Forum Rockmetalshop
Trambki ... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Trambki ... (/thread-trambki)

Strony: 1 2 3 4

- Axel - 06-13-2005

nie ma co dobra jest oby wiecej takich ludków na forum Big Grin

Re: To nic w tym stylu.. - Nivo - 06-13-2005

Czarna napisał(a):Ale to zabawne... Nie ma co... Rozbrajacie mnie... =P
No nic...to nie wada wymowy dzieciaczki... To poprostu jak to ktoś nazwał(?) kultura masowa... Smile
Może sobie być kultura , wada albo trend...
Ja poprstu napisałam trambki a tu furorre zorbił mój błąd... Ale ja zdolna... TongueTongue Embarrassed

A mówił ci już ktoś, że masz nieźle nasrane pod kopułą?

- goofi - 06-13-2005

nie no to juz jest zenujace....

- Moe_Charlotte - 06-21-2005

Ja także jestem za tym aby więcej ciuchów Punkowych było w naszym GreatShopie Angry A trampki to sobie można teraz sprawić nawet w sklepach CCC Laughing PO PROSTU DNO...

- Hethell - 06-22-2005

ciuchy punkowe to sie samemu robi

- Scully - 06-22-2005

najlepsiejsze som trambki na zameczek, coby siem nie przemenczyć przy wionzaniu.

- Aeroth - 06-22-2005

a ja ostatnio zacząłem w trampkach chodzic[heh wyciągnałem je z szafki w salce prób Big Grin] czy jestem już tró pankiem?

- Hethell - 06-22-2005

jak przyczepisz sobie kilka agfafek to bedziesz uber-truu Big Grin

- mind.in.a.box - 06-22-2005

i koniecznie musisz mieć na każdej części garderoby naszywkę anarchi!

- Nivo - 06-22-2005

Scully napisał(a):najlepsiejsze som trambki na zameczek, coby siem nie przemenczyć przy wionzaniu.

Big Grin
wszyscy lubimy trambki!
lecz nie lubimy słownika!

- Unwanted - 07-14-2005

Nie wiem czy w tym temacie można się wypowiedzieć o tramPkach, ale zaryzykuję O.O
Ja wszędzie szukam ciemnych zielonych za kostkę, z takimi samymi sznurówkami, i nie mogę znaleść. Tzn., nie mogę znaleść na moją nogę. Nr 45 -.-
Da się coś z tym zrobić? Big Grin

- Aeroth - 07-14-2005

można przyciąć stopę o tyle, żeby akurat pasowało do buta.

- goofi - 07-14-2005

Unwanted napisał(a):Nie wiem czy w tym temacie można się wypowiedzieć o tramPkach, ale zaryzykuję O.O
Ja wszędzie szukam ciemnych zielonych za kostkę, z takimi samymi sznurówkami, i nie mogę znaleść. Tzn., nie mogę znaleść na moją nogę. Nr 45 -.-
Da się coś z tym zrobić? Big Grin

W obuwniczym w moim miescie takie sa ( hiehie ) Tongue

- VerDt - 07-14-2005

Tak wrócę może na moment do tematu,
Ogólnie w rms przydałoby sie więcej, różnych trampeków i trampeko-podobnych - pacz: Converse.com

- goofi - 07-14-2005

VerDt napisał(a):Tak wrócę może na moment do tematu,
Ogólnie w rms przydałoby sie więcej, różnych trampeków i trampeko-podobnych - pacz: Converse.com

O wlasnie jakies Converse`y by sie przydaly no i Vansy przede wszystkim... (jak szalec to szalec Tongue )