-
Miriam - 06-07-2004
Heh, dla mnie określenie "metal" jest komiczne

(bez urazy) Metale to np. żelazo, miedź

IMHO kwestia ubioru jest indywidualną sprawą każdego człowieka. Jeśli ktoś lubi czarne ciuchy, koszulki z zespołami, pieszczochy itp. OK, jego sprawa. Nie będę takiej osoby oceniać po wyglądzie. Jeśli ktoś woli "normalne" ubrania, spoko. W końcu każdy ma inny gust, czyż nie?
Z-Z napisał(a):Jeżeli ktoś słucha metalu powinien spełniać wymagania co do ubioru,bo jeśli nie,to wtedy kumple ze ,,srodowiska" będa na niego patrzeć z pod byka i nazywać pozerem.
Moim zdaniem to ci kumple są pozerami. Znam wiele osób, które nie ubierają się "jak na metala przystało", a znają sie na tej muzyce lepiej od niejednego "subkulturowego metala"...
PS: Taki mały apel: uczmy się tolernacji

Karina- wybacz, miał być koniec tego tematu
-
Jakub - 06-07-2004
Mi brakuje koszulek
Decapitated,Vital Remains,za malo jest Morbid Angel no z Death Metalu to tyle
-
moocker - 06-07-2004
A tak BTW: Przydałaby się możliwość edycji/kasowania swoich postów
-
Miriam - 06-08-2004
Heh, właśnie

To bardzo pożyteczne funkcje
-
Karina - 06-08-2004
To nie mnie przepraszaj tylko Admina bo to jego forum

A ja już tak jakos próbuje naprostowywać(

) ludzi bo mi sie już udzieliło i przyzawyczaiło z innego forum na, którym sie udzielam
-
Lukasz - 07-20-2004
ja prosiłbym o atheist sceptic nightfall i więcej Acid Drinkers i Children of Bodom
-
fearisonlyinyou - 08-20-2004
ja blagam o at the gates, dark tranquillity, septic flesh, arch enemy, soilwork, hypocrisy i zwlaszcza at the gates
Vader -
sickness - 06-16-2005
Szukam gdzieś żeby była koszulka ALL PRINT BLOOD Vadera ale nigdzie czegoś taskiego nie ma jest z Revelations,Beast ale z Blood nie ma

czy można się spodziewać?
-
nosferatu - 06-18-2005
spodziewac zawsze sie mozna, ale czy beda na 100%? tego najstarsi gruzini nie wiedza.
-
dark_grzyb - 06-19-2005
koszulencej jakieś Necrophagi bym prosił!
Poprawienie koszulki Opetha [bodajże Damnation - nie chce mi sie sprawdzać] i ogólnie więcej wzorów.
-
Dawidekpl - 09-30-2007
A ja bym chciał aby były jakieś koszulki Morbid Angel, mogłtby być nawet jakieś bluzy tego zespołu
-
Headless cadaver - 10-02-2007
Koszulki, longsleeve czy też bluzy Bloodbath. Powiedziałem.
Re: Vader -
Flying Corpse - 10-02-2007
sickness napisał(a):Szukam gdzieś żeby była koszulka ALL PRINT BLOOD Vadera ale nigdzie czegoś taskiego nie ma jest z Revelations,Beast ale z Blood nie ma
czy można się spodziewać? 
nie bo takich nie zrobili
-
Aexalven - 10-02-2007
Mithotyna
-
Paździoch - 10-21-2007
Ja proszę imperatora , throneum , witchmastera i pierwszego deicide 'a