-
Scully - 07-05-2005
hmmm, myślałam, ze jak słucham Warrahy to jestem trv, a tu takie rozczarowanie
(denerwuj się KelThuz, byle nie na mnie)
-
ReTuRn - 07-05-2005
Cytat:Warraha jest obsmiewana na co drugim forum..
No to tak, czy siak, ma już KelThuz renomę... W każdym bądź razie Sorcerer na pewno zmyje wszelkie złe skojarzenia z tworzoną przez niego muzyką... Tylko niech nagrają wreszcie nową płytę...
(Denerwujmy się wszyscy na wydawców)
-
whatsername - 07-06-2005
muhahahahahahaha on jest tru
-
Mazzak - 07-06-2005
Litości, ja tu już schodzę ze śmiechu. Nowe notki jeszcze bardziej wprowadzają w stan turlania po ziemi ze śmiechu. No ale kilku pozerów się może dowartościuje
-
Pandora - 07-06-2005
To zdanie doprowadziło mnie do płaczu ze śmiechu:
Cytat:Na koniec kopli mnie w dupe i kazali spierdalac.
-
Lech - 07-06-2005
Mocno przesadzona prowokacja, bardziej smiesza mnie komentarze od zaaferowanych becwalow, ktorzy uwazaja to za prawdziwy blog. Nawet prowokacje trzeba robic ze smakiem i pewnym wyczuciem.
-
Druciak - 07-07-2005
Lech napisał(a):Mocno przesadzona prowokacja, bardziej smiesza mnie komentarze od zaaferowanych becwalow, ktorzy uwazaja to za prawdziwy blog. Nawet prowokacje trzeba robic ze smakiem i pewnym wyczuciem.
tjaaa....
-
Psycholus_Metalus - 07-10-2005
AAAA ludzie on przeglada rock metal shop- zobaczcie jego ideal dziewczyny.
PANOWIE MIECZE W DLON WROG WSROD NAS
-
aXe Rose - 07-11-2005
Ja bym się nie zdziwił, jakby on był stałym bywalcem tego forum i teraz się z nas brechtał
-
Rumian - 07-11-2005
aXe Rose napisał(a):Ja bym się nie zdziwił, jakby on był stałym bywalcem tego forum i teraz się z nas brechtał 
a ja bym sie nie zdziwil jakby jego koledzy ktorzy to zapewne pisza byliby bywalcami tego forum i sie z nas brechtali ... sory ale ja nie uwierze w to - TAKICH LUDZI NIE MA NA SWIECIE
-
Avea - 07-11-2005
zdziwisz sie ale tacy ludzie sa

a ten blog to naprawde ostra prowokacja
-
aXe Rose - 07-13-2005
Jego ostatnia notka mnie rozjebała!!!
Cytat:Dziś cały dzień będę słuchał Warrahy.Uwielbiam tego kolesia!Ma zajebiste teksty i taka chwytliwą muzę.
A na dole wielgachne zdjęcie Wszebąda z płonącym krzyżem
-
hier_kommt_die_sonne - 07-13-2005
może to on to pisze ;P
-
aXe Rose - 07-13-2005
"Nazywam się Bond. James Bond"
"A ja Bąd. Wszebąd."
-
hier_kommt_die_sonne - 07-13-2005
to było jeszcze inaczej:
Nazywam się Bond. Wszebond.