Wyscigu Szczurów czy Sexmisji. dobrze że są takowe indywudua jak ona czy Lepper - zawsze moga rozbawic czleka do łez... i te łzy w jej oczach... lol
-
Pandora - 09-03-2005
Nigdy sobie nie wybaczę, że tego nie widziałam
-
Krzychun - 09-03-2005
Te łzy były tró
Ale koncert Scorpionsow to byl cos
-
Beast King - 09-03-2005
A ja nie oglądałem tego festiwalu. Postanowiłem, że nie dam zarobić tym żydom i masonom z TVN
-
Pandora - 09-04-2005
Krzychun napisał(a):Ale koncert Scorpionsow to byl cos 
A obserwowałeś publiczność? Biorąc pod uwagę to, co zaprezentowali Scorpionsi publika powinna szaleć, a nie... stać i klaskać

I jeszcze to wystąpienie Wałęsy w samym środku