-
hier_kommt_die_sonne - 08-28-2005
W sumie niezły interes, pewnie dużo można zarobic na młodocianych pseudoszatanistach
-
Nivo - 08-28-2005
pewnie, mogli by zrobić reedycję wyczynów romka K. z pewnej znanej polskiej kapeli :>
sprzedało by się jak ciepłe bułeczki
-
Ymir - 08-28-2005
Pearl napisał(a):Ymir napisał(a):jakieś parę tygodni temu zobaczyłemw księgarni Biblię LaVey'a 
Ty mówisz poważnie?
A pamiętasz może ile kosztowała?

Nie wiem, ile kosztowała, bo bałem się wziąc do ręki z powodu ludzi w księgarni. Byłem wtedy (dziwnym trafem i zupełnie wyjątkowo odziany w czarne szaty) i juz wzbudzilem male zamieszanie wsrod innych potencjalnych klientow, przystajac na chwile przed tym regalem. Boje sie pomyslec, co by bylo jakbym wzial Biblie do reki. Narazilbym sie najpewniej na lincz
-
Pandora - 08-28-2005
Ymir napisał(a):Nie wiem, ile kosztowała, bo bałem się wziąc do ręki z powodu ludzi w księgarni. Byłem wtedy (dziwnym trafem i zupełnie wyjątkowo odziany w czarne szaty) i juz wzbudzilem male zamieszanie wsrod innych potencjalnych klientow, przystajac na chwile przed tym regalem. Boje sie pomyslec, co by bylo jakbym wzial Biblie do reki. Narazilbym sie najpewniej na lincz 
Z pewnością wywlekliby Cię przed księgarnię i spalili na stosie
-
Ymir - 08-28-2005
A wcześniej jeszcze utopili i złamali kręgosłup
Jak ktoś che sobie zakupić "Biblię Szatana" bez takiego ryzyka jakiego ja doświadczyłem (

), to ma jeszcze 19 godzin- jesy na allegro! Link:
http://allegro.pl/show_item.php?item=61221293
-
ReTuRn - 08-28-2005
To mozna bez problemów znaleść w necie

Straszny stek bzdur, jak dla mnie.
-
hier_kommt_die_sonne - 08-28-2005
NIeiwle z satanizmem mający wspólnego
-
Mariusz P. - 08-29-2005
ReTuRn napisał(a):Ale Stalin był głupim, a sprytnym bydlakiem; a Hitler był inteligentnym i charyzmatycznym bydlakiem.
Mniej więcej - Hitler był inteligentny ale
chory, a Stalin to rzeczywiście był głupim bydlakiem...
-
hier_kommt_die_sonne - 08-29-2005
Obydwaj mieli w sobie coś, za co ich cenię - tą charyzmę, siłę, która pociągnęła za nimi tylu ludzi. Poza tym, Hitler nie był zawsze 'moralnie zły', chciał ulepszyc panstwo itp. niestety, przesadził.
-
Pearl - 08-29-2005
hier_kommt_die_sonne napisał(a):chciał ulepszyc panstwo itp.
Jak powiedziałam mamie, że w jakiejś tam części nazizm nie był taki zły to się wręcz przeraziła
-
hier_kommt_die_sonne - 08-29-2005
Ludzie pokolenia naszych rodziców są troche wyprani, ich rodzice przeżyli wojne i dla nich hitler=wojna=zło=cierpienie itp. Wojna odcisnęła trwałe piętno na nich i nie potrafią spojrzeć obiektywnie
-
Pearl - 08-29-2005
Wiesz, to nawet nie o to chodzi. Moi dziadkowie podczas wojny byli jeszcze bardzo mali. Z tego co wiem, to nie brali w niej udziału. Moja mama ma po prostu takie, a nie inne zdanie i nic go nie zmieni

Ale nie róbmy OT. Trochę to jednak nie na temat

Pozdr.
-
ReTuRn - 08-29-2005
NAzizm nie jest jeszcze taki zły, bo obraca się tylko przeciw innym krajom, a komunizm niszczy własny kraj
-
maharet - 08-29-2005
Pearl napisał(a):Ymir napisał(a):jakieś parę tygodni temu zobaczyłemw księgarni Biblię LaVey'a 
Ty mówisz poważnie?
A pamiętasz może ile kosztowała?

Ja kupułam Biblię Szatana w Empiku za 34 zł i nikt się jakoś na mnie dziwnie nie patrzył.
-
Hethell - 08-29-2005
a ja mam z netu szkoda mi kasy bylo