Forum Rockmetalshop
My chcemy więcej Godsmack - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: My chcemy więcej Godsmack (/thread-my-chcemy-wi%C4%99cej-godsmack)

Strony: 1 2 3

- asdorgan - 06-04-2006

Twoja wypowiedz znowu jest troszeczke chaotyczna i mało zrozumiała Surprised
Hmmm, ale juz widze drobne postępy bo zrobiłeś pare kropek.

PS
Ja mam kase !!!

- drwal666 - 06-05-2006

bleee.... po co koszulki godshitu Evil or Very Mad już lepiej by było gdyby były jakieś koszulki Machine Head

- MaFFej - 06-05-2006

drwal666 napisał(a):lepiej by było gdyby były jakieś koszulki Machine Head

A po co nam koszulki Shit Head?

- gumsmack - 06-15-2006

Tak tak dziękuje wam Big Grin, jak tylko zobaczyłem te nowe czapeczki godsmacka to się ucieszyłem to wszystko dzięki wam, ale wciąż czekam na koszulki z płyt "Awake", "The Other Side", "Faceless” a le ma nadzieje ze jednak coś w tej sprawie zrobicie Big Grin. I tak jest fajnie i mi się bardzo podoba. Piszcie, co chcecie, ale wymiatam dużo już dorzucili dzięki mnie wymiatacie. Coraz cieplej i cieplej jest fajnie tak tak tak tak tak 8) asz na twarzy uśmiech coraz szerszy . Oby tak dalej nie zapominacie o fanach Tongue

- MaFFej - 06-15-2006

Nasz cudotwórca wrócił... macie jakieś prośby to się śpieszczie po potem znowu będziemy czekać kilka tygodni na jego wizytę... ja proszę o zdane egzaminy z matmy Big Grin .

- balzac - 06-15-2006

MaFFej napisał(a):Nasz cudotwórca wrócił... macie jakieś prośby to się śpieszczie po potem znowu będziemy czekać kilka tygodni na jego wizytę... ja proszę o zdane egzaminy z matmy Big Grin .
Spieszmy sie prosić o coś gumsmacka, tak szybko odchodzi Wink

- asdorgan - 06-15-2006

Gum da rade załatwić różowy bicz z wibrującą końcówką ??
Bardzo bym prosił o spełnienie mojej prośby Laughing

- gumsmack - 06-21-2006

No i tak ludzie byście chcieli o demnie wszystko. Hahahaha<- mroczny śmiech Big Grin ale nie niektórzy by tylko mnie potępiali niema tak łatwo. Cza by się wycierpieć, aby coś dostać, ale wciąż nie rzucili tego, co proszę. Może i doszła kolejna czapeczka, ale ja o czapkę nie prosiłem 8). Tylko o jedno te koszulki z płyt "Awake", "The Other Side", "Faceless”, ale nie biorą tego pod uwagę ważne ze cos, ale by mogli się postarać w końcu to ja chcę Gumsmack Tongue no i oczywiście fani też tego chcą.

- balzac - 06-21-2006

^bardzo ciekawy z Ciebie osobnik Wink . Wypowiadaj się częściej Surprised

- asdorgan - 06-22-2006

Ja bym powiedział orginalny Big Grin gdyż znam Go już dosyc długo :? gdzies od podstawówki ;p

- Wars - 06-22-2006

Jakby to korwa kogoś interesowało :/
asdorgan napisał(a):gdzies od podstawówki ;p
Kurde, to już będą ze 2 lata..

- asdorgan - 06-22-2006

nie 2 a raczej 12 ....

- Szyszak - 06-22-2006

asdorgan napisał(a):nie 2 a raczej 12 ....

Miesiecy?

- asdorgan - 06-24-2006

LATT!!!

czytaj uważnie wcześniejsze posty Rolleyes

- Wars - 06-25-2006

asdorgan napisał(a):LATT!!!

czytaj uważnie wcześniejsze posty Rolleyes
rotfl+
Gratuluję wyczucia ironii.