-
Beast King - 08-21-2005
Kilka razy kumple mnie tym uraczyli, ale już nie biorę
-
mind.in.a.box - 08-21-2005
Eee, próbowałam kiedyś i nic a nic mnie się nie spodobało. Syf.:p
-
rootfl - 08-21-2005
ja brałem do czasu ,aż kolege na punkcje wzieli ,wystraszyłem sie że spotka mnie to samo i skonczyłem :?
-
gRuchot - 08-21-2005
najgłupsze akcje snuffiarskie

:
- (wspomniane już

) kumplami walnalem 1/2 dlugopisa medyka pod cisnieniem, a sciagniecie tak nawet 2 cm do tego czasu u nas uważało się za wyczyn
- kumpel próbowal zajarać tabake w lufce - ledwo pociągnął przy odpalaniu to od razu wszystko znalazlo sie w jego paszczy

- kumpel kumpla uznal że samo ciśnienie przez długopis jest dla mięczaków i władował sobie tabake..... POMPKĄ :!: po "zażyciu" prosto do szpitala bo mu naczynia krwionośne z nosa poszły :? to juz raczje nie bylo smieszne
- ciągnięcie ponad metrowych ( :!: ) kresek. Ja nie dawalem rady więcej niż 30 - 40cm, ale kumpel sciagnal to pozniej cala droge ze szkoly do domu (jakies 2km) używał husteczek jedna za druga, a w sumie zużył 1,5 paczki
- snuffanie na lekcji z kartki sprawdzianu

o tym że później podłoże od snuffania smierdzi przypomnialem sobie dopiero jak skonczylem

Ale nikt sie później nie czepiał... wręcz babka mi na 4 naciągnęła ocene z tego spr

- (było jeszcze pare ale sobie przypomnieć nie moge)
ach te lata wyczynowych idiotyzmów

nie moge sie nie smiać z samego siebie jak sobie to przypominam
-
Beast King - 08-21-2005
Szkoda, że zażycie większej ilości tabaki nie powoduje zejścia. Dostalibyście Nagrody Darwina
-
Tilomus - 08-21-2005
hmm...po większej ilośi tabkai np. 1/2-1 g i to jakiejś mocniejszej dostajemy faze. Nie na wszystkich to działa ale dużo osób woli się nafazować Tabaką niż np. alkocholem
Kolega ściągnoł w szkole 1 m medyka na szkolnej ławce. Na lekcji wychowaczyni zapytała co mu się dzieje??
-Uczulenie prosze pani

(klasa w śmiech)
-Idź do higienistki
-
Hethell - 08-21-2005
wasza ''faza'' polega na wkrecaniu sobie ze powinniscie ja miec. powoduje to nie sama uzywka ale wasza podswiadomosc
-
rootfl - 08-21-2005
Hethell napisał(a):wasza ''faza'' polega na wkrecaniu sobie ze powinniscie ja miec. powoduje to nie sama uzywka ale wasza podswiadomosc
Dobrze Prawisz
-
Tilomus - 08-21-2005
...nie prawda...wiesz tabaka ta mocniejsza powoduje niedotlenienie mózgu co prowadzi do właśnie zakręceń w głowie. A jeżeli masz ochote na potężne kopnięcie to mieszasz tabake z różnymi innymi używkami nie zbyt legalnymi albo jeżeli cię nie stać to mieszasz tabaki z tabakami i bierzesz nasypujesz 5 cm do rurki i ciśnieniowo. Kolega po tym omdlał a potem go doprowadzidź do normalnego stanu nie można było, to tak jak byś nie odychał przez kilka minuttyle że bez bólu. Troszeczke to głupawa zabawa ale ile radości
-
Hethell - 08-21-2005
z czego sklada sie tabaka? nic wiecej niz tyton. a od papierosow to fazy jeszcze nikt nie dostal.z tym niedotlenieniem to moze i racja-ale komorki mozgowe szybko wam wyzdychaja to lepiej uwazajcie

albo moze sie zacznijcie podduszac tez bedzie niedotlenienie a za darmo i czysciej
-
Lech - 08-22-2005
Tilomus napisał(a):...nie prawda...wiesz tabaka ta mocniejsza powoduje niedotlenienie mózgu co prowadzi do właśnie zakręceń w głowie. A jeżeli masz ochote na potężne kopnięcie to mieszasz tabake z różnymi innymi używkami nie zbyt legalnymi albo jeżeli cię nie stać to mieszasz tabaki z tabakami i bierzesz nasypujesz 5 cm do rurki i ciśnieniowo. Kolega po tym omdlał a potem go doprowadzidź do normalnego stanu nie można było, to tak jak byś nie odychał przez kilka minuttyle że bez bólu. Troszeczke to głupawa zabawa ale ile radości 
Musze stwierdzic- macie zryte berety.
-
mr_obscene - 08-22-2005
no z tego co wiem to niedotleniony muzg wytwarza własne opiatojdy i zapewme dzięku temu macie faze
na tej samej zasadzie działa odurzanie się gazem z zapalniczek. Jakiś czas temu słyszałem o kretynach którzy wieszali sie na szubienicy i tuż
przed omdleniem odcinali się... czego to ludzie niewymyślą aby się naćpać
tabake zażywałem w 1-2gimnazjum działąnie podobne do papierosowego odprężenia(tytoń to tytoń)moim zdaniem szkoda śluzówki na takie zabawy, ale od święta można se pozwolić
ulubiona tabaka:redbull oraz cała rodzina Mc'crystali (fajnie jest zrobić mieszanke Mc'crystala z redbulem;])
-
-lilith- - 08-22-2005
Tabaka...

Kieeedyś na obozie jakiś koleś chciał, żebym z nim wzięła. Zastanawia mnie, po co to ludzie biorą. Jakoś mnie nigdy do tego nie ciągnęło, poza tym może jestem dziwna, ale nie lubię sobie niszczyć zdrowia...
-
ReTuRn - 08-22-2005
W porównaniu do takich fajek to jest to ekstremalnie zdrowe. No, ale nie jak się bierze niesaowite ilości naście razy dziennie
-
michal055 - 10-08-2005
Brałem tabake pare miesięcy ale stwierdiłem że
to jest głupie, powiedzcie po co wy bierzecie tabake?? Ja brałem dla szpanu a jak już wszyscy się dowiedzieli że snuffam to wtedy przestałem
Niebrałem dużej ilości rodzajów ale najlepiej wspominam Gawitha