-
Pandora - 07-01-2005
Kamael napisał(a):Pandora napisał(a):zajebiste!
Ale trochę zbyt wyraźnie widać, że ktoś sobie jaja robił (vide: ortografia...)
W sumie nawet nie patrząc na tą ortografię tekst z miejsca wydaje mi się humorystyczny i stworzony dla jaj.
Pewnie, ze tak, chociaż tekst nawet nieźle utrzymany w stylu 'radia maryja'
-
G - 07-01-2005
Że komuś się chce coś takiego pisać....
-
Nivo - 07-01-2005
to jest świetne!
do humoru!
-
distant thunder - 07-01-2005
Uwielbiam takie teksty
Cytat:Moj córka/syn słucha najcięższej odmiany rocka - heavy metalu. Co robić?
- Jedynym wyjściem jest wyżucenie wszystkich płyt zespołów, których liste podaliśmy powyżej. Najpewniej jest jednak je spalić, wtedy mamy stu procentową pewność, że płyt nie da się już odzyskać.
Odzyskac nie, ale można kupic nowe
-
hEx - 07-01-2005
"trwają badania nad wpływem promieni słonecznych na metalowców" haHAhaHAhaHahA to jest najlepsze
-
hEx - 07-01-2005
Moja córka/syn nosi dziwne emblematy na plecaku/koszulce, co robić?
- Musicie Państwo się dokładnie przyjżeć tym emblematom, gdyż może się okazać, że jednym z nich może być tzw. "Pentagram" (do złudzenia przypomina gwiazdę betlejemską). Jeżeli jeden z emblematów przedstawia właśnie "Pentagram" należy niezwłocznie powiadomić całą rodzinę o czychajšcym niebezpieczeństwie i uniemożliwić córce/synowi zakładanie emblematu/koszulki
...ja mam na tapecie hertagram tzn. ze cała rodzina musi mi rytualnie wyrzucic monitor przez okno
-
Axel - 07-01-2005
hEx napisał(a):Moja córka/syn nosi dziwne emblematy na plecaku/koszulce, co robić?
- Musicie Państwo się dokładnie przyjżeć tym emblematom, gdyż może się okazać, że jednym z nich może być tzw. "Pentagram" (do złudzenia przypomina gwiazdę betlejemską). Jeżeli jeden z emblematów przedstawia właśnie "Pentagram" należy niezwłocznie powiadomić całą rodzinę o czychajšcym niebezpieczeństwie i uniemożliwić córce/synowi zakładanie emblematu/koszulki
...ja mam na tapecie hertagram tzn. ze cała rodzina musi mi rytualnie wyrzucic monitor przez okno

o ja pierdziele

ostre nie ma co ;p powiadomimy rodzine, ludzie to co ja mam zrobic
mam koszulke slayer o bosh ! teraz mnie zabija ! i ukamieniuja
Cytat:Axel Rose
łoż to o mnie chyba!?
buhehehe
-
Czarna - 07-01-2005
Weszłam i sie załamałam... Czego ludzie nie wymyślą ?

Jak tak mają metale co maja w mózgach dresy oprócz zioła.. ?
-
aXe Rose - 07-01-2005
Opłakujmy ludzką głupotę...
-
hEx - 07-01-2005
Czarna napisał(a):Weszłam i sie załamałam... Czego ludzie nie wymyślą ? 

Jak tak mają metale co maja w mózgach dresy oprócz zioła.. ?
pustke
-
Frustra - 07-01-2005
PIĘKNE w całej rozciągłości!!

po prostu genialne, brak mi słów żeby to opisać.
Cytat: Ponadto badania (...) udowodniły, że muzyka metalowa powoduje: (...)
4 ) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA
(...)
8 ) NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ - prawdopodbnie we wecześniej oęntanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwii oraz blasku księżyca
oż... to jak nie kładę się spać po wieczorynce to źle?
Cytat:⢠Kat - należy na ten zespół szczególnie uwarzać, gdyż praktykują czarną magię i są przedewszystkim Polskim zespołem
⢠Kombajn do zbierania kur po wioskach
⢠Nirvana - Lider K. Cobain (â 27) został opętany przez szatana, następnie popełnił samobójstwo.
⢠The Rasmus
⢠Trubadurzy
chyba sobie ustawię tą stronę jako startową.
-
Pandora - 07-01-2005
Cytat:⢠Co robić jak córka/syn zaczynają ubierać czarne ubrania i nosić dziwne kolce na nadgarstkach?
Prawdopodobnie wtedy Twoje dziecko zaczyna współpracować z Szatanem. Jest to szczególnie niebezpieczne, więc niezwłocznie udaj sie do pobliskiej parafii i porozmawiaj z księdzem, ażeby to on poświecił Państwa córke/syna wodą świeconą, by wypędzić Szatana z umysłu i duszy twojej pociechy. Ponadto należy w trybie niemalże natychmiastowym ukryć przed córką/synem dziwne metalowe kolce - naukowcy po latach badań dowiedli, iż służą one obrzędom okultystycznym na tzw. "czarnych mszach"
komentarz jest chyba zbyteczny...
-
Tuomasss - 07-01-2005
aXe Rose napisał(a):
Czyją głupotę chcesz opłakiwać?
Trzeba przynać autorwi strony że genialnie sparodiował wszytskie nawiedzone poradniki organizacji typu światło-życie czy innego takiego syfu. Konkretnie się uśmiałem
-
aXe Rose - 07-01-2005
Tuomasss napisał(a):aXe Rose napisał(a):
Czyją głupotę chcesz opłakiwać?
Trzeba przynać autorwi strony że genialnie sparodiował wszytskie nawiedzone poradniki organizacji typu światło-życie czy innego takiego syfu. Konkretnie się uśmiałem 
Głupotę tych, którzy wzięli to poważnie

a chyba było paru takich
-
Tuomasss - 07-01-2005
Ano patrząc na początek to można odnieść takie wrażenie

Ale nic nie szkodzi, błądzić jest rzeczą ludzką