-
RamzeS - 07-30-2006
Jeśli dziś nie wygramy z Serbią,to juz chyba nigdy.
-
Valhalla - 07-30-2006
ale tato, nigdy nie mow nigdy
-
RamzeS - 07-30-2006
Jeszcze tylko jeden set....i moze wygramy.
I wygralismy.W końcu,kurwa !
-
Ghost_82 - 07-30-2006
No, aż się chciało dzisiaj odlądać mecz

Oby tak dalej
-
ReTuRn - 07-30-2006
A ja w drodze byłem ;/
-
Ghost_82 - 08-19-2006
Oglądał ktoś dziś mecz? Polacy idą jak burza, tylko szkoda, że inne sety nie były takie jak ten ostatni

Może jutro sie wezma w garść i jeszcze lepiej zagrają. No i po cichu licze na wygraną jankesów z Serbami, może akurat się uda i nie bedzie trzeba liczyc na te małe śmieszne punkty. Moim zdanie w ogóle jest to poroniony pomysł z tymi małymi punktami :? Powinny sie liczyć sety, a dopiero później przy tej samej ilości setów małe punkty. Ci organizatorzy chyba byli najebani i wszystko na odwrót zrobili
-
ReTuRn - 08-19-2006
To, co oni pokazali w ostatnim secie, głównie dzięki lepszej zagrywce, bo wtedy i bloki wychodza i w obronie się da zagrać, to aż się cieplej na sercu robiło, jakby tak porządnie rozbili Japonczyków jutro to mogą zlać na dzisiejszy mecz USA- Serbija ;]
-
Ghost_82 - 08-19-2006
No, jutro muszą ich rozjebać, a najlepiej jakby Amerykanie wygrali

Wczoraj ciule prowadzili 2:0 i wjebali ten mecz

Mam nadzieje, że nie powtórzy sie to co z nami i nie przegraja 3:0
-
Nevermore - 08-19-2006
Niestety ale Serbia : USA 3 :0(I DRUGI SET DO 15) więc chuj będzie z finału.
-
Ghost_82 - 08-20-2006
No niestety chyba musimy się pożegnać z finałem

Polacy musieli by wysoko wygrywac w setach, tak do 13, 14, bo innego wyjścia nie widzę. Jak to mówią, 'cuda się zdarzają'

Może i dzis ten cud nastanie
A co do wyniku USA, to chyba wykrakałem ten wynik
-
ReTuRn - 11-19-2006
Wy tu pieprzycie o polskiej lidze, a tymczasem polska reprezentacja rozbiła 3 zespół pod rząd bez straty seta. Warto ejst wstawać w srodku nocy, by to podziwiać
-
Tomash - 11-19-2006
poczekajmy na jakiegoś rozsądnego przeciwnika to wtedy pogadamy....
-
ReTuRn - 11-19-2006
Egipt to mistrzowie Afryki a Argentyna jest wyzej od nas w rankingu
Rozumiem, ze sceptycym nauczony doświadczeniem?
-
Ghost_82 - 11-19-2006
Jak narazie Polacy są poza zasięgiem tych druży i wątpie w to, czy stracą seta w tej pierwszej fazie grupowej

Ale oby tak dalej, bo te punkty i sety są bardzo potrzebne w następnej fazie.
-
RamzeS - 11-22-2006
Nasi siatkarze to miszcze.Przeszli pierwszą runde bez straty seta. Szkoda tylko,ze godziny transmisji takie z dupy ;/