Forum Rockmetalshop
Bullet for my Valentine - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Bullet for my Valentine (/thread-bullet-for-my-valentine)

Strony: 1 2 3 4 5

- Eulalia von Cyc - 09-03-2006

Też bym chętnie kupiła koszulkę Bulletów, ale skoro RockMetalShop mam mnie w pompie, to trudno.
A ci wszyscy metalowcy czepiający się kapel, których nie lubią mają chyba za dużo wolnego czasu.

- Else - 09-15-2006

Tak, tak więcej Bulletów albo wogóle troszkę. Ostatnio rockmetalshop zszedł na psy jak zauważyła to moja poprzedniczka sprzedają koszulki tokio hotel! a to już jest przesada! Te gó__o nie można nawet rockiem nazwać! A ci co się tak bulletów czepiają i 13 letnich fanów tego zespołu ciekawe czego słuchali jak mieli 13 lat? pewnie "mydełko fa" albo innych diskopolowych potupajów!! z gustami się nie dyskutuje, mama kultury nie nauczyła to na forum nie wchodźcie! Sie burzą o bulletów jakby było o co! Do nauki, pracy sie barany zabrać albo sie kultury nauczyć i wtedy możemy gadać. Nie wolno się z nikogo śmiać (A może by tak słownik ortograficzny?), a może by tak savoir vivre??

A co do Was pracownicy rockmetalshopu jeszcze raz gorąca prośba o umieszczenie rzeczy związanych z BULLET FOR MY VALENTINE. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

- Tomash - 09-15-2006

^^Boje się takich ludzi Laughing

- goofi - 09-15-2006

Else napisał(a):mama kultury nie nauczyła to na forum nie wchodźcie!

Cytat:kultury nauczyć i wtedy możemy gadać. Nie wolno się z nikogo śmiać (A może by tak słownik ortograficzny?), a może by tak savoir vivre??

Cytat:Do nauki, pracy sie barany zabrać

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

- Danzig - 09-15-2006

Else napisał(a):Nie wolno się z nikogo śmiać
hahahahahhahahah po szkole przeczytać coś takiego to humor od razu wraca 666/10 stanowczo post dnia !!

- IstnyKurwaRomantyk - 09-15-2006

Tak btw odpierdolic sie od bfmv, ja tam ich lubie

- MaFFej - 09-15-2006

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Tak btw odpierdolic sie od bfmv, ja tam ich lubie

To od teraz oprócz do BFMV będziemy przypierdalać sie także do Ciebie Surprised .

PS. A niech ten zespolik sobie iestnieje... dynda mi to... tylko niech jeszcz raz ktoś nazwie to metalem Mad .

- daniel_1990 - 09-15-2006

Odwalić się prosze od BFMW. Laughing Ja mam 16 lat i się nie wstydze że ich słucham. Z wielką chęcią bym kupił ich koszulke.

- MaFFej - 09-15-2006

A słuchaj sobie - masz prawo Tongue . Mam nadzieję tylko, że nie uważasz, iż jest to metal.

- Yogurt - 09-15-2006

daniel_1990 napisał(a):...i się nie wstydze że ich słucham.

a powinienneś...

- Miszcz - 10-06-2006

MaFFej napisał(a):Mam nadzieję tylko, że nie uważasz, iż jest to metal.
Ja uważam, że to metal bo to metal
większośc piosenek to metal (wyłączając pare utworów)
i nie wiem czemu mam się wtydzić, że ich słucham
nie rozumiem

Co wy od nich chcecie

I też mam prośbe o umieszczenie koszulek i innych gadżetów związanych z Bullet for my Valentine
Zwłaszcza koszulek
widać u niektórych brak szacunku do innych zespołów
nie wiem czego wy się czepiacie?

- Vomitor - 10-06-2006

Else napisał(a):Tak, tak więcej Bulletów albo wogóle troszkę. Ostatnio rockmetalshop zszedł na psy jak zauważyła to moja poprzedniczka sprzedają koszulki tokio hotel! a to już jest przesada! Te gó__o nie można nawet rockiem nazwać! A ci co się tak bulletów czepiają i 13 letnich fanów tego zespołu ciekawe czego słuchali jak mieli 13 lat? pewnie "mydełko fa" albo innych diskopolowych potupajów!! z gustami się nie dyskutuje, mama kultury nie nauczyła to na forum nie wchodźcie! Sie burzą o bulletów jakby było o co! Do nauki, pracy sie barany zabrać albo sie kultury nauczyć i wtedy możemy gadać. Nie wolno się z nikogo śmiać (A może by tak słownik ortograficzny?), a może by tak savoir vivre??

Tylko nie strzel kupki bejb.

- Fakolpet - 10-06-2006

I cale szczescie ze nie ma EMO zespolow w tym sklepie Big Grin Nie mowiac ze gosc chyba spiewa z "plejbeku" :/

A te koszluki z th to chyba jakies nieporozumienie

- MaFFej - 10-06-2006

Miszcz napisał(a):Ja uważam, że to metal bo to metal

To się mylisz bo tak się składa, że to akurat nie metal. Względnie metalcore. Prawdziwy metal nie paprze się w emo-shicie i innym gównie dla nastolatków (właczajac w to ten cały chamski komercyjny core). ZRozum to - jest metal, hardcore/metalcore, nu... i po kiego grzyba wrzucać wszystko do jedego wora kiedy jedno z drugim ma niewiele wspólego.

- Miszcz - 10-06-2006

Dobra, ale opanuj się z wyzwyskami typyu "gówno dla nastolatków"

Tak jakbyś uważał, że Pekin Pensjonat może się z tym równać

Co wy do nich macie, że wyzywacie ich od "gówien"??

Na tym forum powinny być jakieś zasady, ale widocznie nie ma

Panuje tu samowolka co nie?