Forum Rockmetalshop
Więcej koszulek "death metalowych" - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (https://forum.metalhead.pl)
+-- Dział: SKLEP ROCKMETALSHOP.PL (https://forum.metalhead.pl/forum-sklep-rockmetalshop-pl)
+--- Dział: Czego więcej w RockMetalShop'ie? (https://forum.metalhead.pl/forum-czego-wi%C4%99cej-w-rockmetalshop-ie)
+--- Wątek: Więcej koszulek "death metalowych" (/thread-wi%C4%99cej-koszulek-death-metalowych)

Strony: 1 2 3

- Miriam - 06-07-2004

Heh, dla mnie określenie "metal" jest komiczne Smile (bez urazy) Metale to np. żelazo, miedź Wink
IMHO kwestia ubioru jest indywidualną sprawą każdego człowieka. Jeśli ktoś lubi czarne ciuchy, koszulki z zespołami, pieszczochy itp. OK, jego sprawa. Nie będę takiej osoby oceniać po wyglądzie. Jeśli ktoś woli "normalne" ubrania, spoko. W końcu każdy ma inny gust, czyż nie?

Z-Z napisał(a):Jeżeli ktoś słucha metalu powinien spełniać wymagania co do ubioru,bo jeśli nie,to wtedy kumple ze ,,srodowiska" będa na niego patrzeć z pod byka i nazywać pozerem.

Moim zdaniem to ci kumple są pozerami. Znam wiele osób, które nie ubierają się "jak na metala przystało", a znają sie na tej muzyce lepiej od niejednego "subkulturowego metala"...

PS: Taki mały apel: uczmy się tolernacji Smile
Karina- wybacz, miał być koniec tego tematu Smile

- Jakub - 06-07-2004

Mi brakuje koszulek
Decapitated,Vital Remains,za malo jest Morbid Angel no z Death Metalu to tyle Smile

- moocker - 06-07-2004

A tak BTW: Przydałaby się możliwość edycji/kasowania swoich postów Wink

- Miriam - 06-08-2004

Heh, właśnie Smile To bardzo pożyteczne funkcje Wink

- Karina - 06-08-2004

To nie mnie przepraszaj tylko Admina bo to jego forum Smile A ja już tak jakos próbuje naprostowywać( Big Grin ) ludzi bo mi sie już udzieliło i przyzawyczaiło z innego forum na, którym sie udzielam Smile

- Lukasz - 07-20-2004

ja prosiłbym o atheist sceptic nightfall i więcej Acid Drinkers i Children of Bodom

- fearisonlyinyou - 08-20-2004

ja blagam o at the gates, dark tranquillity, septic flesh, arch enemy, soilwork, hypocrisy i zwlaszcza at the gatesSmile Tongue

Vader - sickness - 06-16-2005

Szukam gdzieś żeby była koszulka ALL PRINT BLOOD Vadera ale nigdzie czegoś taskiego nie ma jest z Revelations,Beast ale z Blood nie ma Mad czy można się spodziewać? Question

- nosferatu - 06-18-2005

spodziewac zawsze sie mozna, ale czy beda na 100%? tego najstarsi gruzini nie wiedza.

- dark_grzyb - 06-19-2005

koszulencej jakieś Necrophagi bym prosił!
Poprawienie koszulki Opetha [bodajże Damnation - nie chce mi sie sprawdzać] i ogólnie więcej wzorów.

- Dawidekpl - 09-30-2007

A ja bym chciał aby były jakieś koszulki Morbid Angel, mogłtby być nawet jakieś bluzy tego zespołu

- Headless cadaver - 10-02-2007

Koszulki, longsleeve czy też bluzy Bloodbath. Powiedziałem.

Re: Vader - Flying Corpse - 10-02-2007

sickness napisał(a):Szukam gdzieś żeby była koszulka ALL PRINT BLOOD Vadera ale nigdzie czegoś taskiego nie ma jest z Revelations,Beast ale z Blood nie ma Mad czy można się spodziewać? Question
nie bo takich nie zrobili

- Aexalven - 10-02-2007

Mithotyna

- Paździoch - 10-21-2007

Ja proszę imperatora , throneum , witchmastera i pierwszego deicide 'a