-
seelenleib - 06-24-2005
a ja np lubie Rose McDowall, Nic Endo albo dziewczyny z Melt Banana
edit:
i wokalistka blade loki tez ma fajny glos (nie wiem jak sie nazywa)
-
Aeroth - 06-24-2005
Melt Banana ogolnie rulz ;] jak sie nie moge obudzic rano to sobie puszczam.
-
Ymir - 06-24-2005
Cytat:i wokalistka blade loki tez ma fajny glos (nie wiem jak sie nazywa)
Agata Polic?
Ale blade loki to chyba raczej punk ROCK, nie metal.
-
Vlkodlak - 06-24-2005
ja osobiście nie lubię growlujących bab. Brzmią tak samo jak faceci, i skąd mam wiedzieć że to samica śpiewa? A wokali typu Nightwish czy WT też nie lubię. WT pieje a Nightwish śpiewa za gardłowo jak dla mnie. Ale poza tym kobiety w metalu w niektórych przypadkach lubię, choć wolę męskie wokale. NP The Gathering ma bardzo ładny wokal, Tristania, Sins of thy Beloved z tego co mi pierwsze na myśl przyszło. Są też i inne, ale nie pamiętam jak zwykle xD
-
Tomash - 06-24-2005
Stos, Warlock, Holy moses, The No - mads. Ostateczne dowody że jednak się nadają
-
Emma - 06-24-2005
a ja jak zwylke nie moge sie wypowiedzec wtym metalowym temacie bo sie nie znam na tym wogole

co za zla ja
-
seelenleib - 06-24-2005
Ymir napisał(a):Ale blade loki to chyba raczej punk ROCK, nie metal.
zgadzam sie w 100%
-
Emma - 06-25-2005
ale blade loki wokal maja wybitny ... trzeba przyznac
-
Ymir - 06-25-2005
No, wg. mnie jest jak najbardziej w porządku.
-
G - 06-25-2005
Emma napisał(a):ale blade loki wokal maja wybitny ... trzeba przyznac
Mi się w ogóle nie podoba
-
Tomash - 06-25-2005
G napisał(a):Emma napisał(a):ale blade loki wokal maja wybitny ... trzeba przyznac
Mi się w ogóle nie podoba 
wokal jak wokal ale teksty z dupy(wiem, wiem, pisałęmże nie słucham tekstów, ale tu aż kują w uszy)
-
Szyszak - 06-25-2005
Nie zapominajmy o najwiekszej wokalistce w historii wspolczesnego rocka - Avril Lavigne
-
Kamael - 06-25-2005
seelenleib napisał(a):Ymir napisał(a):Ale blade loki to chyba raczej punk ROCK, nie metal.
zgadzam sie w 100% 
Wokal bardzo mi się podoba, ale raczej dla mnie Blade Loki to ska.
Ja ogólnie uwielbiam damski wokal w muzyce, metalu nie słucham, ale wśród zespołów, które znam Anneke van Giersbergen (The Gathering) czy Alison Mosshart (The Kills) dla mnie rządzą.
-
Hetia - 06-25-2005
Cytat:Nie zapominajmy o najwiekszej wokalistce w historii wspolczesnego rocka - Avril Lavigne
No wiesz ... dla mnie jej styl grania to przypomina popp-popisuwe . Ale do głosu za dużo nie mam chociaż twierdze ze chyba sie jej skończyły pomysły na piosenki

[/quote]
-
Valhalla - 06-25-2005
hyh, tylko jedna- Doro Pesch