Forum Rockmetalshop
American Pie - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Nie samą muzą człowiek żyje, czyli kóltóra i sztóka };-) (https://forum.metalhead.pl/forum-nie-sam%C4%85-muz%C4%85-cz%C5%82owiek-%C5%BCyje-czyli-k%C3%B3lt%C3%B3ra-i-szt%C3%B3ka)
+--- Dział: Filmy/seriale (https://forum.metalhead.pl/forum-filmy-seriale)
+--- Wątek: American Pie (/thread-american-pie)

Strony: 1 2 3

- <:LeXia:> - 07-07-2005

"Scotty doesn't now....." Big Grin

- Helu - 07-09-2005

fuckt american pie nie dorasta do pięt monty phytonowi(może dlatego że to zupełnie inny humor) a zaś euro trip wymiata: absynt, ciasteczka z haszem bez haszu

p.s.fajnie wyobrażają sobie wschodnią europe ci amerykańce :p pewnie myśla że w polsce jeszcze nie znają telefonu

- wilk_fenriz - 07-12-2005

a mi sie american pie podobało- co do granic dobrego smaku whatsername...sadze ze przekracza je z pewnoscia scarry movie, ktory jest notabene o wiele słabszy od trylogii z szarlotką

Re: American Pie - Valhalla - 07-12-2005

Czarna napisał(a):Co sadzicie o jakze mało ambitnym ale bardzo śmiesznym filmie american pie ?
Wiele ludzi sądzi ze takie filmy powinno się wydalać z kin i telewizji...
Co o nim sądzicie ?
wiekszego gowna nie widzialam, ni to fajne, ni to smieszne. Shit jakich malo, gratuluje tworcom, moze w AMERYCE to bylo hitem i bawilo ludzi, ale hmm tu jest Polska i o takim czyms mozna tylko powiedziec "WYJDŹ" Laughing

- wilk_fenriz - 07-13-2005

jak przyjadę do wrocka to Ci wleje na tyłek za te herezje Tongue

- Lech - 07-13-2005

Ja ogladajac przyznam niezle brechtalem, czasami taki prostacki humor dobrze mi robi na glowke Big Grin

- Ajana - 07-14-2005

wilk_fenriz napisał(a):a mi sie american pie podobało- co do granic dobrego smaku whatsername...sadze ze przekracza je z pewnoscia scarry movie, ktory jest notabene o wiele słabszy od trylogii z szarlotką

Też tak sądzę.Po obejrzeniu Scary Movie miałam odruch wymiotny.

- hier_kommt_die_sonne - 07-15-2005

Jedno i drugie do zaorania. Ludzie, w takich głupawych 'teen movies' nie ma nic wartosciowego, ja bym sie nawet wstydziła przyznać do tego. Ale to są produkcje po prostu nastawione na zysk, a on zalezy od wielkosci grona odbiorców, a ze najwięcej jest ich wsród takich właśnie ludzi, daje właśnie taki efekt ;]

- Valhalla - 07-15-2005

wilk_fenriz napisał(a):jak przyjadę do wrocka to Ci wleje na tyłek za te herezje Tongue
I co jakos moj tylek nie dostal lania Big Grin co to za czcze gadanie bylo? Rozczarowales mnie wilku Surprised Laughing Laughing
pozdrowienia dla żony Big GrinBig GrinBig Grin

- Druciak - 07-16-2005

American Pie? hm. no cóż, ja się śmiałem z tej głupoty na ekranie. Euro trip. osz... też.

- wilk_fenriz - 07-16-2005

coz, biorac pod uwage "teen" filmy ( i nie mowie o turlakach), a zaznaczam ze widziałem mase produkcji tego typu- american pie naprawde zachowuje jakis poziom.

Valhalla: nie wlałem Ci bo nie mógłbym tego zrobić Wando Królowo Słowian Big GrinBig GrinBig Grin Sława Ci Tongue

- Scully - 07-16-2005

smakowity mix szarlotki ze spermą, nie inaczej!

a tak btw: a ja jestem wierną słowiańską poddaną, nie? Wink

- statekx - 07-20-2005

Dla mnie bekowy film Surprised

- Lech - 07-20-2005

No bo taki mial z zalozenia byc Tongue

- raf667 - 11-16-2006

Eeeeee tam,fajny film.Nie ma to jak usiąść przed TV w kilka osób,wziąć duży zapas piwa i zapuścić durną chłamerykańską komedię o szkole.Ja tam lubie takie filmy i nie będę udawał wielkiego mózga oglądającego wyłącznie dramaty psychologiczne.