Forum Rockmetalshop
Avril Lavigne - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (https://forum.metalhead.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (https://forum.metalhead.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Avril Lavigne (/thread-avril-lavigne)

Strony: 1 2 3 4 5 6

- Apocalypticaa - 11-15-2004

tje cudowny, dajcie spokuj z ta komercha, avril z wada wynowy litery s chce spiewas.....załosne......dajcie na vivke wiecej apo , sepultre i reszrte mojej muzy(nichce mi sie wymieniac) bo mam szlaban na kompa-ostry temperament i inne poglady na zycie niz moi starzy....heh

- Cranmer - 11-17-2004

Splash - i znów mi przychodzi przyznać Ci rację. Może Miss Universum z Avril nie jest, ale oko można na niej z przyjemnością zawiesić Wink Oby więcej takich Avrilek zamiast Britnejek... Przynajmniej popatrzeć będzie można!

gabrysia - odnoszę wrażenie, że przemawia przez Ciebie zwykła, kobieca zawiść i zazdrość Wink

Mya Av - na Twoim miejscu nie podjerzewałbym Naszego, wielce szanownego grona Rolleyes, o czytanie Bravo... No chyba, że dział porad seksuologa. To co innego. I bez nerwów Wink Proponuje usiąść spokojnie, łyknąć sobie gorącej melissy (to uspokaja)... to ponoć pomaga Wink

- gabrysia - 11-17-2004

gabrysia - odnoszę wrażenie, że przemawia przez Ciebie zwykła, kobieca zawiść i zazdrość Wink

Cranmer jaka zawiść?? Oszalałeś?? Big Grin A zazdrośc? Och, nie mam jej czego zazdrościć. Na brak kasy nienażekam jakos specjalnie, a i nie wiem co w tym przyjemnego, że ktoś by za mną łaził i wszystkich interesowało by to jaki kolor majtek najbardziej lubię(podaję przykład, wiem że głupi Big Grin ) Kurcze, ale mnie teraz nie zrozumcie źle, ja nie mam zamiaru jej tylko krytykować Smile

- Cranmer - 11-17-2004

gabrysia napisał(a):A zazdrośc? Och, nie mam jej czego zazdrościć. Na brak kasy nienażekam jakos specjalnie, a i nie wiem co w tym przyjemnego, że ktoś by za mną łaził i wszystkich interesowało by to jaki kolor majtek najbardziej lubię [...]

Chyba do końca się nie zrozumieliśmy Wink Ale zamknijmy wątek. W końcu kwestia zawiści/zazdrości bądź jej braku jest bardzo off-topic Wink

- Katiria - 11-18-2004

Ale macie problemy Confusedhock:
Kłócicie się o jakąś parodię pankówy za którą panna Lavigne się podszywa Laughing Laughing Laughing

- gabrysia - 11-18-2004

Ależ ja się z nikim nie kłócę. Wszystko jest pod kontrolą Big Grin

- Mya Av - 11-19-2004

Avril nie podszywa się pod punków !!! Sama powiedziała że nie lubi jak się mówi na nią punkówą, bo punki są na ogół nie fajni.

- Cranmer - 11-19-2004

Mya Av napisał(a):Avril nie podszywa się pod punków !!! Sama powiedziała że nie lubi jak się mówi na nią punkówą, bo punki są na ogół nie fajni.
To zupełnie jak ona Angry A jakoś wielu znam i na ogół są fajni Laughing

- davet - 11-20-2004

Mya Av napisał(a):Avril nie podszywa się pod punków !!! Sama powiedziała że nie lubi jak się mówi na nią punkówą, bo punki są na ogół nie fajni.

Bo te niedobre punki nie lubią kwiatków i nie śpiewają o miłości...

- XdkyX - 11-21-2004

ale podobno punk jest trendy Tongue

- metallgirl - 11-28-2004

Moze piknie spiewa na plytach...dla niektorych pop/maniakow...ale jak zobaczylam raz w mtv jej live to przestalam ogladac mtv w godzinach dziennych juz raz na zawsze...co super ma role jakiegos lumpa,gra,a mowi,ze punki sa ochydne,jak dla niej,slyszalam,ze mowi,ze jest niesamowita wokalistka od britney,no coz pop z popem sie porownuje...ej a ona umie grac na gitarce,bo jeszcze nie widzialam,zeby grala kiedys...

- Irja - 11-28-2004

metallgirl napisał(a):ej a ona umie grac na gitarce,bo jeszcze nie widzialam,zeby grala kiedys...
niby umie.. ale kto ja tam wie...

- aXe Rose - 11-28-2004

Co za problem tak grać, kilka prostych akordów; co trzecia osoba w moim LO tak umie. Sztuką jest umieć coś bardziej złożonego, a myślę, że Slash to z niej nie będzie Big Grin

- metallgirl - 11-28-2004

domyslam sie,ze gra akord D,A7 i EM tak w kolki i moze w refrenir G6,tak dla szpanu...niech se rapuje z tymi skeit/pop/punkami jak w poprzednich plytach...a za gitare sie nie bierze i niech nie spiewa coverow matellici np.Fuel...padziewie,tak samo jak Lum (z) Biskid,czyli Limp Biz(kit) Laughing

- Dzeyla - 12-27-2004

dziewczyno... skads ty sie urwala...??? Rolleyes